Mino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Yeni tasarı gelmiş, kısa dönem 4 ay, uzun dönem 12 ay diyorlarmış WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 trolleniyoruz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben 6 ay yapayım da isterse benden sonra askerliği 1 ay'a düşürsünler. uzatmasınlar ben razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 LAN 12 AY YAPMAYIN ben 9da sabitlenecek diye devlete girmedim özele girdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 15 ay çok makul bence. tam böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 işte bu be! said: AK Parti'de "tek tip"e itiraz eden kurmaylar, "Okuma yazma bilmeyenler ile üniversitede doçent olan bir ismin aynı süre askerlik yapması makul değil" görüşünü dile getirdi. şimdilik bu ondan sonrasında ise katsayılı oy uygulaması gelecek işalla! çoban x0,5katsayı, prof x3katsayı.. melih gökçek ve viktor x15000katsayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 açıköğretim 4 yıllık bitirince de kısa dönem yapıyoruz dimi boşuna okumayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam, Aysun Kayacı kanunlarını yaşıyoruz. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 GwindonSurion said: açıköğretim 4 yıllık bitirince de kısa dönem yapıyoruz dimi boşuna okumayim hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hay annesini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 GwindonSurion said: açıköğretim 4 yıllık bitirince de kısa dönem yapıyoruz dimi boşuna okumayim yep kısa yapıyosun abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 adam beni trolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 mayısa kadar çıkmasında sonrası umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: işte bu be! said: AK Parti'de "tek tip"e itiraz eden kurmaylar, "Okuma yazma bilmeyenler ile üniversitede doçent olan bir ismin aynı süre askerlik yapması makul değil" görüşünü dile getirdi. şimdilik bu ondan sonrasında ise katsayılı oy uygulaması gelecek işalla! çoban x0,5katsayı, prof x3katsayı.. melih gökçek ve viktor x15000katsayı su serpti be süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu sefer sounna kadar destekliyorum Ak Paritiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sen o kadar oku , öğren , teklif al kendini geliştir sonra git tuvalete gitmeyi blmeyen biriyle 9 ay askerlik yap. arkada iş güç ne varsa bırak. neden komutanın tekinin kölesi olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Adamlar yine yaptı yapacağını dedikodu ile doldurdular boşlukları şimdi vazgeçtik oldu :) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 "cambaza bak" çok güzel bi numara lan.. çocuklar "aaa bak kuş geçiyor" diye yiyor, halk "aaa türban!" ve türevlerini hapır hupur yiyor, askerlik çağıdankiler "UZUN SÜRE ASKERE GİDECEKSİNİZ!" diye yiyor.. çok güzel lan.. çok genel geçer bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Simdi de basbakan, tektip askerliği raftan indirmedik, görüşmeler devam ediyor diye açıklamada bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 seçimi bekliyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 askere karsi bu kadar sert ve kararli durcaklarsa bu sefer veririm abi ak partiye. yeterki yapmiyim 12ay 15ay fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gfdfdhfdhdf http://yenisafak.com.tr/Politika/?t=01.10.2010&i=281143 said: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığından, tek tip askerlik konusunda brifing alacağını belirterek, 'Askıya almak, rafa kaldırmak henüz sözkonusu değil' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi parasi neyse verelim, ahmet altan ve fantastik gazetesi bu isin ustune gitsinler adsfasf ulan hep askerin her dedigine karsi cikar, drama yaratirlardi, kirk yilin basinda hukumetin dedigi olmali diyorum ahmet altan denen sahsiyet yok piyasada SECKINLERIN ORDUSU, FAKIN VESAYET, NASIL KENDI BASLARINA KARAR ALABILRILER, SECILMISLERE SAYGI DUYULSUN, HUKUMETIN DEDIGI OLUR TABIKIDEEE, GENELKURMAY BASKANI HUKUMETIN MEMURU TEK TIP DIYE DIRETIRSE GOREVDEN ALINSIL LOLOLOLOLOLOLO hazir haberde hazirladim gazetenin formatina uyan, aynen basabilir telif filan istemicem hatta su is temelli yatsin gazetesi ile poz verip askeri kimlik kartimi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Zorunlu askerlik 9 aya iniyor Hükümetin 15 ay olan zorunlu askerliği, 9 aya, 6 ay olan kısa dönem askerliği de 4 aya indirmeye yönelik çalışma yaptığı iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 senko said: askere karsi bu kadar sert ve kararli durcaklarsa bu sefer veririm abi ak partiye. yeterki yapmiyim 12ay 15ay fln sdfasd ölmüşüz biz de haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar