Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geyik her türlü dönücek zaten, yanlızca bidlenen adam hakkında yorum yapmayın o an, bidi bittikten sonra draftta kalan diyer adamları etkilemiycek şekilde istediğiniz yorumu yapın, tiyo vermeyin yani;
Abi Kobe'ye çok verdin bence - olur
Abi Kobe'ye neden o kadar çok para verdin Shannon Brown ilk 5 çıkıcak gibi yorumlar yapmayın. - olmaz
Mesaj tarihi:
yok mu son dakikada satan falan sizi 20 kişinin 20side saat 10:30da olucak mı bi kişi bile bırakmadı be :D şans eseri belki biri ceker gider bisi olur dıye bekledım millet atıştı ceken giden olur dıye bekledım olmadı talihsiz kaderim bir sene daha beklicem sizleri seneye hatırlatırım kendimi gecen senede bu vardı dıye hatırlayın beni.
Mesaj tarihi:
tek sorun harbi hiç oynamadım fantasy lig , nba takip ettim draft konusunda başarılı olabilecegime eminim ama sonra noldugunu hıc deneyıp gormedım o yuzden bu sene tanıdık baska bı lig falan varsa bızım forumun ligi haric aranızdan bırının oynadıgı bana haber verırsenız cok ıyı olur boylece bu sene bı deneme yapmıs olurum.
Mesaj tarihi:
go through bı durum gerektırdıgınden tanıdık bırılerı olursa anlata anlata ligi goturur dıye dusundugumden :D bulunur bısıler illa bekledım bu lig kesin giremicegim anlaşılsın ona gore arıcam bende bısıler.
Mesaj tarihi:
Çok net şampiyonum, gidip sakat Perkins'i aldım. Ekran takıldı lan diye bid tuşuna basmayı denedim, bastı. Kim nominate ettiyse çok küfrettim içimden.
Mesaj tarihi:
Beyler oyuncularınızı drop etmeden iyi düşünün, 1 ay sakat diyip yerine çöp aldığınız adam 5 dakka için gider, üstüne bir bardak su içersiniz, geçen sene yaşanmıştı bu sene yaşanmasın.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar dünkü draftı unuttuğum için katılamadım bana baya bi kızmışsınız anladığım kadarıyla takımımı başkasına falan verme kararı almışsınız

başka bahanem yoktu önceki güne kadar hep aklımdayken dün akşam unuttum o yüzden kendimi savunamıcam maalesef sizden de özür dilerim

eğer takımımı vermek isterseniz tamam bişey diyemem ama geçen sene butun bi sezon beraber oynadık hiç asmadım sorumsuzluk yapmadım bunu bi dalgınlık unutkanlık ve hata olarak görüp beni lige kabul etmenizi ümit ederim
Mesaj tarihi:
Chris Paul
Rasual Butler
John Wall
Boris Diaw
Marcus Camby
Ben Wallace
SESESESESEMİH ERDEN
Greg Oden
D.J Augustin
Tayshaun Prince
Wesley Johnson
Corey Brewer
Ekpe Udoh

Baktım kimsenin takımları yazmaya niyeti yok kendi takımımı yaziyim dedim.
  • Yeni Oluştur...