Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ayın 17 sine kadar demons soulsda pure white world tendency eventi var 17 sinden sonra pure black olucak eksikleri toparlamak isteyenler için son fırsat olabilir fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 anor londo'da temiz,üstüne sword+shield yaptım ohhh char adam oluyor yavastan.basin'e gidim biraz pvp yapim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 knox o kediciğin bize verdiği yüzük ne işe yarıyodu? bi de kurtu öldürdükten sonra arka taraftan aldığımız abyss yüzüğü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Accolade Kurtun verdiği yüzüğün anlamını bende çözemedim. Ama diğer yüzük, four kings adlı boss'la karşılaşacağın Abbys bölümüne gitmeni sağlıyor. O yüzük olmadan Abbys çukuruna atlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Kedi O covenant ın bölgeye onlardan olmayan biri girince summon lanıyorsun kesmek için Kurt abbys doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kedinin verdiği yüzügü o mekanda takarsan oto summon ediyor seni diğer arkadaşların dediği gibi bir nevi pvp yapıyorsun.diğer yüzük de aynen oyunun en bela bosslarından birine giden yol için kullanıyorsun knight lautrec bu herif ile cebelleşiyorum şuan,oyunun başlarında kurtardım bu denyo yu,gitti firelink keeper'ı öldürdü orda ki bonfire'ı kullanamıyorum.invade edip kesmem gerekiyor ama herifin yanında iki tip daha var,biri caster digeri melee.lautrec zaten armor ignore ediyor,çok sıkıntılı.inat ettim kesicem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 An itibariyle aldım akşama değilse yarına gelir, spotculara da gelmiş olması lazım bir bakıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 dreagloth said: An itibariyle aldım akşama değilse yarına gelir, spotculara da gelmiş olması lazım bir bakıverin. Nereden aldığını sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 gittigidiyor dan aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 dreagloth said: gittigidiyor dan aldım ben kaç paraya geldi üstad sana amerikadan valide dönüşüyle getittirirsem 110a falan denk geliyor ama 1 ay falan beklerim ggden baktım sen diyince 129a var mesela. 3-6 lira da kargo diyor. şimdi 135 den sonra ekstra başka masraf oluyormu ? gg payı falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 oyun burda 60 dolar direk, taxide ekleyince türkiyede fiyata denk geliyor bekleme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 knox said: kedinin verdiği yüzügü o mekanda takarsan oto summon ediyor seni diğer arkadaşların dediği gibi bir nevi pvp yapıyorsun.diğer yüzük de aynen oyunun en bela bosslarından birine giden yol için kullanıyorsun knight lautrec bu herif ile cebelleşiyorum şuan,oyunun başlarında kurtardım bu denyo yu,gitti firelink keeper'ı öldürdü orda ki bonfire'ı kullanamıyorum.invade edip kesmem gerekiyor ama herifin yanında iki tip daha var,biri caster digeri melee.lautrec zaten armor ignore ediyor,çok sıkıntılı.inat ettim kesicem onu. ben tipini, konuşmasını sevmeyip direk dalmıştım. O zaman armoru alamıyorsunuz ama, eventi takip etmeniz güzel olur amoru istiyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 135`e geldi bana 6 taksitle. Ama eleman hala kargolamadı sabah 8 de almıştım, hemen kargo ibaresini gördüğüm için, herhalde geldi oyun Türkiye`ye diye atladım resmen, şimdi pek emin değilim. Satan kullanıcı son ayda elinde olmayan ürünü satışa koymaktan ve mesajlara cevap vermemekten 3 olumsuz mesaj almış =) görüciiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Şimdi öm atmış: yorumları okuyun 3 kişinin yorumu önemli 5000 kişinin yorumu elimizde mevcut diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi amazonda 57 dolar + 0.083% vergi freeshippingle 113 tl yapıyor ki dolar düşüyor hani yaygara koparılacak bir miktar değil ama şimdi oynamak var 20 gün sonra oynamak var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 salih oyun cok cok iyi olmus.. ama yani en iyi falan.. nasil dayanacaksin 20 gun =(.. =P =P =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 dalga geciyoruz da adam benden once oynayacak muhtemelen sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 dr drenin işi belli olsun bende veriyim siparişi ya demons soulsa sardım faith build gidiyorum sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ilk oyunumdaki buildimdi o.. cok zevk almistim.. simdi de cleric'le baslamayi dusunuyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 benim ilk karakter felaket allrounder oldu bilgi toplamadan oynadığım için. bi noktadan sonra oyun imkansıza sarıyor şimdi başladım. zaten pure white event var topladım itemları. phalanxı kesip blessed mace aldım WHY CAN'T I HOLD ALL THESE SOULS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben de faith build yapıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 o ilk buildimde oyun boyunca toplamda 3 weapon/shield kullandim heue.. baslangic shieldim oyun sonuna kadar durdu.. Heater Shield +10 silah olarak da uzun bir sure Blessed Mace; aldiktan sonra da full Sword of Moonlight kullandim.. faithle fena cosuyodu bu silahlar.. baska bi seye ihtiyac duymadim heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben gittigidiyorda caglar_kamci diye birinden sipariş ettim az önce. Son 12 ayda 1 olumsuz 435 olumlu yorum almış, baktım yorumlara bir kişiye Dark Souls satmış, müşteri memnun kalmış, zamanında teslim edildiğini söylemiş, ben de atlayayım dedim. Yine 135 lira. Elinde şu an itibariyle 7 Dark Souls kopyası var. İlgileniyorsanız elinizi çabuk tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Benimki hala postalamadı, herhalde toptan yapacak iş çıkışı, sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Geldi Feza'ya, ayırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar