Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 biraz abuse gibi olsa da su var en guzeli: farming ama oncesinde 20k soul biriktirmen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu arada oyunu bitirdim, sonu hayal kirikligi yaratti. hani biliyorum, konuya cok onem vermeyen bi oyun ama insan gene de bisiler bekliyo. hic new game+'a baslayasim kalmadi ya. son boss'ta da parry yapildigini ogrenene kadar bi tarafim catladi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 dark moon gw. yi kestim aynı hızla, fire keeper ların lorduymuş, hepsi bana düşman oldu gg :) +3 yapmıştım ama estus u heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 oyunun konusu çok çok güzel de oyun hiçbirşey anlatmıyor sana, illa kendin okuyacaksın itemlardan ve npclerle konuşacaksın her fırsatta. biraz milletin sağdan soldan topladığı bilgileri oku /v/ de gör adamlar nasıl döktürmüş titty monster ilüzyon mesela haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 oyunu bitirdim oyunun zor versyonu başladı tum npc ve bosslar geri geliyor.. herkese black knight greataxe i tavsiye ederim oynaması super bi silah oyundan 2 kat zevk aldım bu balta sayesinde biraz yavas ama pvp de siliyor herkesi hala inanamıyorum bole bi oyunun online sisteminin bu kadar leş olmasına... sole bi oyun kazara blizard ın fln elinde olsa ucururlardı oyunu.. neyse bunada sukur:) bu arada co op yapabilen var mı aranızda ben abimle baya bi denedin aynı covenant a girdik aynı lvl a fln geldik ona ragmen bi boss a bile giremedik beraber.. bi yontemini bulan varsa paylaşsında kurtulalım su eziyetten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Senin soul sign ı görene kadar devam, şimdilik tek yolu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 dreagloth said: Senin soul sign ı görene kadar devam, şimdilik tek yolu o. baya denedik ya gormuyor baya bi teori urettik ama olmadı bulusamadık belki 1 saat kazsak olurdu ama umut ışıgıda yok işin sonunda yani:) boşada gidebilir die dusunduk 15 20 dkn fln denedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 en temiz olay şu,client sign'ı yere koyacak,host'da istediği sign'ı bulana kadar stone'u spamlıyacak.böylece 15-20 saniye bekleme gibi durumda ortada kalkıyor,host 2-3 saniye de bir atıyor taşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahhahahhahahhahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahaha nası şerefsiz bi iskelet o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hunter covenanta girdim ringi takıyorum invade oluyorda, 10% soul level olayı yok mu bunda ? invade ettiğim adamlar parlıyor 2 vuruşta indiriyorlar, 30-40 vurursam adamları öpüp başıma koyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 var soul level olayı da, orada dolaşan adamlar zaten pvp yapmaya geliyo genellikle buildleri itemleri falan sağlamdır ondan eziliyosundur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 eminmisin öyle olduğuna böyle parıldayan setli bi abiye 4 kişi ve 5 tane mob beraber dalıp öldüremedik çünki backstab bile 100 vuruyordu adama hp oynamıyordu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 10% olayı var kesin yani level farkından dolayı değildir o olay. şimdi baktım da 10% olayı ormanda yokmuş ya, savunmak için summonladığı için covenanttakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu sens fortress ne iğrenç yermiş abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o kötü olmuş adamlar 200 level olup dalıyorlar demekki ormana uğraş dur öldürmeye birde fog ring takıp pvp yapanlar var, wrath of god alıp spamlayacaksın onlara .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Abi oyundaki her yer daha da kötüleşiyor git gide =), depth En kötüsü şimdilik tomb bence, kalkansız dolaşınca korkum 5 e falan katlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ya sen's fortress'ta çatıya kadar gittim, estus bitti diye geri döndüm, gözümde büyüdü geri gitmek. catacombs'a gideyim bari o zaman dedim de orası da kötüymüş ya, ne iğrenç o iskeletler sirkten çıkmış gibi hareketler yuvarlanmalar falan. üstüne bide tekrar tekrar kalkıyoalr necromancer kesene kadar ve soul da vermiyolar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu arada blighttown o kadar kötü değildi ya fps sorunu yüzünden sevilmiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 sen fortress çatıdaki bonfire açmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yok göremedim. çıkar çıkmaz kocaman firebomblar geldi geri kaçtım sdf çok az bi hp ve 0 estus vardı geri döneyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oo şayze ahah orada fire resist ring var, iyi bir fr armor giyip üstüne koşacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 neyse ya tecrübe oldu en azından, 2. gidiş daha kolay olur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ya ben topu yuvarlayan odaya kadar çıktım böyle heryeri temizledim falan gidip kafesteki herifi kurtarıcaktım lan bu topu en son ne tarafa dönd- fak det şit dedim asyluma döndüm stray demonla uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yahu benim baldız gelicek gavuristan'dan bizi ziyarete ayın 14'ünde. gelirken UC3 ile birlikte bir 2nd hand oyun daha istiyim diyorum da. değer mi bu oyun ikinci hakkımı kullanmaya. zevkler, renkler tabii de. bütün postları okuyorum, sanarsın bir diablo 2 tadı var oyunda. gameplay nasıl misal ps3 controllerla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar