Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 cikmis. ilgilenenlere duyurulur. http://www.patrician4.com/en/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 oo süper oldu :D korsan oyunu arayan kimdi bunu oynasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Bu korsan oyunu değil ama bildiğim kadarıyla. Ekonomi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Korsanlıkta yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Güzel ama 2 kez oynayınca sıkıldım. Ticaret tamamen otomasyon, öyle olması da normal ama geri kalan eğlenceli kısımlara erişim çok yavaş. Level bekle, guildden access al, kaptanın level almasını bekle ohooo. Yapay zeka ile rekabet olmayan bir ortamda oynamak inanılmaz bayıyor. Belki saatlerle oynayıp o şehirler dolunca, X tane korsan olunca çok daha keyifli oluyordur ama o aşamaya gelene kadar birkaç kez baydım. Üretim yapılan malları topla, rep kasmak istediğin şehire sat gibi inanılmaz kolay bir ticari yapısı var. Tamam otomasyon, kolaylık güzel şey ama hiç düşünmeden oynanması olmamış. Sonuçta builder kısmı epey limitli. Bu tarz bir oyunda en önemli şey replay value, o da yok gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Oynamayı beceremeyenler yada merak edenler için ufak bir giriş videosu hazırladım. Bu adresten izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Patrician 1 en iyisidir :D. Hala dosbox kurup eğitim, toplantı vs gibi yerlerde en arkada oturup oynadığım nadır oyunlardan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar