elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 elimde 2000 e yakın html var, bunların hepsini aynı formata sokmak için bir C++ kodu yazdım 100 satır falan, herşey oluyo background değişiyo yazılar düzenleniyo falan, bir dek yazıyı büyütmeyi yapamadım, 20px yazan satıı 50 yapıyorum aynı kalıyo, nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 font tag'ina px veremezsin, css ise de px'siz yazamazsin. Tam olarak neyi ne olarak degistirdigini yaz buraya, ona gore bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bir loop içinde böyle bir statement serisi var myfile2 << " yazdırmayı unutmuş olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 stlye i kapattım sonunda da dediğin gibi yapınca background color gitti, pixel artışı da olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 dosyanın kendisine baktın mı hiç editledikten sonra ne yazmış program dosyaya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 evet output dosyalara bakıyorum durum bu.., herşeyi hallettim fontun rengi arkaplan rengi falan çalışıyo, bu font büyütme muhabbeti olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 benden pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Saçma olacak ama em olarak dene bir de. 70px = 4.375em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 outputlara bakıyorum hala aynı, acaba VS de mi bi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 escape character diycem değil. Ha şöyle bişey de var tabi eğer ki oturup lere vs ayrı pixel verdiysen bodydeki pixeli görmemeleri normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sorun çözülmüştür, arkadaşım söyle bişey ekledi sonuna halloldu myfile2 << "color: #CCCCCC;" << endl; myfile2 << "}" << endl; myfile2 << "body table tr td h2 {" << endl; myfile2 << "font-size: 20px;" << endl; myfile2 << "font-weight: normal" << endl; myfile2 << "}" << endl; myfile2 << "" << endl; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 elma said: bir loop içinde böyle bir statement serisi var myfile2 << " yazdırmayı unutmuş olmayasın elma said: stlye i kapattım sonunda da dediğin gibi yapınca background color gitti, pixel artışı da olmadı dikkatimi çekti de, direk pickles'ın yazdığını yazmadın di mi, background-color felan verdin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bone evet değerlerini verdim, arkadaş sorunu çözdü bi şekilde, en son yolladığım kodu yazarak. header da bikaç oynama yaptı, sanırsam benim uğraştığım üstteki pixel statement sadece sayfadaki yazı fontunu büyütüyodu, header ayrı bişey olduğundan headerı büyüt deyince sorun çözüldü anladığım kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 output hmtml i gösterseydin can çekişmezdi kimse :D neyse halletmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar