arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ne süprizi baklava mı gelio yine asfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 supriz war bi de adam eksikligi drumunda benim +1 im war o forvetten bana gol cıkmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 sürpriz var sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ust oynicam suprize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayrıca benim yazdığım murat son 2 maça gelen murat, patpoker olan değil :) bu sayede fazla bile olduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 evet olmuşuz. yetersiz organizatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 fazla olduysak çıkartın beni yurtdısından kuzen gelmiş onu görmeye giderim ben de ii maçlar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 özledim lan ben seni sen gel bence herkes gelsin sorun yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayrıca organizasyon aksaklığının tek sebebi forumun kapalı kalmasıdır. adminler istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 olm tora artık gelmez. satış mesajını kodu bi kere. ben bu adamı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 mesajı atıp kaçmış bi de adam. terbiyesiz hıh. beni istemeyeni ben de istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 dün evden çıkmadan yiitle konuştum ona göre yanıme eşayaları aldım. Kaleler serhatla ildeniz'e emanet. ben oyundayım bu hafta. soldan yardırıcam ben maçta. ona göre kadroları ayarlayın :p geçen oyunda yaşadıklarımı yaşatmayın ama. sen hucum adamı değilsin o yüzden pas atmadık mantığı biraz garip çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 karar verin geliyimmi gelmiyimmi diye ona gore arayın mesaj atın yatmadan once bi girmiştim dün :) seren haber verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Tora gelmeli bence, yetersiz organizatör Yiğit düşünsün bunun çözümünü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yeto Yiğit..Ben de pazarligi maçından sonra gelirim çıkışta. Maç izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patpoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ben bişey anlamadım kimler var kimler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 senle sertaç varsınız o kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ben sevdiğim adamların oynamasını istiyorum! seren'i oynatmayalım mesela, zaten forumu kapatıp duruyo. Şu an kadrolar tamam yazılı olan herkes gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 takımlar nasıl olacak? defans olmak istemiyorum :( ileri geri gidip gelmeli bişey uydurursunuz bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ben suan acı icinde oturuyorum evde dun oynadıgımız basket macının etkileri suruyor uzerimde.. tabiki gelicegim gercegini degistirmiyo bu.. ama oldu da fazla olursak ya da bisey olursa ben kenarda durabilirim.. ya da durmam lan bana bi de eldiven getirin teskur ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 9v8 zaten sorun olmaz, eser her ihtimale karşı kaleci kıyafetlerini getirseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 BiTcH_oFBaT said: takımlar nasıl olacak? defans olmak istemiyorum :( ileri geri gidip gelmeli bişey uydurursunuz bana :pgidip de dönmemek var eser öyle deme :( @screwy ayrıca bende eldiven yok, ildeniz'in var mı acaba ikinci eldiveni? senin eldivene noldu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 babacum kaspar arcane bitchofbat murat sertaç boğaç pha murat screwy tora holy tolga khelben dreagloth fizban sürpriz BURDA SÜRPRİZ YAZIYODU HEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 catenaccio mu yapcaksınız lan ne bu kadrolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar