ajmet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yegenim koreye gitti malum elektronik esyalar cok ucuzmus orda.bir fotograf makinasi begendim buradaki fiyati 1700 tl felan orda 800 tl imis onu alsa benim icin bana kargolasa gelirmi?gumruk felan olayina takilimiyiz kas yapalim derken goz cikarmayayim.konu ile bilgisi olan arkadaslar cevap verebilirse cok sevinirim. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 O fiyattaki bi ürün gümrüğe takılır . takılmaması için bi yol varsa bilemicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 vergisini ödersen alırsın, gümrük el koymaz yani ürüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 100 euro ustu urun gelmez gumruge girer gumruk vergisi depolama konsimentro derken turkiyedeki fiyatina gelir kendi direk geltirmicekse deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 anladim , cevaplar icin cok sagolun arkadaslar.artik gelmesini bekliyecegiz ne yapalim saglik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Razer Naga siparisi vermeyi dusunuyorumda gumruge takilirmi bu meret sonucta fisle calisir birsey degil mouse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 razer naga takılmazki, fiyatı 60-80$ falan, bi 40-50$ de kargo desen toplam 150 euronun altında ediyor sonuçta, rahat rahat gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 firebalda kac para ki naga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 da naga varmışki trde? http://www.hepsiburada.com/Liste/razer-naga-mmog-laser-gaming-mouse/ProductDetails.aspx?productId=bs10027&categoryId=52 107 $ bişe işte, dışardan alsan daha pahalıya gelir yane kargo dolayısı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Isvecte tanidik var oradan gelecek kargonun cok tutacagini sanmam normalde80 dolar olan sey bizde 140dolara denk geliyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Azerbeycan hattini arastir derim. Buyuk kargo sirketletiri de bu tip durumlar da yine oradan calisir. Isimizden az cok bilirim bu mevzuyu. Varsa arkadasin orda. Ona gitsin oda ordan sana. Ama kutusu vs olmamali. Hediye paketi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yurt dışından kaça alıyorsun bilmiyorum ama pcdepo, inventus, firebal üçünde de stokta var görünüyor ve fiyat 140$ değil. ayrıca dışarıdan aldığında garanti oalyı nasıl olacak, o konuda bilgin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar