Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

ash lakede covenant varmış ya.ben hydrayı kesip geri döndüm.

darkroot basinden nasıl gidiliyor oraya.great hollow tekrar kasamam sdfs

bu arada oyun cabuk bitmesin diye arada bosslarda summon sign koyuyorum insanlara yardım ediyorum.bugun 2 kere ornştaynı kestim.
Sosyal ağlarda paylaş

meraklısına update:

undead parish'e kadar ilerledim. bir tane koca kapıyı açtım en son shortcut olarak, kilise gibi bir yer var, halberd aldım bir tane. sonra gidip intihar ettim, çıkmam gerekiyordu.

şu ana kadar 100 kere falan ölmüş olabilirim. ilk boss Taurus Demon da 10 kere öldüm. sonra kuleye çıkıp okçu iskeletorları indirdim, aşağı inip taurus demon a plunge atak yaptım, iki kez vurdum, aşağı düştü öldü. öyle bir sevindim ki, loot falan kaçırdıysam da umrumda değil.

yalnız şu ana kadar ne vendor gördüm, ne bir skill, ability, spell gördüm. ben mi yanlış yapıyorum, yoksa aynen devam ediyim mi? level 16 oldum abilitym yok =(
Sosyal ağlarda paylaş

borg'da tek bonfire var zaten ben birini bulamadıysam? şu yukardan merdiveni aşağı itip shortcut açtığımız?

vendor bulsam, köprünün üstünde takılan dragon'a dalıcam oklarla. milletin hayaletlerini görüyorum hep ordan geçerken saldırıyorlar.

bende tutorial areadan beri ok yok anasını satiyim.

edit: zaten 2 bonfire var dememişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:
yalnız şu ana kadar ne vendor gördüm, ne bir skill, ability, spell gördüm. ben mi yanlış yapıyorum, yoksa aynen devam ediyim mi? level 16 oldum abilitym yok =(

vendor burgda bile var. burgun kestirmelerle falan birleşen esas bonefireından çıkınca sağa dön, aşşağı in. soldaki çatıya geç, ordaki varilleri vs kır merdiven açılıcak aşşağı inen. balkonda oturan bi tane undead merchant var

skill derken fiziksel silahlarda kullandığın bütün skilller oyun başında var zaten. farklı silahlar farklı movesetleri var ama

pyromancy/sorcery/miracles hepsi zamanla açılıyor ama hepsine atlamasan daha iyi. bir karakter tipi oluştur kafanda onu yapmaya çalış
Sosyal ağlarda paylaş

karakter tipim her oyunda ilk seferde archer/hunter olduğu için bunda da hunter başladım. ama şu an ne yöne doğru gidiyorum bilmiyorum hiç talent tree falan olmadığından. anladığım kadarıyla sen nasıl oynarsan öyle gibi gözüküyor.

bu oyunda da archer oynamak mümkün mü onu da bilmiyorum tabii. kalkanı indirdin mi bitiyor olay. hep böyle daracık koridorlardaysak yanarca.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten dediğim gibi tutorialdan beri okum olmadığı için archer oynadığım söylenemez çok. napiyim peki şimdi ben? silip warrior / knight falan mı başlıyım, aynen devam mı ediyim? koskoca lvl 16 John Marston the Hunter.

skill, ability var mıdan kastım buydu zaten. oyuna hunter başlamam şu an shield - sword oynamamı etkiliyor mu? ondan mı sabi sübyan gibi ölüyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

o tamamen demons souls tecrübesi ya yeni başlayan kuzenim acaip patladı mesela

attunemant bonefiredan çıkarken aklında tutacağın büyüleri belirliyor

mesela attunemantın 2 slot veriyor sana
2 tane 1 slot istiyen veya 1 tane 2 slot istiyen büyü ezberliyebilirsin

ezberlediğin büyüden kaç tane yapabileceğini değiştirmez ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...