copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 elma yerken sadece tam tur dönüp gerisini atıyorum kenarlarını yemiyorum. ohh!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bir de maydonoz iğrenç birşey. post kasıyor gibi olmıyayım diye edik şemsiye de diyemiyorum ayrıca şemşiye onun adı şığır şıpır ne güzel niye zorluyorlar ki bizi bu kadar. seni balazaam tdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 nisan gelse de onu görmek zorunda kalmasam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bugun beni itekleyip fak yu diyen Ingiliz ibnesi. Hala saglam olmanin tek sebebi ulkeden atilmaktan korktugumdandir. O itekledigin elini alip cebine koymak yerine bir yerine sokardim ama yapamadim. Cok icimde kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Of insanın şu durumda bişey yapmaması çok sinir bozucu ya. Belki yıllar sonra denk gelirsin, kafan rahat olur, iki tane gömçürürsün ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 dövüp kaçsaydın abi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Yakalarlar ya beygirli ingiliz polisi bulur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 AAAAAAAAAAAEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 çok mutlu ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Netimin böyle olmasından sorumlu insanların allah belasını verir tez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 o kadar bekle bekle bak noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sen ne sahtekarmışsın yaa, bi de inkarcısın tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 off ki ne of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya allah belamı versin benim ya. tüh bana ya babadan oğula nesilim ya.3 ayda 3 kızla takıldıktan sonra, ne güzel hiç bi plan program yok doğaçlama takılırken güzel herşey ya sevgili olursun ya takılır kalırsın düşüncesiyle random takılıp hiç birine bağlanma, şimdi sığır gibi 2 haftadır "ilişki milişki istemiyorum kafama göre takılıcam" diyip bir de inanınca buna, ne olacaktı ? bu olacaktı tabi al cort diye aşık oldun gör ebeninkini. çok zor be sayın pati günlüğü, kızın yanından kalkıp işe geleli 25 dakika oldu özledim ağzını yüzünü. e bir de öğlen 12 de 700 km uzaktaki evine dönecek, nolacak sonra ? long distıns yalan iş. o olmıyacak kesin ama. atlayıp zırt bırt 700km yol gidemem ki bu kızı görmeye ? uçak da uçmuyor zaten eskişehir'e... en yakın 2 hafta sonra gidebilirim. ayrıca hatun benim ondan etkilendiğimden daha çok etkilenmiş olsa da benden, içime düşse de hippie ruhlu o benim gibi bağlanmaz muhtemelen bilemedim. her tarafı boklu deynek ya. of aşık olmamam lazım. akıl mantık biraz kendine gel ekim. günlük yazınca rahatlıyoduk hani? aha yazdım gönder diyemeden yazdıklarımı düşünmeye devam hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ama aşık olmayım da ne yapayım ya? herşeyi mükemmel olmaz ki bir insanın. e buna aşık olmazsam kime olacam bu saatten sonra kimseye olamam heralde ? of lan ya. 9 ülke gezmiş ikisinde 6 ay yaşamış, hem mezun hem yüksek lisans hem çok güzel bi iş bulucak bu hafta , diablo2 oynar 3 gelse diye bekler, dizi izlerken altyazı kastırmaz, bütün izlediğim dizileri izler, müzik zevki de süper, konser-festival takip eder, içer miçer erkek gibi affetmez, sürekli macera anı anlatır çenesi laf yapar, bütün fiziksel aktiviteler uyumlu. bu ne ya, nasıl insan bu ya, aşık olmam için yaratılmış. ve bildiğin sürüm sürüm sürünücem uzaktan uzaktan elimden hiç bir şey de gelmiyecek..... allah belamı verdi başka bir şey değil. bu kadar net. avazım çıktığınca bağırıp bir şeyler kırasım var sayın payi. kendim çektim bakarsanız aşık olmayın silkelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 sokayım boyle askın ızdırabına ya, ne lan bu. su iznim bitsin de yuz yuze konusalım yoksa olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pişman mı oldu ne ? ama kendi geldi ben zorlamadım ki.. ben geri çekildim o geldi, çağırmadım gel diye.. sadece bekledim! neden bu kadar soğuk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hayvan herif yine peyniri bitirmiş. olum bi sefer de sen al be. ben böyle aşkın ızdırabını waaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 şiddet uyguluyasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ara ara lavaboya işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 naptigini saniyo acep, amaci ney cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 kozalak said: sokayım boyle askın ızdırabına ya, ne lan bu. su iznim bitsinay başı gelsin de yuz yuze konusalım yoksa olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar