SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Facebook'da hayır diyenlerin büyük kısmı seçmen bile değildir yaş olarak muhtemelen. Ama iyi tarafından bakılırsa, 10 yıla bi artış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://www.cs4fn.org/internet/images/ohai.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bone, benim dediğim demokrasi derslerde öğretilen, kitaplarda yazan demokrasi değil bildiğin gibi. Bahsettiğimiz şey, demokrasinin varolması için gereken hayati bir koşul. Hatta islamın temeli, hoşgörü. Onu ezberleyemezsin, ya da kuralına uymak için uğraşmazsın. Katılım oranına gelecek olursak, emin değilim ama bu referandumda boykot oranı etkili olmuş olabilir. Keza olmasa bile, yüzde 77 oranı bu devirde yüksek bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bone said: katılım oranı %77 gözüküyor. 4'te 1'imiz oy kullanmamış yani. neden seçimler hep böyle oluyor da %90'a erişemiyoruz... Sabit oy vermeyen çoğunluğun bi kısmı hasta/yaşlı insanlardan oluşuyor. Aslında ufak bi oran gibi gözükse de yine çok insan var böyle benim bile çevremde tanıdığım. Bi ilçede bi mahalleden bahsediyorum, Türkiye'ye genelle. Boykot da var tabi. Yıllardır doğuda oy atmayan insanlar var. Doğuyu geç, bu tarafta da çok insan var senelerdir oy kullanmayan. Umursamaz insan da çok. Büyük rakam çıkar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bone said: katılım oranı %77 gözüküyor. 4'te 1'imiz oy kullanmamış yani. neden seçimler hep böyle oluyor da %90'a erişemiyoruz... 2007 Genel Seçimleri katılım oranı: %84.25 2009 Yerel Seçimleri katılım oranı: %83.78 Bayram, boykot, yaz sezonu ve referandum olmasını göz önüne katarsak %6-7 oranındaki bu düşüş normal diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hürriyetten bir yorum; Murat Yildirim 12/09/2010 - 19:48 Tebrikler Turkiye Islam Cumhuriyeti. Vatandasligi en kisa surede birakiyorum, artik vergilerimi ABD'ye oderim. hey Allahım ne manyak insanlar var yahu,10 senedir aynı muhabbeti yapıyor böyle tipler noldu ne değişti bu ülkede,ab dönem başkanı finlandiya dışişleri bakanı bile,ab üyelerinin toplamı bile türkyienin yaptığı aktif dış politikayı yapamıyor diye sızlanıyor millet hala böyle davranıyor hayret bir şey yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ee şimdi yarın daha demokratik bir ülkeye mi uyanacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yoruma bakılacak olursa türkiye islam cumhuriyeti olacakmış ashdhasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yaptığımız dış politikayı başarılı bulmuyorum. İrana hamasa değnekçilik iyi dış politika değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bayramda tatile cıkanların cogu hayır diyecekti, bi cogu hala izmitte otobanda su anda, evlerine gidemediler bile. referandum tarihinin bayram arkasına gelmesinin tesaduf oldugunu dusumuyorum ama esas esseklik tatilini erken kesmeyenlerde tabi. bu aksam maca da gelicekmis basbakan. dunya dalga geciyo artık ponpon kızlar cıkmıyor diye. resmen 100 yıl geriledik arkadas ya. herif padisah oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bindik tren'e gidiyoruz iran'a hazırlıklı olun indiğimiz zaman yabancılık çekleyin, *Selamın Aleyküm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 toggie said: bayramda tatile cıkanların cogu hayır diyecekti Benide babam böle kandırırdı göççükkene.Allah bilir sen şimdi oy kullanmayan 4 de 1 lik kısımın "hayırcı" olduğuna inanıyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tayyibi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben doğuya takıldım ama ya.erzurum muş hakkari bingöl van diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 en kolay hangi ülkenin vatanda$lık hakkına sahip olabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ve tunceli'ye helal olsun; resmen ülkenin gururu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Masakari said: toggie said: bayramda tatile cıkanların cogu hayır diyecekti Benide babam böle kandırırdı göççükkene.Allah bilir sen şimdi oy kullanmayan 4 de 1 lik kısımın "hayırcı" olduğuna inanıyorsundur Sorun o değil ki, sorun evet oyun kullanacaklar icin özel otobüs tutulması ve getirilmeleri, Cok iyi biliyorum, cunku eski patronumun annesi yapıyor telefon ile arıyor başkanım kaç otobüs lazım diyor, baskan ne derse o kadar gönderiyorlar yerel secimlerde 50 otobüs göndermişlerdi. kendi özlerimle gördüm ankara elmadağda 5 6 otobüs doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bugün kocaeli-istanbul arasındaki yol çok tıkalıymış. Üzerlerinde Evet yazan birkaç araba arıza yapmış ve yolu tıkamış diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 QQ MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 madem öyle kılıçdaroğlu abimizde hayırcıları otobüse bindirip getirseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o hayırsız çıktı ueeheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 of argümana bak şu an, siyasi düşüncelerim yerle bir oldu. İntaharın eşiğindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Pickles said: madem öyle kılıçdaroğlu abimizde hayırcıları otobüse bindirip getirseymiş Oğluna gemiçik alamadığı gibi, otobüs tutacak parasıda yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 4Ever said: Pickles said: madem öyle kılıçdaroğlu abimizde hayırcıları otobüse bindirip getirseymiş Oğluna gemiçik alamadığı gibi, otobüs tutacak parasıda yokmuşCRİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: QQ MOAR komik değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar