knox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ucuz namco yapacaksa dağıtımı hiç çıkarmasınlar.atlus'a versin şunu adamlar ds serverları hala on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oyunun online sistemine bi devrim şart ya harcanıyor vallahi oyunun potansiyeli.oyun bitti hiç online atasım gelmiyıor şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Red said: oyunun online sistemine bi devrim şart ya harcanıyor vallahi oyunun potansiyeli.oyun bitti hiç online atasım gelmiyıor şahsen katılan biri oldu nihayet bana. su an ustum basım full yani daha item fln bişey olmaz lvlı artırsam adam gelmicek sırf zevkine yaparsan pvp yaparsın zevk içinde red eye orb a bas bekle baymaya basladı hatta baydı hele bide birinin dunyasına summonlanıyorsun ibneler 3 kişi bekliyorlar biri gelsin die 3v1 kovalamaca oynuyorsun lagden yedigim backstep lerden bahsetmiyorum bile:) 3v3 5v5 10v10 epic olabiirdi oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dun itibari ile bende baslamis bulunmaktayim anlamsiz sorularimla basinizi agritmak icin ben hazirim ya siz? :P saka bir tarafa dun 5 dakika bakmak icin taktim oyunu saate bir baktim 12 idi:) haydi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 four kings'i nerflemişler abv xboxcı bebelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 neyi nerflenmiş abi en rahat bosslardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 o boss'un ng+ da alakası yok yalnız normal kestiğinle en azından eskiden yoktu şimdi yalan olmuş boss.çok ağlıyorlardı forumlarda.normal versiyonunu ezmiyim şimdi,normal lvl range'i lightning weaponsız abuk gubuk op spellsiz(iron flesh nerf öncesi ofc)zorluyordu gene. şu oyunda diğer yalan bosslara göre iki tane düzgün boss combatı vardı işte biri bu diğeri ornstein hyper version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 1.bonefireda 10 tane hp pot oluyor ama diger bonefirelarda 5 e dusuyor bunu 1o a yukseltmenin bir yolu varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 2 adet humanity kullan önce bonfire da reverse hollow de sonra kindle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Red said: 2 adet humanity kullan önce bonfire da reverse hollow de sonra kindle tesekkurler ya cok makbule gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 her bonfire da yapma ama.humanityler boşa gitmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Red said: her bonfire da yapma ama.humanityler boşa gitmesin :) bir sey daha sorayim (adini ni hatirlayamadim) beni kullandigim an bonefira a summonlayan bir item var onu ben buldummu satin mi aldim hatirlayamadim :) ondan bir daha bulabiliyormuyum. yada satiliyormu? 9 tane var kiyamiyorum kullanamaya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 onu bende unuttum ismini bonward diceğim geliyor valla ben 2-3 defa kullandım o yuzden bilmiyorum açıkcası :) bi vendorda vardır illa yada düştüğü mob filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 homeward bone olması lazım, yaklaştın red sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 evet homeward bone mis tesekkurler yardiminiz icin. butcherin oldugu bolumde kuledeki vendorda satiliyormus 500 soul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 resmen oynamaya kıyamıyorum biticek diye. bikaç günde 1 bonefire açıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 3 defa bitirdim toplamda online'ı düzgün olsun bir 3 defa daha....ng++++++ vururum da ya yok uzun vadede büyük hayal kırıklığı oldu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben yine 1.5 ta bıraktım oyunu online olmayınca ciddi sarmıyor yani.şu oyıunu online oynayamamak kötü ha ama single olarak tabiki yine mutişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n9zhu0j-6mw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sonu çok iyi ahahaha. ps3-themes.com'dan bir tane vardı o daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 diğer factionların themeleri de geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 of titty monsterın themei çok güzelmiş bekleyince ornstein geliyor dua edip gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Kaede said: bekleyince ornstein geliyor dua edip gidiyor Ha? Bence yanlış anlaşılma olmuş abi. Bence bonfire'ın yakınındayken Ornstein's Armor giyen birini covenanta katılırken gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 oyunu arkadastan almistim ancak anor londoya kadar gelebildim. sadece cumartesi pazarlari oynayabiliyordum baktim uzun surecek iade ettim.ama ogrendimki esas aksiyon anor londodan sonra imis. neyse artik ucuzlasin biraz kendim alir devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aksiyon her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar