Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

kedinin verdiği yüzügü o mekanda takarsan oto summon ediyor seni diğer arkadaşların dediği gibi bir nevi pvp yapıyorsun.diğer yüzük de aynen oyunun en bela bosslarından birine giden yol için kullanıyorsun

knight lautrec

bu herif ile cebelleşiyorum şuan,oyunun başlarında kurtardım bu denyo yu,gitti firelink keeper'ı öldürdü orda ki bonfire'ı kullanamıyorum.invade edip kesmem gerekiyor ama herifin yanında iki tip daha var,biri caster digeri melee.lautrec zaten armor ignore ediyor,çok sıkıntılı.inat ettim kesicem onu.

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

gittigidiyor dan aldım ben

kaç paraya geldi üstad sana
amerikadan valide dönüşüyle getittirirsem 110a falan denk geliyor ama 1 ay falan beklerim
ggden baktım sen diyince 129a var mesela. 3-6 lira da kargo diyor. şimdi 135 den sonra ekstra başka masraf oluyormu ? gg payı falan gibi
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

kedinin verdiği yüzügü o mekanda takarsan oto summon ediyor seni diğer arkadaşların dediği gibi bir nevi pvp yapıyorsun.diğer yüzük de aynen oyunun en bela bosslarından birine giden yol için kullanıyorsun

knight lautrec

bu herif ile cebelleşiyorum şuan,oyunun başlarında kurtardım bu denyo yu,gitti firelink keeper'ı öldürdü orda ki bonfire'ı kullanamıyorum.invade edip kesmem gerekiyor ama herifin yanında iki tip daha var,biri caster digeri melee.lautrec zaten armor ignore ediyor,çok sıkıntılı.inat ettim kesicem onu.

ben tipini, konuşmasını sevmeyip direk dalmıştım. O zaman armoru alamıyorsunuz ama, eventi takip etmeniz güzel olur amoru istiyosanız
Sosyal ağlarda paylaş

135`e geldi bana 6 taksitle.

Ama eleman hala kargolamadı sabah 8 de almıştım, hemen kargo ibaresini gördüğüm için, herhalde geldi oyun Türkiye`ye diye atladım resmen, şimdi pek emin değilim. Satan kullanıcı son ayda elinde olmayan ürünü satışa koymaktan ve mesajlara cevap vermemekten 3 olumsuz mesaj almış =) görüciiz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gittigidiyorda caglar_kamci diye birinden sipariş ettim az önce. Son 12 ayda 1 olumsuz 435 olumlu yorum almış, baktım yorumlara bir kişiye Dark Souls satmış, müşteri memnun kalmış, zamanında teslim edildiğini söylemiş, ben de atlayayım dedim. Yine 135 lira. Elinde şu an itibariyle 7 Dark Souls kopyası var. İlgileniyorsanız elinizi çabuk tutun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...