KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sphere 55i kullanıyorum fakat biliyorum eskidi. Sizce Hangi sphere versionunu kullanmalıyım neden? artıları ne? P.s:Cevaplarınız için şimdiden saolun.[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 r serisi sanırım.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben bi ara 1.0 kullanıodum ama pek kullanışlı değil . revisionlarda beklediğim tadı vermemişlerdi . en iyisi gene .55i[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 55i + lar Çok basit bir kaç ayar ile hiç sorun vermeyen bir system kurulabilir. - ler Speedhack injection gibi illegal bir çok program çalısıyor. Revision Serisi +lar Speed injection gibi programları dur demesi (nerde ise) aos desteği vermesi (tamamlanmadı daha az kaldı) çok daha esnek olması bütün skilleri tam verim ile kullandırtabilmesi -ler tam anlamı ile tamamlanmadı eksikleri var. yeni sürüm oldugu için garip hatalar aldıgında basvurabileceğin kaynak az. bir sonraki sürümü zevk le bekliyoruz.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Tcpip bütün soruları yanıtlamış ya :)[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ahah 54 kurun rwrealm scriptlerini extract edip pvp yapın :D bence 55r402 (en yüksek version revision her zaman tercihimdir)[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 r3rc4 guzel ama 55i'den vazgecmem :)[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Tcpip, 18 Ağustos 2004 20:02 tarihinde demiş ki: 55i + lar Çok basit bir kaç ayar ile hiç sorun vermeyen bir system kurulabilir. - ler Speedhack injection gibi illegal bir çok program çalısıyor. Revision Serisi +lar Speed injection gibi programları dur demesi (nerde ise) aos desteği vermesi (tamamlanmadı daha az kaldı) çok daha esnek olması bütün skilleri tam verim ile kullandırtabilmesi -ler tam anlamı ile tamamlanmadı eksikleri var. yeni sürüm oldugu için garip hatalar aldıgında basvurabileceğin kaynak az. bir sonraki sürümü zevk le bekliyoruz. sphere 1.0 da hepsi çalışıyor ve tam anlamıyla aos destekliyor ve kullanım kolaylığı var öğrenebilene ve bir çok yeni trigger syntax içeriyor daha sı da var da aklıma gelmiyor :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bence revision 4 serisi güzel. eğer fazla türkçeleştirme yapmıyacaksan 4.0.1 kullan. ama türkçeleştirme istiosan 4.0.2 de bu konuda baya rahatlık sağlanmış. yaklaşık olarak 670 hardcoded speech türkçeleştirilebiliyor. 4.0.2 de bana garip gelen nokta telnet'te resycn yı alıyorsun fakat bitiremiyorsun. r yi kabul eidyor sonra 2. r yi kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 1.0+ + lari -Tum triggerlar calisiyor ve 55i de olmayan bir cok ise yarar trigger barındırıyor -bir bug fixlemek veya bir sistem yaratmak için ( hayalgucunden baska sınır tanımıyor ) 2 saay kodlarla dolanbaclı bir yol izlemene gerek kalmıyor. - speed , inj. kesinlikle calismiyor. - Speechler tam anlamiyla calisiyor. - 55i ve turevlerinden cok daha stable - leri - Stytax farklı oldugundan nette cok fazla hazir scp bulunmuyor -Aos u tamamiyle destekledigi için eski version clientlarla girilmek istediginde/girildiginde sorunlar cikabiliyor[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 19 Ağustos 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Nette hazır scpden neyi kastediyorsun 55i nin dışına çıkmamış biri olaraktan..scp de ne farklılıkları war tamamiyle yeni bir dil mi Runuo gibi C mi..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Eski dil ile yenisi arasinda cok fazla olmasada kodlama mantigi ve dilinde farklılıklar var. Taglarin, varlarin hatta sysmessage kullanım tarzlari bile degisti fazladan triggerlar gelip bazı eski ama cok kullanılan triggerlarin kapatılmasına neden oldu ancak yeni gelenler onlarla yaptıklarının otesine gecmenide saglamaktalar. Su an paticik olsun scriptsharing olsun net te bulunan hazir scriptlerin cogu 55i için hazırlanmıs durumda yani 1.0 için cok fazla bir arsiv yok.1.0 da kendin yazmayi ogrenmek zorundasın ihtiyacın oldugunda istedigin script i rahatlıkla bulamayabilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sphere da şu ana kadar speed e olabilir ancak injection a dur denebildiğini görmedim. Run Uo da bile injection kullanan kişişler gördüm kendi gözlerimle. Tek gerekecek şey biraz çaba harcamak. Unutmayın ki injection birtek crash veya dye desteklemiyor bir çok fonksiyona sahip. Ve işin kötü yanı şu ana kadar hiçbir sphere versiyonu tam oalrak injection ın önüne geçebilcek kapasitede değil. Yine de buna en çok yaklaşmış olan 55r 402 dir. Benim görüşüm bu.[signature][hline]Yadigar Ucanpehlivan You Have Outraced The Rest Now Meet The Best of the Best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Benim soylediklerim kendi yaptıgım scp ler ve testler uzerine edindigim tecrube ve bilgilere baglı seylerdir. Havadan atıp tutmuyorum ama kac kisi 1.0+ kurupta tamanlamıyla birseyler yaptı merakta etmiyor degilim. 55i taraftari degilim hic bir zamanda kurmadım herkesin aksina hic stable olmadıgınıda dusunuyorum ama gelismeleride takip ediyorum. Size gore 55i R serisinde hersey sorunsuz , haklı olabilirsiniz ama bana gore de 1.0 katlar.. Runuo yu sokmayalım tartısmaya :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar