Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 güzel sanatlar fakültesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 harbiden bırakmasan iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi insanlar evleniyor mutlular, anlayabiliyorum. Akrabaları arkadaşları falan da heyecanlı, kabul ederim. Biraz alkok de vardır, tatlı şeyler bunlar. E hanım kızımız ile damat bey birazdan sevişecek, üstümüze vazife değil ama onun da tatlı bi heyecanı olabilir üzerlerinde. Bunları hep kabul ediyoruz da, Gece saat 1 buçuk, 55 daireli bi sitenin bahçesinde davul zurna ile, bir baba hindi HEÖÖEEÖHGHEHGFFESASD EEEAALLAAH diye bağırarak falan olmaz ki bu işler. 5 dk yaparsın atarsın heyecanını sevincini gidersin. Yarım saat boyunca birbabahindiieeeeyaeallaah diye bağırılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 halbuki sohbetli düğün olsa negzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi düğünde sohbet ederler mi bilmem de, burda kapı önünde 2 sohbet edip gitseler daha iyi olurdu. Bizde de vardı böyle adetler ama yerleşim yerleri kalabalıklaşmadan önce yapılırdı böyle şeyler, çok uzun süreler geçti o zamanların üzerinden. Hasta var yaşlı var klişesine girmek istemiyorum ama en basitinden vardiyalı çalışan insanlar var, onlara yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 örf adet. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hayır senden daha fazla uyuz oluyorum ben bu olaya aslında ama yapacak bişey yok. polis çağırabilirsin belki ama bieşy çıkar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi bu saatte ayıp ya. Bu işler düğünden önce yine evin önünde davul zurna ile olur ama gece rahat bırakılır. Arkandayım seagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi tam arkamda durma hoş değil, yanımda durabilirsin kikiki Sitede hiç yoksa 4 tane polis var abi oturan, adamlar sallamıyor ben arasam ne olacak. Ya elbet bişey olur da, zaten adamlar yaptı yapacağını uyandırdı milleti, kıymeti kalmadı. Gittiler az önce işte 40 dk kafa patlattılar. Umarım damat erekte olamaz bu gece, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 için fesat yemin ediyorum, inşallah damat akşam fazla kuvvetli çalışır da duvarlar sallanır uyuyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Arka bloktalar abi, kendi komşuları düşünsün sdfvgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sen iyi taktın bu arkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Tövbe, kimsenin arkasıyla işim yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 arkama dövdürcem olm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi forumun adı paticik diye, olmuyor böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tam bir yıl önce bu saatlerde eski yengenizle ilişkimiz resmi olarak başlamıştı. tam bir yıl önce boğazda bi teknedeydim. aradan geçen 12 ay içerisinde 8 il değiştirdim, 5 ayı kütahyada askerlikle geçti. vay arkadaş, insanoğlu kuş misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yapma abi beni de ağlatacaksın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 adam damardan girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Pazartesi yeni işe başlıyorum, herşey daha da yoluna giriyor hayat nereden sokacak çok merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://www.alternet.org/drugs/146393/how_stanislav_grof_helped_launch_the_dawn_of_a_new_psychedelic_research_era?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 spor konuşan insanları hor görenleri, hor görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 screwy said: wastyrx said: WHO AM I?!?!?! DAYT! http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs ben bi duvar kırıp geliyorum.. DAYTTTTTT balkondan atlıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dylanN said: spor konuşan insanları hor görenleri, hor görüyorum. -Xunn http://i.imgur.com/mA4TM.jpg Süper kelime ögrendim bilmedigim, Callous, nasır tutmak. Kucuk şeylerle mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 çok hassas bileklerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar