Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Red said:

oyunun online sistemine bi devrim şart ya

harcanıyor vallahi oyunun potansiyeli.oyun bitti hiç online atasım gelmiyıor şahsen

katılan biri oldu nihayet bana.
su an ustum basım full yani daha item fln bişey olmaz lvlı artırsam adam gelmicek sırf zevkine yaparsan pvp yaparsın zevk içinde red eye orb a bas bekle baymaya basladı hatta baydı hele bide birinin dunyasına summonlanıyorsun ibneler 3 kişi bekliyorlar biri gelsin die 3v1 kovalamaca oynuyorsun lagden yedigim backstep lerden bahsetmiyorum bile:) 3v3 5v5 10v10 epic olabiirdi oysaki
Sosyal ağlarda paylaş

o boss'un ng+ da alakası yok yalnız normal kestiğinle en azından eskiden yoktu şimdi yalan olmuş boss.çok ağlıyorlardı forumlarda.normal versiyonunu ezmiyim şimdi,normal lvl range'i lightning weaponsız abuk gubuk op spellsiz(iron flesh nerf öncesi ofc)zorluyordu gene.

şu oyunda diğer yalan bosslara göre iki tane düzgün boss combatı vardı işte biri bu diğeri ornstein hyper version.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

her bonfire da yapma ama.humanityler boşa gitmesin :)

bir sey daha sorayim (adini ni hatirlayamadim) beni kullandigim an bonefira a summonlayan bir item var onu ben buldummu satin mi aldim hatirlayamadim :) ondan bir daha bulabiliyormuyum. yada satiliyormu? 9 tane var kiyamiyorum kullanamaya:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...