roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Masquerade said: mokoko said: CAPSSSSSSSS GELDİİİİİİİİİİİİİİ http://webkosesi.com/muge-anli-tatli-sert-canli-yayinda-tabanca-baskini/ sabriyeyi vurmuşlar. ole diolar. 11. saniyede yaşlı kadına dikkat. AHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cystein said: abi ahahaha kahkaha attm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 offf teyze efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ahahdsfhs abi postları okuyup summonlayan teyze ve kıpırdamayan kadın için tekrar izledim, dakikalardır anırarak gülüyorum içerden bakmaya geldiler ne var nolüyür diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 34. kez izliorm şuanda her karakter süper "nolur noldu noluyor"cu kamera karşısında şaşkına dönen amca var bi de şalksdf bi de teyzenin eli takılıyo mügenin eteğine müge dur diyo başta bi sonra görünce topukluyoasşdflksdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 etek gidiyomuş az kalsın hsduashd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ahahaha figuranlar supermis hakkatene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 radagast62 said: ahahdsfhs abi postları okuyup summonlayan teyze ve kıpırdamayan kadın için tekrar izledim, dakikalardır anırarak gülüyorum içerden bakmaya geldiler ne var nolüyür diye AHAHAHAH YENİ FARK ETTİM ASDJKLJASŞLKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kıpırdamayan kadın baya iyi ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya 11.saniyedeki kadın ahahahah...hahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya ahahahahaha tekrar tekrar kıpırdamayan kadını ve sabriyeee'yi izliyorum çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 star tv de yayınlanıyor simdi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Müge anlı kadını nasıl itekliyo öbüt tarafa yanlız ahahaha resmen önüne atıyo sfdsdgfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Müge neli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 neymis bi acıklama yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 haberlere çıktı 2-3 kişi yaralanmış bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 abi nasıl bisi olmamıs gibi devam ettiler. bi de orda bir suru seyirci var oturan. televizyon izleyicisine caktırmayacaz diye de boyle sey yapılmaz ki, kes yayını gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 stüdyo konuğu dışında izleyici olduğunu sanmıyorum ama büssürü insan var tabi kameramandan ışıkçısına yazık olurmuş ölse etse biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 var abi orda seyirciler var tribünde oturuyolar. ön sıralardakiler de hatta oraya konuk olmayı bekleyenler. zaten videoda da gorunuyo kameraya kafa atmak uzere olan amca, sabriyeyi vurdular diye bagıran kadın falan o seyirciler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar