sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sleeper pick diye birşey yok ama işte. ikisinin de kötü yanları var. draft pozisyonuna göre iyi birşeyler yapabilmek farklı bir yetenek. ben 20. sıradayken finale çıktım mesela 20 kişilik ligde. eşşek gibi de competetive bi ligdi. şimdi ben belki semih erden'i 100. sırada seçersem 70. sıralık değer vereceğini düşünüyorum. ama milletin aklında yok semih falan, ben çıkarıyorum adamı vitrine, bidliyorum. ana o da ne, 10 kişi daha bidlemeye başlıyor. hoppaaa. milletin aklında yokken, unutulmuşken, aklına sokuyorsun oyuncuyu. ben araştırmamı yapmışım, kafa patlatmışım o adam iyi olacak diye, draft günü gelen adam benden fazla para verip alacak benim sürpriz pick'imi. aman ne güzel.
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kaspar said: Ya açıkçası çakmıyorum bu işten, tecrübem yok en azından hiç. Ama auction'ı tercih ederim ben de. Oyunu acaip etkileyen adamların sırf şans faktörüne göre dağılmasındansa biraz daha strateji gerektiren bi yöntem daha mantıklı geliyo bana. Biraz daha zahmetli olacak bahsedilene göre de, tamam herkesin işi gücü var da atla deve de değil eklenecek o süre. Ha bi türlü olursa oynamam gibi bi durum yok benim gerçi, alırsanız her türlü oynarım. Yine de auction daha çekici geldi işte. qft
Pha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok Sabonis dışında snake draft isteyen yok zaten, Hakan var bi de snake mi auction mı istiyor o da yazar.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abuk subuk dengesiz bir lig olunca çok mu zevkli olacak?
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bir auction mock yaptım, beğendim. Snaketen güzel geldi ama zor birşey tabi =)
Pha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Interface i falan çok rahat da, strateji bakımından haklısın snake drafta göre zor kesinlikle, çünkü kimin ne yapacağını kestiremiyosun kafandaki plan tepetaklak olabiliyor, ideal draft listenin yanında her pozisyondan 1-2 adam bulundurmak lazım b planı için.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cp3, nowi ve kobe ye 171 $ harcadım mutluyum. Bu arada, böyle oynarsak bırakan daha çok olur. Hem herkes yeni, saçmalanacak hem de denildiği gibi kimin ne yapacağı belli değil, istediğin kadar mock yap, sadece sistemi öğreniyorsun, strateji geliştirmek anlamsız ya da 6-7 farklı planın olacak.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 onu diyorum. gidip abuk subuk paralar harcanacak sonra sezon içinde bi bakacaksın 5 takım hayvan gibi güçlüyken 8 takım rezalet yerlerde sürünüyor falan. 1 sene deneme sürümü yapıp sonraki sene geçmek lazım auction'a işte. ondan diyorum abuk subuk dengesiz bir lig olacak diye
rLx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben de snake taraftarıyım açıkca yazdım oraya. ama cogunluga uyarım demokratik bir toplumun bireylerinin yeraldığı demokratik bir ortamda olduğumuza inanıyorum. evet cıkacagına bile bile hayıra oy vermek gibi ama olsun :D neyse kankuşlar hangisi olursa olsun eglenek mi ha?
rLx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ve sabonise de katılıyorum. şahsen nba konusunda çoğunuzdan (agresif olasım geldi) bilgiliyim ve alt picklerde bu bilgimin sömürülmeyeceği konusunda şüphelerim var. amaa hemen kendimi MORS edeyim, sonuçta gerçekte de birilerini birileri alırken bi rumors bişiler cıkıo yaaaee. ^^
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 auction diyorum bende belirtiyim burda.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bende snake dıyorum bilgi cok daha onemlı olur snake olunca ayrıca auction ile millet 100 dolar durante 120 dolar lebrona verip baska kimseyı alamayıp yenılmeye baslayınca bırakıcaklar ondan dolayı snake yine en iyisi.
Pha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Valla Durant'le Lebron'a 120 verip geri kalan 12 kişilik rosterı 80 dolarla doldurmayı düşünen varsa zaten bırak fantasy basketbolu basit matematik içeren hiç bir olaya girmemesi lazım, bırakan zaten her şekil bırakıyor. Şimdi şöyle bi toparlarsak; Auction diyenler; Ben Bullet Screwy Spidee Kaspar Bullet Khelben Şükrü Snake diyenler; Sabonis Rlx Mithat(lige katılacağı kesin değil, ben katılsın diyorum) Mokoko Eagle Sliph'le Holy farketmez dedi. Şu an 8 auction 5 snake var, biran önce şuna karar verelim, ligi kurup katılacakları belirleyelim, tarih işi var daha.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ben de auction diyorum, degisik heyecan olsun.
khala Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ayarlıcam hepsini, yarın oylamaya açıcam draft tarihi draft şekli vs herşeyi.
Pha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Önce kimler oynuycak onu bi belirlememiz lazım Yiğit, diğer herşey sonra. khala BulletRide dreagloth aquila Silphatos sabonis mokoko Pha Khelben Holy rlx Masq Dylan Geçen seneki 14, masq'a bi şans daha verelim bu sene için. 6 spota kimi koyucaz: Bizim basket tayfası Rada Spidee Screwy etti 3 Öncü(Kaspar) 4 Sercan, Reksa'yı önermiş onu da alalaım derim Son spotu da Mithat'a versek 20, siz ne diyosunuz?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 reksa değil, ne işim olur olm onunla :) reyna
khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Benim de katılmak isteyen çok yakın arkadaşım var hatta eskiler bilir uo dan argoth caldwell, de baya kişi oluyoruz ne yapsam hala karar veremedim, bu sene ilgi yoğun.
Pha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 He Reyna tamam. Bi defa basket tayfası + Öncü gelsin hepimizin tanıdığı adamlar, yamuk çıkma şansı az.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Cok fazla kisiysek division falan olsun istediydim sımdı ben acıkta kalıcam :D
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 20 olmayalım zaten. 20 olunca Mozgov, Seraphin, Jeremy Lin falan filan draft ediliyor. boku çıkıyor. division'da da şans faktörü ön plana çıkıyor sanırım. şansa 5 tane güçlü takım aynı division'a düşse, boşu boşuna elenecekler mesela. öbür tarafta 4 tane süper dandik takımla aynı division'a düşen ortalama bi takım direk playoff yapacak falan.. gereksiz.
Öne çıkan mesajlar