Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 windows explorer, paint.net, gimp'de normal beyaz renkte gözüken resimler, windows fotoğraf görüntüleyicisi, adobe lightroom ile açınca sararmış gözüküyor. nasıl düzeltilebilinir bu? fotoğrafa baktım sRGB imiş, lightroom'da ayarları sRGB yapayım dedim hiç bir değişiklik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ekran kartı driverıyla renk ayarı yaptınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 windows renk profili diye bi geyik vardı, denetim masasında olması lazım, onu bi kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 renk yönetiminden, benim ayarlarımı kullan'ı işaretledim, ekle diyip sRGB ekledim, varsayılan yaptım. bu şekilde düzeldi sanırım düzgün gözüküyor renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar