Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mani said:

ya grafikler demon's souls dan kötü mü yoksa bana mı öyle geliyor. garip oldum. sanki çok fazla blur kullanmışlar.

Makro olarak çok iyi grafikler etraf, çevre vs.

ama böyle detaylı bakınca, bazı şeyler çok sallama gözüküyor
Mesaj tarihi:
Abi sardım bir elemanın youtube güncesine, 40 bölüm oldu çok zevkli. Oynamadan öğrendim oyunu. Farklı videolardan da silah, zırh vs. yerlerini öğrendim, hazırım.

Bu arada, garip bir şekilde kuyruğunu kestiğiniz her boss bir silah düşürüyor gibi.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Abi sardım bir elemanın youtube güncesine, 40 bölüm oldu çok zevkli. Oynamadan öğrendim oyunu. Farklı videolardan da silah, zırh vs. yerlerini öğrendim, hazırım.

Bu arada, garip bir şekilde kuyruğunu kestiğiniz her boss bir silah düşürüyor gibi.

bosslarda sorun olursa şu adamda iyi

http://www.youtube.com/user/EpicNameBro
Mesaj tarihi:
knox said:

daha zor diye boşuna dememişler...

curse yerseniz,ölseniz dahi curse gitmiyor,curse yiyince hp yarı yarıya düşüyor.

2. defa yerseniz çeyreğe, 3. defa 1/8 e iniyor

aman dikkat edin ahah, oyunun en boktan kısmı
Mesaj tarihi:
dün akşam uykuma girdi lan ilk boss'un oraya giderken yukarı çıkamadığınız bir merdiven var. loot gözüküyor orda onu alamamıştım. tekrardan başlıyacam onu almak için içime oturdu lol. ilk boss'u birde kaçmadan ilk karşılaştığınızda öldürürseniz silahı düşüyormuş ama ilk broken sword 2 dmg vuruyor eziyet direk.
Mesaj tarihi:
feci humanity farmladım gördüğüm her bonfire'a kindle yapıştıyorum sdffg

benim ile aynı lobby'e düşerseniz yaşadınız haha

şuan sen's fortress'dayım mekan i-na-nıl-maz iyi
Mesaj tarihi:
knox said:

blighttown'a gitmeden iki defa düşünün sdfd

demons souls'da ki 5-2 gibi diyeyim siz anlayın gerisini

neyse oyun en iyi

İzlediğim adam şimdi geçti Blighttown a, çok kötü çok, 5. dk. da hadi gün yüzü görelim demeye başladım ben.
  • Yeni Oluştur...