Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler, şöyle bir blog açtım desem?

AltF4

Öne çıkan mesajlar

Efendim, link: http://acimamgiyerim.wordpress.com

Fikir bir anda ortaya çıktı.. Normalde ben bir erkek olarak öyle ayakkabıdır kıyafettir internetten yada mağazalardan bakmayı almayı falan severim. Kıyısından köşesinden az buçuk alışveriş hastasıyım da denebilir hatta. Ama öncelikle internetten kıyafet almak maalesef yurtiçinde biraz sıkıntılı çünkü Türkiye'de giyim alışverişi için doğru düzgün en fazla 3-4 site var (outletim, modaelinizde, markafoni belki biraz da limango) orada büyük bir eksiklik olması yetmiyormuş gibi moda blogları olarak bile çok büyük açık vardı. Yani kadın moda blogları zibil gibi aslında ama iş erkeğin saçına sakalına üstüne başına gelince doğru düzgün blog kalmıyordu elinizde. Ben blogları mümkün olduğunca takip ederim, google reader'ım da epey doludur ama listemde bu tarz bir blog yoktu bu güne kadar. Dolayısıyla bu eksikliği benim gibi hisseden başka kişiler de var mıdır diye böyle deneysel bi iş yapmak istedim. Henüz 1 günlük bir blog ama dizaynına epey özendim. Öyle blog ödülü kazanayım bilmemnapayım gibi dertlerim yok; sadece işte dediğim eksiklik biraz olsun kapansın diye açtım.

Bi bakın gelin isterseniz.

Not: Ayşeler de bakabilir.

http://acimamgiyerim.wordpress.com/about/
Sosyal ağlarda paylaş

Rynza said:

sen bu siteyi hollywood standartlarına göre açmışsın. ben jay z değilim, britney spears değilim, 50 cent değilim arkadaşım.

ne alakası var rynza? illa alabiliyor olmak mı gerekir? benim de alımgücüm bir çoğuna yetmiyor bazen ama bakıyorum neler yapıyorlar, bu sene neler moda falan diye. sonuçta en azından fikir sahibi oluyosun ne kadar güzel şeyler var falan diye ki o dediğin süperstarlar bunların çok daha üstünü giyiyor, kullanıyor bunu sen de biliyorsun.. ben ne d&g ler, replay'ler gördüm memur çocuklarında bilmemkaç ay taksitlere girilip mirilip alınmış. kendine bakan her şekilde bakar, marka alamıyorsa bile en azından fikir edinir, gider terkos'tan, istiklal'deki ikinci elcilerden falan takılır ama hiç değilse stil sahibi olur. bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz gözünüzde; unutmayın ki bu ülkede bir paket sigara 7 lira.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Guzel blog. Surekli guncellemen lazim bu tip bloglari. Firsatin var ise 2-3 arkadas birlikte yapin. Ileride sagdan soldan link almaya baslarsin. Ondan sonra siteye reklam teklifleri gelebilir. Giyim magazalari ile anlasma yaparsin ya para oderler ya da anlasma bedeli kadar para yuklu kart verirler gidip alirsin istedigini.. Mis gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

moda dan anlamam, hic takipcisi degilimdir, uzerime yakisan basma kalip bir stilim var, yillardir aynidir.

ama blog una bayildim hocam.. saygilar..
cok keyifli bir uslup, cok guzel bir blog olmus. vaz gecmeden yazmani dilerim.

dedigin gibi bunun hatun versionunu cok gormustum de, erkek versionu guzel olmus. casual kiyafetlere de degin bence, ozellikle is yasamina yonelik. eheh o zaman ben okurum bak surekli :P mesela..
Sosyal ağlarda paylaş

herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. rss abonesi olup oradan takip etmenizi de ayrıca tavsiye ederim. aslında gördüğünüz gibi sık sık konu açmaya çalışıyorum. sıkılıp bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz çünkü bu zaten benim için çok zevkli bir hobi; pek takip edilmese bile ben uzun süre yazardım ki şu anda gayet iyi bir takip edilme oranı var. bi de ben bırakırsam ortalık halktan kopuk yumuşak modacılara kalabilir, ne gerek var :)

LuNiZ said:

dedigin gibi bunun hatun versionunu cok gormustum de, erkek versionu guzel olmus. casual kiyafetlere de degin bence, ozellikle is yasamina yonelik. eheh o zaman ben okurum bak surekli :P mesela..

casual kıyafetler de olabilir tabii o konuyu da işleyebilirim ama orda pek fazla hareket olanağı yok. pantolon olarak en fazla açık kahverengi pantolon mu koyu mu giyicem stresi yaşarsın o kadar :) ama süveter, gömlek falan düşünüldüğünde ilerleyen zamanda bir konu hazırlayabilirim aslında. üstüne de bi palto falan :) tamam lan gaza geldim gel :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...