Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC Desire

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

beyler, htc desire'ıromlarsam, günde 2 defa şarj ettiğim telefonumu en azından 3 günde bir şarj eder duruma gelmem mümkünmüdür? bu konuda cidden yardımınıza ihtiyacım var.

Help ;(
Mesaj tarihi:
Herhangi bir ROM pil ömrünü 6 kat arttırmaz, en azıdan günde bir desen neyse yani. Biraz daha minimal ROM'lar var, en çok pil yiyen şeyler de önce ekran sonra 3G bildiğim kadarıyla, bunları halledersen biraz uzar heralde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar bu ara yeni bir telefon almayı planlıyorum ve HTC düşünüyorum.Bu anlattığınız Desire modelini yurt dışından getirtsem bana tahmini ne kadara patlar?Aşırı fiyat oynaması olmazsa buradan da alabilirim.Alanlar kullananlar memnunmu,hangi modelini önerirsiniz bir de.
Mesaj tarihi:
Dayanamadım artık telefona bugün MIUI Rom kurdum fena durmuyor ama sd kartı değiştirmedim. Yer kazanmak için şu sd-ext tantanasınıda yapsa mıydım? Birde bu rom olayları Oxygen, Cynogenmod ve MIUI midir? bunlar ve bunların türevleri olarak mı var?
Mesaj tarihi:
freemaniacss said:

Selamlar bu ara yeni bir telefon almayı planlıyorum ve HTC düşünüyorum.Bu anlattığınız Desire modelini yurt dışından getirtsem bana tahmini ne kadara patlar?Aşırı fiyat oynaması olmazsa buradan da alabilirim.Alanlar kullananlar memnunmu,hangi modelini önerirsiniz bir de.

değişik ülkelerde değişik fiyatlara satılıyor. o ülkeden bir siteye gir fiyat kaçsa o dur ödeyeceğin.
Mesaj tarihi:
temmuz sonu yayınlayacaklarmış GB update'ini.

HTC said:

Hi everyone. We have some-more news about a build of Gingerbread for Desire. Our contrast has left good so we will start rolling out a refurbish by a finish of July! Thank we again for your support!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Öncelikle ABV HTC diyorum.

2.3 diye bekletip abuk subuk bişi verdi millete.

Sonrasında InsertCoin ROM'u ne harika bişeymiş. onu söylemeye gelmiştim.

Htc sense 2.1 vermişler. 3.0'dan biraz eklemişler.

HTCsense.com ile kullabiliyorum telefonumu.

iyimiş bu.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
o fiyata samsung un bişeleri vardı gayet uygun.
hatta custom room yükleyeceksen ve çok kastırık bişeler yapmayacaksan galaxy ace al. sonra custom rom yükle, hafıza kartının da bi kısmını ext4 formatla, oyunları falan da buraya at vs vs.

problem android? :D
  • Yeni Oluştur...