Accolade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mani said: ya grafikler demon's souls dan kötü mü yoksa bana mı öyle geliyor. garip oldum. sanki çok fazla blur kullanmışlar. Makro olarak çok iyi grafikler etraf, çevre vs. ama böyle detaylı bakınca, bazı şeyler çok sallama gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 44 pound tutuodu 30 pound ödedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 euro olarak gösteriyor olmasın. 5.50pound bende kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok yuro değil bende de 5 gösteriodu.bir anda 8 oldu preorderlarda hala 5 gozukuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 daha zor diye boşuna dememişler... curse yerseniz,ölseniz dahi curse gitmiyor,curse yiyince hp yarı yarıya düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 blighttown'a gitmeden iki defa düşünün sdfd demons souls'da ki 5-2 gibi diyeyim siz anlayın gerisini neyse oyun en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 knox said: demons souls'da ki 5-2 1000 GÜNEŞİN ÖFKESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Abi sardım bir elemanın youtube güncesine, 40 bölüm oldu çok zevkli. Oynamadan öğrendim oyunu. Farklı videolardan da silah, zırh vs. yerlerini öğrendim, hazırım. Bu arada, garip bir şekilde kuyruğunu kestiğiniz her boss bir silah düşürüyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ornstein ile smougha gelince her türlü bir don değiştirme işlemi olucak abi istediğin kadar video izle vücudun asla hazır olamıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 İlk bölgeye hazırım sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Abi covenant lar süper. http://darksoulswiki.wikispaces.com/Covenants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dreagloth said: Abi sardım bir elemanın youtube güncesine, 40 bölüm oldu çok zevkli. Oynamadan öğrendim oyunu. Farklı videolardan da silah, zırh vs. yerlerini öğrendim, hazırım. Bu arada, garip bir şekilde kuyruğunu kestiğiniz her boss bir silah düşürüyor gibi. bosslarda sorun olursa şu adamda iyi http://www.youtube.com/user/EpicNameBro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 knox said: daha zor diye boşuna dememişler... curse yerseniz,ölseniz dahi curse gitmiyor,curse yiyince hp yarı yarıya düşüyor. 2. defa yerseniz çeyreğe, 3. defa 1/8 e iniyor aman dikkat edin ahah, oyunun en boktan kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dün akşam uykuma girdi lan ilk boss'un oraya giderken yukarı çıkamadığınız bir merdiven var. loot gözüküyor orda onu alamamıştım. tekrardan başlıyacam onu almak için içime oturdu lol. ilk boss'u birde kaçmadan ilk karşılaştığınızda öldürürseniz silahı düşüyormuş ama ilk broken sword 2 dmg vuruyor eziyet direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 baştaki yer tekrar gidiyosunuz baştaki yere oh yeah, ve daha güçlü boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 feci humanity farmladım gördüğüm her bonfire'a kindle yapıştıyorum sdffg benim ile aynı lobby'e düşerseniz yaşadınız haha şuan sen's fortress'dayım mekan i-na-nıl-maz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 shopto bugun kargolar.yarın ülkeye girer.haftasonu girer araya fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bende oyun niye gelmiyor diyordum, bahçelievler ptt'yi ikitelli'ye taşımışlar, tebrikler ptt, çok akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 knox said: blighttown'a gitmeden iki defa düşünün sdfd demons souls'da ki 5-2 gibi diyeyim siz anlayın gerisini neyse oyun en iyi İzlediğim adam şimdi geçti Blighttown a, çok kötü çok, 5. dk. da hadi gün yüzü görelim demeye başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 arkadaşlar orada human olarak gezmenizi tavsiye ediyorum, en alt katta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 anor londo'ya geçtim oyun ilerledikçe kendini aşıyor tamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ayıboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 evet daha biz gelicez arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Oyunum geldi. Beraber oynamak isteyenler eklesin Devilvalandir77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 çok özledim 2 günde o atmosferi, keşke bitirip öyle silseydim saveleri :/ herhangi bir bossta sorun olursa sorun direk sffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar