_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 eagle shield (tu) knight shield'in stability düşüktü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 eagle iyide resileri çok iyi değil crest shield fire resi dışında on numero fire içinde dragon crest shield var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 darkrootu bitirdim sanırım.yılanı kestim.golemi kestim.lakin gitmemem gereken bi yere gittim sanırım sdfs şelaleden geçip yukarı cıktım.kopruden geçmedimde sağa dogru gittim.güzel bi armor vardı aldım.sağ tarafa gitmedim hayaletler var sanırım.neyse şu darkroot bonfireın ordaki parlak kapının öteki tarafını buldum.ama ordaki mage sanırım beni aşıyor sdfs.gitmemem gerekiodu.kurtların oldugu bi taraf vardı kopruyu geçince.orayada gitmek yemedi darkroot bitti herhalde başka bişi yoktur.10k soul gitti ama napalım. catacombsa gidek bide black naytı rahat tokatlıyorum artık dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sif'i rahat kesersin çok kolay dodge'lanıyor atakları.catacombs'da fena şişlicekler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi ama benden bi tane daha yaratıyor o sıkıntı onu çare bulamadım.vurunca ölüyor mu gerçi 1 kere denedim öldüm dahada gitmedim sif ne abi o kurtu demiyorum ben.bi tane büyücü lavuk var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Senden bir tane daha yaratmıyor noob, o da farklı mob, invis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ahahahh demin çözdüm olayı ya.bir anda benimle aynı tipi görünce claymore ve knight shieldlı hayalet ahah.üzerimde de öyle armor vardı covenant geyiğimiş ya.tamam diğer taraftan geldim covenanta girdim.girmseydim ağlatıcaklardı herhalde sdfs stone armor aldım çok karizma bişi. bide mantarların babaları çok fena koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu arada, Cinder den önceki 5 black knight, respawn oluyorlar, inanılmaz güzel farm mekanı, slab lerinizi hazırlayın oraya gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Son boss'ta çalan müzik: EPIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 vay arkadaş o kadar iğrenç karanlık mekandan sonra anor londo ne güzel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 nerde bu patch ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 dağa kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yalnız peç gelsinde ya şu 3 kurt olan yerde fps bi düştüki anlatamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 üç kurt dediğin kediler ile karıştırıyor olmayasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kedi miydi onlar.abi nasıl kestim onları gerçekten bilmiyorum.yuvarlanmaya başladıkları an fps 5 e falan düşüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 onları öldürmeden de girebiliyorsun sif'in mekana,basin'den covenant'a girdiğinin kedi'nin ordan shortcut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 o covenant güzelmiş ama.atmosferi sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kral öldü yaşasın yeni kral, ng+ gogo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 dreagloth said: Kral öldü yaşasın yeni kral, ng+ gogo =) Iron flesh ile kestim deme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yok sadece melee, 2 kere parry sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 İyi o zaman kolayına kaçmamışsın zevkini almışsın fightın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Beyler bu limited editionun nrmalden farkı ne ? Ve ikisininde fiyat durumu nedir ? Yakın zamanda bol içerikli -uc3 explorer gibi- bir CE çıkar mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bu oyunları magic ile oynayanlara saygı duymuyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 art book ve 2 adet cd var,behind the scenes ve osd'ler. goty alırsa goty edition çıkar çıksa çıksa o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 pyromency aşırı güçlü bu oyunda. PvP'de zaten adam combustion spam bitti GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar