Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bu öğrenim kredisi son sınıfa geçince kesiliyor mu ? Benim eylül ayı yatmamış.Bu sorunu yaşayan başka biri varmı yoksa tek şanslı benmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 evet tek sanslı sensin kanımca,okuldan mezun olunca kesilir neyin altına imza attın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 valla hiç hatırlamıorum ama baktım şuan 2011 yazıo bitiş.Niye yatmadı bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Uzatabiliyorduk di mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 valla yapılan ödemelerdede yok benim.Bitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 uzatma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 geçen sene kyk da vardı öyle bişey dilekçe verip uzatıyodun.Bu sene var mı bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 okul 5 yıllık mı? 4 yıllık imza atıp 5.yıl alamayanlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Chewy said: Bu öğrenim kredisi son sınıfa geçince kesiliyor mu ? Benim eylül ayı yatmamış.Bu sorunu yaşayan başka biri varmı yoksa tek şanslı benmiyim? Benimde eylül yatmadı. Son sınıfta değilim. Bankayı arayıp soracam şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben de mezun oldum ama benim eylül ayı yattı. aralık sonunda kesilecek. cünkü 4 sene önce ocakta almaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben 5. sınıfa başlıyorum şu an yatıyor hala. mezun olunca falan değil kesilme zamanı. 4. sınıfı bitirdiğiniz yılın sonuna kadar yatıyor. yani benim aralıkta yatacak işte en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar