inprc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bu sonuçlarda anayasa sadece bir teferruat. bu sonucun gösterdiği 2 olayı görmek için kahin veya süper zeki olmaya gerek yok. Akp 9 ay sonraki seçimde tek başında iktidar olacak. tayyip erdoğan türkiye nin 12. cumhurbaşkanı veya 1.başkanı olacak. kısaca daha uzun tayyipli yıllar bizi bekliyor. bu arada 2.not. asıl kaybeden devlet bahçeli. tüm illeri inceledim chp nin fazla kaybı yok. ama iktidarı getirmeyecek tabiki. ama mhp gerçekten tükenmiş durumda.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yalnız boykotun yalan olduğu açık. katılım doğu illerinde hakkari sırnak hariç yüksek gibi görünüyor.
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hayırcı kesim her seferinde aynısını yapıyor.seçim öncesi halka yalvarıp oy verin die ağlayıp.istediğini alamayınca aşalıyor. eminim şimdi işte halk yine cahil koyun diye aşalanacak.bu yuzden tayyip erdoğan gittikçe güçleniyor.hayırcı kesim gerek partisel gerek zihniyet olarak hep bu hatayı yapıyor.benim gözlemlerim bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sonuçların asıl getirdiği sizin bişi okumadığınız, anlamadığınızdır.. admin'ler başlık açana kadar yasak referandum topağı açmak.. açanları banlayalım mı yani? nedir istediğiniz.
Öne çıkan mesajlar