sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ivankovun da götü yerden kalkmıyo maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yapma inankovolkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bursa kazansın isterdim ancak burdaki iddialı arkadaşların iddialı yorumları yüzünden: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 fantazi futbolda ivankovu oynatıyodum lan. nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 soldado 0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Esh said: fantazi futbolda ivankovu oynatıyodum lan. nolcak şimdi? Seninki de tam fantazi olmus haci abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 alien teknolojisiyle güçlendirilmiş fantazi yapmışsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA deyip gidiyorum. aferin bursama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bi allahın kulu da ne olduğunu anlatmadı ki. ne bileyim pata küte seçtim işte asdf ayrıca iyi kaleciydi abi fiyata göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bursalıların maçtan önce durumları aynen şöyleydi: http://forum.paticik.com/thumbnails/38c/ec9/f85/6aa/f9a/036/d9d/343/de9/f44/eb_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 mokoko said: ERTEM ŞENER YETER BE ABİ doğuda çin seddi, bursa'da ömer erdoğan dedi adam ya. derken 3 oldu. geçmiş olsun. Ozan İpek artık kozasından çıksın diyerek, hem Bursa ile alakalı hem de kelime konseptli laf söyledi adam kimse dikkat etmemiş =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 türk takımları oyun daraltma nedir bilmedikleri için bursasporun bu taktikle iş yapması çok zor. orta sahada kaptırılan bir top ya da takım ileri çıktığında ve geri gelemediğinde çok tehlikeli pozisyonlar yaşanıyor. ikinci bir liverpool vakası yaşanabilir böyle devam ederse. ergiç çok geride oynuyor. ben olsam AMC pozisyonunda oynatırım çünkü forvetlerle pas alışverişi yapabilecek, duvar pasları deneyecek, oyunu kanatlara dağıtacak başka bir orta saha oyuncusu yok. orta sahanın göbeğinden atak yapmadan sadece uzun toplardan ve kanatlardan medet umarak şampiyonlar liginde puan alamazsın. kadro puan alamayacak bir kadro değil ama ertuğrul hoca takımı çok yanlış oynatıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ivankov naptı ya tam bi çuvaldı adam maç boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 aynen. kurtarışı var mı hatrlamıorum en kötü 3. golü çıkarabilirdi çok yavaş geldi top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Reksa said: etli butlu dediğiniz gs ile fbyi de gördük. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bursa boyunun ölcüsünü almıs oldu,ii de oldu.artık daha hırslı daha dikkatli oynarlar umarım. ayrıca ertugrul ii bi oyun planı kurmus fakat talihsiz yenilen ilk 2 gol bu planı bozdu. benim anladıgım ilk yarıda defansif oynayarak valencia yı yorup,,ikinci yarıda sercan ı oyuna alarak sonuca gitmek istedi,tabii 40 küsür metreden gol yeyince bu planda bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yazık oldu. üzüldüm nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sanırım kimse bu adamlara şampiyonlar ligi maçına çıktıklarını söylememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Valencia'nın çıkardığı 11, Navarro ve Joaquin dışında en az Bursa kadar tecrübesiz. Adamlar formasını koydu sahaya, vurdu gitti. Üzüldüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Reksa said: ilk maçımız. galip geleceğimizden eminim. Reksa said: etli butlu dediğiniz gs ile fbyi de gördük. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Reksa kayboldu gitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 http://www.blogcdn.com/www.wow.com/media/2009/06/vanish.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 bursa'da bek var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar