sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 aquila said: akademik basari baska neyle olculucek lan, makale mi yazdin? researchun mu var? allaha sirk mi kostunuz? rusa mi gittiniz? nedir? akademik başarı ortalamayla ölçülür birşey demedim ki ? "başarı" akademik başarı ile ölçülüyorsa kötü dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi olay akademik başarının herşeyi etkilemediği. yani tabiki önemli senin okurkenki sorumluluk ve başarını gösteriyor biraz. ama mesela benim bölüm derslerim genelde yüksek, bütün matematikler dd,dc,cc filan. hiç kasmadım geçebilcek notu aldım. he dersen ki iyi mi ettin, hayır keşke az calısıp da yukske not alsaydım diyorum. simdi zor derslerde ortalama kasmaya calıscaz, ya da tekrar alıcaz. ama ortalamayı hersey etkiliyo yani. zaten adamın işi de hazırsa baslasoma konusmak da dusmez yani. ben gevezeyim diye konusuyorum ama. nedense duramadım yazarken. hala yaziioruu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hayırlı olsun ayrıca ortalaman tabii ki zekanı olcmese de derslere olan ilgini ve bilgini gayette olcebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 teşekkür ederim. tabi haklısın ona itirazım yok :) soran olursa derslere ilgili olmadığımı söylüyorum zaten. istemeden girdiğim bir okul, başarılı bir geçmişten lise3 te yaşadığım bazı hadiseler sonucunda başarısız bir sonuç oldu. ben de okulla geçecek kadar ilgilenip dikkatimi başka alanlara verdim, iyi de yaptığımı düşünüyorum. Tercih meselesi sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 karı kızla gezdim serserilik yaptım demiyor da başka şeylerle ilgilendim dio aasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hayır abi, başka şeyler dediğim geleceğime yönelik okul haricinde şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şaka yabdım ^_^ tebrik ettim ve iyi geceler diledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 neden? yatıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yatma dur konuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 uyudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 garbıcta seviye yükseltmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 masakari sen kızdın dimi? ondan o kadar kotuydun honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 isim kısmında hsyn yazdığına göre kız değildir. hüseyindir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 masakari diye kız mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ya sanki biri öyle demişti. ordan aklımda kalmış. honu da kötü oynayınca dedim doru heralde. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben de universite bitirdim, ama galiba aptal olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 nil yüzünden bütün kızlar kötü oyun oynuyor zannediliyor ya. bakın ayşe su'ya, canavar gibi oynuyor kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 gerçi onun da sevgilisi geri zekalı, o kötülüğü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Selam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 seni kastetmedi dartanian. neden ustune alındın hemen selam dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bakmadım posta. Bi dk Sipeys içine blazkowicz ruhu kaçmış.Bizim gibileri hergün kapında el açıyo mu onu söyle asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bu arada nilin sevgilisi gerizekalı mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hayır ayşe su'nun sevgilisi, yok mu KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar