Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

oyunun konusu çok çok güzel de oyun hiçbirşey anlatmıyor sana, illa kendin okuyacaksın itemlardan ve npclerle konuşacaksın her fırsatta. biraz milletin sağdan soldan topladığı bilgileri oku /v/ de gör adamlar nasıl döktürmüş

titty monster ilüzyon mesela haha

Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bitirdim oyunun zor versyonu başladı tum npc ve bosslar geri geliyor..
herkese black knight greataxe i tavsiye ederim oynaması super bi silah oyundan 2 kat zevk aldım bu balta sayesinde biraz yavas ama pvp de siliyor herkesi
hala inanamıyorum bole bi oyunun online sisteminin bu kadar leş olmasına... sole bi oyun kazara blizard ın fln elinde olsa ucururlardı oyunu.. neyse bunada sukur:)
bu arada co op yapabilen var mı aranızda ben abimle baya bi denedin aynı covenant a girdik aynı lvl a fln geldik ona ragmen bi boss a bile giremedik beraber.. bi yontemini bulan varsa paylaşsında kurtulalım su eziyetten..
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen's fortress'ta çatıya kadar gittim, estus bitti diye geri döndüm, gözümde büyüdü geri gitmek. catacombs'a gideyim bari o zaman dedim de orası da kötüymüş ya, ne iğrenç o iskeletler sirkten çıkmış gibi hareketler yuvarlanmalar falan. üstüne bide tekrar tekrar kalkıyoalr necromancer kesene kadar ve soul da vermiyolar meh.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu benim baldız gelicek gavuristan'dan bizi ziyarete ayın 14'ünde. gelirken UC3 ile birlikte bir 2nd hand oyun daha istiyim diyorum da.

değer mi bu oyun ikinci hakkımı kullanmaya. zevkler, renkler tabii de.

bütün postları okuyorum, sanarsın bir diablo 2 tadı var oyunda. gameplay nasıl misal ps3 controllerla?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...