vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 YE TER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Kalan son sigaramı tersten yaktım FUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 vaniLLe said: YE TER. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Cin Ruhi" said: Entellektüel kişiliğimi geliştirmek zorundaymışım :oaytttt erkek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çok mutluyum lan nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 @gecko Bu gün parmaklarım boşaldı resmen. Ne çok yazdım offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 23 yasindayim hala odev yaziyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi.. assumption.. bilmem neyi 0,8 aldık.. NE? NEDEN BE! neyse devam ediyorum.. based on bilmem ne.. bıdı bıdı buckling load bıdı bıdı ignores bıdı bıdı.. şimdi hazır olun assumption geliyor 2,95! e ne saçma bi sayı bu şimdi.. neye göre 2,95? ben 3alsam ne olacak? based on dediği yerde, bendeki yönetmelikte öle bişi de yok be! ha bi de bi adamın yazdıklarına referans vermiş 8tane falan.. adamın soyadın TEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 makale okuyon di mi if we assume that speed of light is 10c sxfdcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi du bi tane daha.. şimdi gel de bu adamları dövme said: It was demonstrated that there is a problem in using the beam elements available in many commercial frame analysis programs diyor. afferin.. ha ne kullanmış? söylemiyor.. neleri sorunlu? söylemiyor. kendisi baz aldığı değerleri ne ile çözmüş de bulmuş? söylemiyor.. ne söylüyorsun lan it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 çünkü yazarsa tırt bişey bulduğu anlaşılır onun yerine anlaşılmaz ve mistik yapıyo bulduğu şeyi sdxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dasaaa odunu vursana beline beline, lafla adam etmeye çalışmanın ne gereği var abi.. Olm karşıdaki kız bloğunda 2-3 daire camına noel ağacı falan yaptı ışıklı. Attention whore mu desem, harbiden kırismıs ibadeti mi yapıyorlar desem bilemedim. Çıbıdı cıbıdı ışık var lan milletin camında. Hep bu iibf bölümlerini okuyanlara güzel hayat lan, bak biz ders çalışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 iibf'den bi kez kız arkadaşım oldu, ayrılma sebebimiz "bana hiç vakit ayırmıyosun". sana vakit ayırmıyorum değil ki, senin boş vaktinin yanında öyle gözüküyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ardeth said: çünkü yazarsa tırt bişey bulduğu anlaşılır onun yerine anlaşılmaz ve mistik yapıyo bulduğu şeyi sdxc "tamam lan birini buldum!" dediğim anda indirdiğim yayının aslında kitap olduğunu ve 841sf olduğunu görmem.. yaşamdan soğudum an itibari ile. enerjim çekildi olm. saç diplerim büzüştü inan.. tel tel döküldüler şimdi stressten.. 841sf olm.. ha alakalı olan yeri buldum da ne oldu.. iyi bok yedim.. differantial quadrature method diye bişi ile bin tane denklem falan çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ulysses'i okuyamıyorum. Adını da copy paste yaparak yazabildim zaten. Allah belanı versin James Joyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 koca hafta boyunca hicbisi yapmayin l4d2 oynamak, sanki procenin design documente saliya degil, gectim documen kismini, elimde daha bir design yok kagida dokulmus. oysa ki tembellik ne kadar hafif ne kadar guzel bir duyguydu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 "biz avustralya olarak tüm çalışmalarımızı strand7 ile yaptık genç! ADAM OL!" demişler neredeyse sorduğum soruya.. -bi sn ne bu laubalilik! bi kere o el inecek! falan demek istedim.. olmadı.. ha diğer yandan adamların üni.leri kendi programlarını yazıyor evladım.. sen git sündük sündük oturan üni.ne kız lan! falan da demek istedim.. bu arada burada lan lun diye diye gerçek hayatta çok lan demeye başladım. LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Şey vardı, şimdi bu sonuca şu şekilde vardık ( sayfa 257 ) sayfa 257 açılır işte buradan buraya geldik ki zaten bunu şurda ( sayfa 91 ) işlemiştik. sayfa 91 açılır. AAAAAAAAAAAA allahın belası kitap vardı bitane böle dünyanın en kotu kıtabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sayin sparx calisanlari ve ceosu lan sapik gibi sirketsiniz, national rose'dan sonra belki en fazla tercih edilen sistemi uretiyorsunuz, programinizda yaklasik bimilyon tane element var, peki neden user interface'e sadece bunlardan 10 tanesini koydunuz? nasi gostercem ben simdi tasarladigim gui'yi? tasarladiktan sonra hoca, olm bu ne ilkokul bebesine mi yaptirdin bunu demiyecek mi? iste siz o ilkokul bebelerisiniz sparx calisanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ahahah biri 31 aldı sınavdan arkadaşları dalga geçmesin diye 32 yaptım.çok vicdanlıyım ha (aslında sonucu okurken kendim gülerim diye yaptım!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 31 ne ya ofs... Ben diferansiyelin 2. vizesinden 31 aldım, Hoca kağıtları dağıtıyor bu arada, bakın bi hatam varsa itiraz edin diye Adımı söyledi, kalktım, kağıdı alıcam, tabi notu da söylüyo kağıdı almaya giderken otuzbir dedi, kağıdı aldım, ama hafif gülüyorum, 100 den fazla makine mühendisliği öğrencisi içinden çeşitli yerlerden "ahıuhahmsfıhah" şeklinde ince gülmeler geliyor tabi, ulan gülsem mi ciddi mi dursam bilemedim, 4.5 metrelik yol bitmedi, bitmedi, ah ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yaa işte empati burda devreye girer.32 yapsaymış hocan bunlar başına gelip geçmişinde unutulmaz kötü bi anı olmıcakmış. ergenken daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bence çocuğa 31ver.. bi sonraki sınavda da 28-35 arası alırsa yine 31 ver. lakabı olur işte.. 31 necmi necmi31 ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bi tane daha 31 çıktı.kasten mi yapıyolar ki aceba.acımıcam basçam 31i asdhdgsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 52 sayfa olmuş topik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar