ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mayıs başında 2.3 update'i geliyormuş Desire'a. Android Central Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Desire HD için android 2.3 güncellemesi bugün yayınlamış. Desire için de yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://tipsneeded.com/android-2-3-update-for-htc-desire/ 2.3 iptal edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Geri vites yapmış HTC. https://www.facebook.com/htcuk/posts/225857300777092 "HTC UK" said: Contrary to what we said earlier, we are going to bring Gingerbread to HTC Desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Dragonmax said: beyler, htc desire'ıromlarsam, günde 2 defa şarj ettiğim telefonumu en azından 3 günde bir şarj eder duruma gelmem mümkünmüdür? bu konuda cidden yardımınıza ihtiyacım var. Help ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Herhangi bir ROM pil ömrünü 6 kat arttırmaz, en azıdan günde bir desen neyse yani. Biraz daha minimal ROM'lar var, en çok pil yiyen şeyler de önce ekran sonra 3G bildiğim kadarıyla, bunları halledersen biraz uzar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Özellikle 3g açtığım anda, her 2 dk da bir kontor atar gibi telefonun %1 pili gidiyor gözümün önünde böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 3g kullanmadıgımda 2G'yi seciyorum. Baya fark ediyor. Bu arada hala güncelleme gelmedi gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 HTC desire 2.3 güncellemesi test aşamasındaymış. Önümüzdeki sene içinde release ederler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Selamlar bu ara yeni bir telefon almayı planlıyorum ve HTC düşünüyorum.Bu anlattığınız Desire modelini yurt dışından getirtsem bana tahmini ne kadara patlar?Aşırı fiyat oynaması olmazsa buradan da alabilirim.Alanlar kullananlar memnunmu,hangi modelini önerirsiniz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sensation modeline de bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Dayanamadım artık telefona bugün MIUI Rom kurdum fena durmuyor ama sd kartı değiştirmedim. Yer kazanmak için şu sd-ext tantanasınıda yapsa mıydım? Birde bu rom olayları Oxygen, Cynogenmod ve MIUI midir? bunlar ve bunların türevleri olarak mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 xda'da senin model için ne varsa vardır. olmadı, yazarsın zaten gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 freemaniacss said: Selamlar bu ara yeni bir telefon almayı planlıyorum ve HTC düşünüyorum.Bu anlattığınız Desire modelini yurt dışından getirtsem bana tahmini ne kadara patlar?Aşırı fiyat oynaması olmazsa buradan da alabilirim.Alanlar kullananlar memnunmu,hangi modelini önerirsiniz bir de. değişik ülkelerde değişik fiyatlara satılıyor. o ülkeden bir siteye gir fiyat kaçsa o dur ödeyeceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancashire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 HTC Desire HD kullanıyorum 1 aydır. Laptop'u unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 temmuz sonu yayınlayacaklarmış GB update'ini. HTC said: Hi everyone. We have some-more news about a build of Gingerbread for Desire. Our contrast has left good so we will start rolling out a refurbish by a finish of July! Thank we again for your support! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Öncelikle ABV HTC diyorum. 2.3 diye bekletip abuk subuk bişi verdi millete. Sonrasında InsertCoin ROM'u ne harika bişeymiş. onu söylemeye gelmiştim. Htc sense 2.1 vermişler. 3.0'dan biraz eklemişler. HTCsense.com ile kullabiliyorum telefonumu. iyimiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Sensation modeli Desire HD' nin üst modeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 htc desire z almayı düşünüyorum ancak piyasadan çekildi mi ne oldu hiçbiryerde yok fikriniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 desire z in devri geçti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 devir ne devri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 valla devir samsung galaxy II, htc sensation vs devri. eski telefon onu belirtmek istedim. bi de araştır kronik sorunları vardı sanki desire z in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 güzel diyorsunda telefona 1.5k falan vermem ben laptop falan alırım =) 750-1 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 o fiyata samsung un bişeleri vardı gayet uygun. hatta custom room yükleyeceksen ve çok kastırık bişeler yapmayacaksan galaxy ace al. sonra custom rom yükle, hafıza kartının da bi kısmını ext4 formatla, oyunları falan da buraya at vs vs. problem android? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar