Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 DELİİİİİİİİİİİ Adam kariyer sonunda yaptı patlamayı ya. Emekli etmeyelim adamı oynasın dursun valla, böyle oynasın 2 sene daha gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 deli show yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 krize girdim abi resmen böyle kadro mu olur lan,sofya azcık cesaretli oynasa rahat gol atardı. bobo ile neden baslamaz bu adam cok merak ediyorum,iddia ediyorum bobo ile baslasa ilk yarıda koparırdık bu macı. Allah a sükür son dk da ernst führermz attıda kazandık. bu arada bi manitam olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Silphatos said: deli show yazmaya gelmiştim Bunu demeye gelmiştim ben de.. Bu arada bjk ofsayt taktiği başına dert olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 maçı izleyemedim, inş indirip izlicem. 2dklık gol özetini izledim. Q7'ye faul yapıyorlar, Guti kullanıyor, Ernst kafa golü atıyor. kadroya bak bea :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 verilmeyen 1 penaltımız var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 maçı açtım dakka 86. 0-0 ı gorunce dedim beşiktaştan bi cacık olmaz.guti faulu kullanırken kapıcaktım.dedim du bakim.gol oldu.şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ihavetwoproblem said: digiturku alip sadece futbol kanali olarak lig tv izleyip sonra gotu boklu dsmarti allah yapan zihniyete soruyorum. premier ligi nereden izliyosunuz siz. yoksa benim icin tsl, bank asya ve arada sifreye girmezse isp ve italya ligi yeter mi diyosunuzsiz degilmisiniz gecen sene burada dsmarta ana baci soven, sonra gelip dsmart ALLAH YA BABO dyosunuz. paraniz yoksa digiturk baglatin faturayi fax edin ben oderim ya da susun fakirseniz fakirliginizi bilingerizekalı veled evde ikisi de var ki kıyaslama yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Next please.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 CthuLhu said: ihavetwoproblem said: digiturku alip sadece futbol kanali olarak lig tv izleyip sonra gotu boklu dsmarti allah yapan zihniyete soruyorum. premier ligi nereden izliyosunuz siz. yoksa benim icin tsl, bank asya ve arada sifreye girmezse isp ve italya ligi yeter mi diyosunuzsiz degilmisiniz gecen sene burada dsmarta ana baci soven, sonra gelip dsmart ALLAH YA BABO dyosunuz. paraniz yoksa digiturk baglatin faturayi fax edin ben oderim ya da susun fakirseniz fakirliginizi bilingerizekalı veled evde ikisi de var ki kıyaslama yapıyoruz.sorduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 her sene takımda bi' çürük olurdu bu seneki de hilbert işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Dartanian said: Silphatos said: deli show yazmaya gelmiştim Bunu demeye gelmiştim ben de.. Bu arada bjk ofsayt taktiği başına dert olcak. abi inatla diyorum bilinçli yapılmıyor o bu kadar önde defans kurarsan çizgi halınde takılırsa bunlar forvetler yiyor kendi kendilerine ibb nin ataklarına bakın adamlar iyi aneliz edip güzel ataklar yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bence de bilincli yapmıyorlar stoperler agır kaldıgı icin taktik gibi gorunuyor caktirmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Deliiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bu ofsayt taktiğiyle fener maçında üzmesin bizi kara elmas niang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Fener maçında savunmayı o kadar ilerde oynatmaz schuster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Gayet kötüydük. Alman Ernst son anda kurtardı. Buna rağmen derbide çok farklı olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 herkes oynanan takım dandik diyo da, defans önüne 8 tane bidon koysan yine 3-4 pasla kaleye gidemezsiniz. adamlar oyle oynadı işte, aşırı kontrollü. bizde de kilit açıcı adam vardı aslında ama kısa pasları iyi veremedik, verkaçlarda çok başarılı olamadık, tabatanın kaçırdığı pozisyon hariç. schusterin hızlı forvet istemesi boşuna deildi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ha bi de kanatların da etkisizliğine rağmen 15 tane orta açıp gol atamamışsak forvette bir sıkıntı var demektir. gerçi nobre pivot oynuyodu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bu arada gutinin saçlarına yalanmış malak görüntüsü vermesi de dikkatlerden kaçmadı. küçük bestami gibi yapıştırmış briyantinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dun staddaydim bende, valla guti cok isteksiz di taa ki quaresma oyuna girene kadar. nobre den nefret ediyorum, niye oynuyor o adam anlamis degilim, sahada topsuz alanda falan acaip kazma bir adam, oyle yanlis pozisyon aliyorki, her seferinde o posizyon hatasi yuzunden toplari yedi, ayar etti bizi nefret ettik adamdan daha beter :D sofia kapanmaya gelmis, kapanip gidicekti, son dakkada patladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 fatih tekkenin -form tutarsa- kalplerdeki kaymağı yalayacağını düşünüyorum. bi de yaş geyiği vardır ya. abi adam 33 yaşında, en olgun çağında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Forvetler düzgün adamlar olduğundan değil de, en başta topu ulaştırabilen yoktu, ne yapsınlar. Tabata da Hilbert de sayısız top harcadı. Evet, o oynayışla orada bidon olsa kaleye gidemezsin, top bidona takılır. Tabata'nın rakibe asisti bile var, neredeyse gol oluyordu :) Böyle anlarda Guti'den birşeyler bekliyorsun ama o da topu ayağında tutmuyor, mecburen Q7'yi soktu. Ayrıca saçları da çok kötü olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 böyle kapanan takıma ortalama besiktas kadrosu kaleyi gören bu kadar sutcekiyorsa bana yeter fener macıyla bu macın alakası olmıcak daha ortada gecer ortasaha direnci daha önemli olacak erns tabata guti üçlüsüyle cıkmaz ernst in yanına fink aurolio necip üçlüsünden birini alır dırenc artırmak için tabi bide q7 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 CthuLhu said: gerizekalı veled evde ikisi de var ki kıyaslama yapıyoruz. tekrar alıntılayayımda 3. kez şikayet edişim. umarım ceza uygulanır. yönetimde olman veya eski üye olman insanlara karşı hakaret etme lüksü tanıyorsa sana ne güzelmiş. bende 2. el bi eski üyelik satın alıp sana her türlü hakareti edeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar