Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sen vefassııız yolcu kalbiiiiiiim viran edersiiin ooooooffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ANNEM YERINDE DURAMAYAN, ASIRI SOSYAL, ZIBIDI VE BIR O KADAR DA KÜSTAH KARDESIME 5 GÜN MÜNIH'TE OLCAM DEDI!! http://www.hisstank.com/forum/members/cvdelgado-albums-whatever-picture40735-no-darth-vader.jpg SIMDI HERKESI EVE TOPLICAK BEN DE DELIRCEM! ANNE, NIYE ANNE NIYE?!? =( oklavami getir bey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Az önce hatunla kavga ettik. Öküzlük yaptım. Beni düşünerek yaptığı bir hareketi gereğinden fazla bana müdahale olarak düşünerek aşırı tepki gösterdim. İçeride hüngür hüngür ağlıyor. Böyle zamanlarda harbiden yer yarılsa dibine girsem diyorum. Ulan bazen ne salak oluyorum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dasaaa said: nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aptal insanlar iyi niyetli birisini görünce sömürmeye bayiliyosunuz. simdi agzini acmayan nil degil! 45 dakka sonra yargilicam, görüsürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 insanlara çizilmiş kader diye birşey varsa o kaderin qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 fouriere'de transformunada convolutiona da signal processinge de image processinge de lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8qk9nm02ZOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 6 saattir aşağıdan darbuka klarnet sesi geliyor.fakir müzigi sevmiyorum yeteeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 özünden uzaklaşmış ve yozlaşmışsın. aşağıya in ve o darbuka, klarnet sesini özümse. GÖBEK AT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 BAKIN METAL DINLIYORUM METALCIYIM HERKES BILSIN YANI dermis gibi kulaklik takip da sesini sonuna kadar acip disariya canli muzik yayini yapan kisilerin agzina yumruklaya yumruklaya sokmak istiyorum kulakliklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 +1 bir de şu: http://forum.paticik.com/thumbnails/d7f/0a4/c12/f71/346/93f/947/d46/2c1/92f/bf_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Aşırı stresliyim laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi milletin gelip de benim yerime karar alabileceğini sandığında verdiğim ters tepkiye "ay ne kaba!!" tarzı yaklaşımları acaip geriyor beni. sesimi çıkarmadan, ben hallederim vs dememe rağmen üstelemeleri ve nihayetinde arkadaşım..... ben hallederim diyorum. ok? patlaması ve bi kaç sn süren sessizlik. aslında bi iki kere en başından köpüreceksin ki devamı gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tekrar adamn olmam lazım tekrar adam olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 önce o ruju silerek başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKİKİKİKİKİKİKİKİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tags: ghetto, bluesaint, canon, arkalara bakmak, çıkışta 2 saniye duraklamak, gassaraya koşmak, allah belamı versin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 2 haftadır Gata'da ne uğraştırdılar abi... Deli ettiler resmen. Ama aldım sonunda heyet raporumu. Kebab. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Kendi kendimi yaktım anasını satiim ya >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Xunn'u çok özledim. Foruma geri gelsin istiyorum. O yazmayınca buralar çok tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 gazi üniversitesi öğretim görevlisi volkan yılmaz senin qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bazen kendime cok kiziyorum, ama sonra geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 endless_night said: gazi üniversitesi öğretim görevlisi volkan yılmaz senin qq Gazi Makinede mi okuyorsun sen? Daha önce aha ispiklerim ki dediğim sen miydin ki aceba O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar