Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ash lakede covenant varmış ya.ben hydrayı kesip geri döndüm. darkroot basinden nasıl gidiliyor oraya.great hollow tekrar kasamam sdfs bu arada oyun cabuk bitmesin diye arada bosslarda summon sign koyuyorum insanlara yardım ediyorum.bugun 2 kere ornştaynı kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Oraya sadece swapm, great hollow dan gidiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o zaman bi ara giderim oyun bitio sanırım ya az kaldı. aslyum demon ruins falan bitti. lost izalith painting ve tombs kaldı bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 tombs dan sonra son boss a gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 red bitirde oyunu toplanak gidek la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 1.05 amerikanyaya gelmiş http://www.youtube.com/watch?v=_HITanD8IxU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi peç gelemeden oyunu bitiricem paintingde de baya bi frame sorunu vardı. her bi boku bitirdim tombs of giant kaldı.sanırım burda biraz sıkıntı çekicem sdfs bi türlü ilk bonfire a kadar gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mob lara takılma hiç direk koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 meraklısına update: undead parish'e kadar ilerledim. bir tane koca kapıyı açtım en son shortcut olarak, kilise gibi bir yer var, halberd aldım bir tane. sonra gidip intihar ettim, çıkmam gerekiyordu. şu ana kadar 100 kere falan ölmüş olabilirim. ilk boss Taurus Demon da 10 kere öldüm. sonra kuleye çıkıp okçu iskeletorları indirdim, aşağı inip taurus demon a plunge atak yaptım, iki kez vurdum, aşağı düştü öldü. öyle bir sevindim ki, loot falan kaçırdıysam da umrumda değil. yalnız şu ana kadar ne vendor gördüm, ne bir skill, ability, spell gördüm. ben mi yanlış yapıyorum, yoksa aynen devam ediyim mi? level 16 oldum abilitym yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Borg`da, bonefire dan hemen önce, ilk okçuyla karşılaştığın yerde, sağ tarafa git, ilk vendor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 borg'da tek bonfire var zaten ben birini bulamadıysam? şu yukardan merdiveni aşağı itip shortcut açtığımız? vendor bulsam, köprünün üstünde takılan dragon'a dalıcam oklarla. milletin hayaletlerini görüyorum hep ordan geçerken saldırıyorlar. bende tutorial areadan beri ok yok anasını satiyim. edit: zaten 2 bonfire var dememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Oski said: yalnız şu ana kadar ne vendor gördüm, ne bir skill, ability, spell gördüm. ben mi yanlış yapıyorum, yoksa aynen devam ediyim mi? level 16 oldum abilitym yok =( vendor burgda bile var. burgun kestirmelerle falan birleşen esas bonefireından çıkınca sağa dön, aşşağı in. soldaki çatıya geç, ordaki varilleri vs kır merdiven açılıcak aşşağı inen. balkonda oturan bi tane undead merchant var skill derken fiziksel silahlarda kullandığın bütün skilller oyun başında var zaten. farklı silahlar farklı movesetleri var ama pyromancy/sorcery/miracles hepsi zamanla açılıyor ama hepsine atlamasan daha iyi. bir karakter tipi oluştur kafanda onu yapmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 karakter tipim her oyunda ilk seferde archer/hunter olduğu için bunda da hunter başladım. ama şu an ne yöne doğru gidiyorum bilmiyorum hiç talent tree falan olmadığından. anladığım kadarıyla sen nasıl oynarsan öyle gibi gözüküyor. bu oyunda da archer oynamak mümkün mü onu da bilmiyorum tabii. kalkanı indirdin mi bitiyor olay. hep böyle daracık koridorlardaysak yanarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 archer oynarsın oynamasına da küfür edip padi tvye fırlatabilirsin capra demonda mesela büyük ihtimal karakteri silersin ki kendisi 2. boss falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oynanır muhtemelen de ömrün kitelayarak geçer, 10 saniyelik combat 1 dakika falan sürer diye tahmin ediyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya zaten dediğim gibi tutorialdan beri okum olmadığı için archer oynadığım söylenemez çok. napiyim peki şimdi ben? silip warrior / knight falan mı başlıyım, aynen devam mı ediyim? koskoca lvl 16 John Marston the Hunter. skill, ability var mıdan kastım buydu zaten. oyuna hunter başlamam şu an shield - sword oynamamı etkiliyor mu? ondan mı sabi sübyan gibi ölüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 archer gerek yok hakkaten.bi tane bow ve 50-100 arrow durusn tabi ama ihtiyaç olmuyor pek o değilde 0 magic ile bitiricem oyunu.att hala 8 onu 9 bile yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 başta seçtiğin class sadece statların nasıl başladığını etkiler, yani sen nasıl oynarsan, ilerde neye yönelirsen classın odur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Red said: archer gerek yok hakkaten.bi tane bow ve 50-100 arrow durusn tabi ama ihtiyaç olmuyor pek o değilde 0 magic ile bitiricem oyunu.att hala 8 onu 9 bile yapmadım heh ben onu 9 yaptım ama henüz ne olduğunu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu arada oyun demonstan daha mı kolay yoksa tecrübe mi kazanmışız demonstan sdfs ben demonsta çok daha zorlanmıştım ya.burda son 5-6 bossta herhalde 1-2 defa ölmüşümdür en fazzla.estus bile kullanmadan bam güm yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 o zaman ben bu charla devam ediyorum. statlarım fena değil zaten herhalde. weak against magic diyodu char seçme ekranında ama ne bileyim. offf, bu kadar stresten geçemem tekrar. idare edersin diyin de rahatlatın beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 o tamamen demons souls tecrübesi ya yeni başlayan kuzenim acaip patladı mesela attunemant bonefiredan çıkarken aklında tutacağın büyüleri belirliyor mesela attunemantın 2 slot veriyor sana 2 tane 1 slot istiyen veya 1 tane 2 slot istiyen büyü ezberliyebilirsin ezberlediğin büyüden kaç tane yapabileceğini değiştirmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 o zaman henüz büyüm olmadığını gözönünde bulundurursak, çok akıllıca bir seçim yapıp kıymatlı soullarımı oraya yatırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 büyü her türlü lazım olur ve iş yapar önemli olan büyü kullanmak istermisin, istemezmisin ben çok sevmiyorum büyü kullanımını ama online kısmı için farz gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ne büyü olsa yaparım abi. ben sonuçta oyuna loot çılgınlığı + item düzmece + accomplishment hissi için geldim. buna ulaşacağım her yol mübahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar