Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hee dumandan yazı yapacağdım nekadar sipeyşıl bilmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 iojiiijbyfygyyf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 pislik, iğrenç, aşağılık, vicdansız, cahil, sonradan görme,terbiyesiz, aptal komşularım (evet 20 dairelik apartman zombilerinin çoğu böyle), topunuzun belanızı çizeyim. ulan bir kap kuru mama ve bir kap sudan ne olur? neymiş? arabasının üstünde pati izleri oluyormuş, evet aynen böyle diyor karı. yok öbürünün göz estetiği bilmem noluyomuş. ya arabanıza da, gözünüze de ...of, geri zekalılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa said: abi uyanmak dert. uyandın, kalkıcan duşa giricen, kahvaltısı var bilmem ne.. hepsi dert vallahi. 2hafta uykuya ihtiyacım olmasın mesela. ya da kışın uyuyayım da yazı ayakta geçireyim. uykuya ihtiyaç duymak bile salakça ya, neyse. arkadaşım android değilsin nesi salakça. saçmalamayalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 seni kim soktu lan bu ts yeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa said: abi uyanmak dert. uyandın, kalkıcan duşa giricen, kahvaltısı var bilmem ne.. hepsi dert vallahi. 2hafta uykuya ihtiyacım olmasın mesela. ya da kışın uyuyayım da yazı ayakta geçireyim. uykuya ihtiyaç duymak bile salakça ya, neyse. abi helal. ben de sevmiyorum cok zaman kaybı geliyo.. hele uyumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sicayim senin updateine mikrozort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 canım sıkılıyooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Lan bu evde de en son ben yatıyorum, ilk ben kalkıyorum iyi bişi mi kötü bişi mi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 mezun oldum... bölüm ikincisi oldum... Laptop falan verdiler... böyle uzun zaman olmadığım kadar mutluyum sadfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 oha helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ağzıma sıçıldı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ulan hürriyet akdeniz. adamlar benim blogda yazdığım yazıyı yayınlamışlar, benim ismimi yazmamışlar yorumcuların isimlerini yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 boyle sansn, boyle izdirabin yeter artik lan. Hep iyi olsun demiyorum lan arada bir birseyler iyi olsun. Ufacik bir seyler de olsa lan. ufacikta olsa lan ufacikta olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi bünyeyi kırdım yine. ismail türüt gibi terliyorum. sonra çok terledim diye utanıyorum ve bundan dolayı terliyorum. sonra acaip terledim lan diye utanıyorum ve bundan dolayı daha da fazla terliyorum http://www.youtube.com/watch?v=scvzEHQnqBI#movie_player dakika 3ten sonrası. dehidrasyondan ölene kadar devam edebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BENIM AZIMI YUZUMU... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kafa topuna çıkınca omzuma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 neyse abartmıyım.. tatil yapamadığım için hocalara çok beddua ediyorum.. ölseler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 iyimiş bu topic, yeni gördüm. lan 9 senedir bu işi yapıyorum, sırf işyeri hiyerarşisinde benden daha yüksek bir konumdasın diye işimi benden daha iyi bildiğini iddaa etmek zorunda mısın? sonunda benim dediğime geldin ama noooooldu? ayhhhtgggh le rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Delicatessen said: Aslında herkese başka gösteriyorum kendimi. Kimse bilmiyor beni. Biri hariç. Ona da bir o kadar gerçek davrandım. Farkında bile değil gerizekalı. Evet gerizekalı o. Demişim günler günler önce. O da sadce bana gösteriyormuş yahu kendini. O kadar da gerizekalı değilmiş bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hala nefretle anılıyorsun benim tarafımdan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 allah senin belana sışdımın hıyarı katil edicen benim gibi sevimli adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lan bir yemek siparisi bu kadar mi zor olur, beceremicekseniz girmeyin lan bu ise, sokagin kosesindeki yerden yemek gelemedi 1.5 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar