Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

25 €'ya irlanda'dan limited edition aldım. vitrine konsun diye yollanmış, dükkan müdürü kendine alıcakmış, arkham city uncharted falan derken istememiş, merkeze geri de yollanmamış kaynamış. veriveri verdi bana.

bari bi şeye benzeseydi diycem de çok da fena değil. art work, 2 bonus dvd falan. ilk LE ps3 oyunum lam.

daha oynamadım yannız işteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam biraz oynadım da evde yoğun bir insan sirkülasyonu var anca tutorial kısmından Lordran'a geçtim bıraktım.

ilkinde baya bir öldüm boss fight ta. hiç soulsuz geçtim lordran'a. dedim olmaz böyle bir daha başladım. hiç ölmeden 1350 soul ile geçtim ama geçtiğim gibi bonfire'ı yakıp bıraktım. level nasıl atlanır, napılır ne edilir hiç bilmiyorum. ateşin orda bi eleman oturuyodu onu gördüm ama.

hunter açtım ikisinde de. çok mu zorlanırım n00b olarak? bodozlama warrior mu açsaydım? ayrıca bu çıplak olan classın olayı nedir?

ha bir de, ilk boss'a tepeden atlanan yere girmeyip ilerideki odada kilitli bir kapı var, onu açamadım. bow la aim almalı bir olayı vardı sanırım ama çözemedim.

zaten ilkinde 45, ikincisinde 20 dk playtime la çıkmışım oyundan. bu gece çok pis akar, ağzımın payını alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç soul la geçtiğinin önemi yok, level ı bonefire ile etkileşime geçtiğinde çıkan menüden yapacaksın, direk level up var, ama tuto. kısmındaki bonefire larda yok.

Hangi class ı açtığının önemi yok, daha sonra her ymne gidebilirsin, başlangıç statları oynuyor biraz.

O kilitli kapıya daha sonra geleceksin anahtarını alıp.
Sosyal ağlarda paylaş

ornştaynları kestim ya

i

anor londo ilk bonfireın ordaki chest vardı.şakal komikli chest diye açmamıştım.ordan kristal halberd cıkıomuş.onu aldım.tatata kestim ornştaynları

cünüverin memişler

bu arada claymore +10 yaptım ama furysword cıkmadı ya menüde.sifin soulu ile bi silah yapıo bi gywn soulu ile

claymore u lightning mi yapsam acaba yoksa başka bişi mi karar veremedim sdf

eagleshieldı almamıştım.blighttowna geri dönüp onu aldım +8 yaptım onu kullancam artık.blightta bakmadıgım yerler varmış humaninty falanda kaptım iyi oldu

yaşasın lord vessel ya.ward olayı iyi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...