Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 @seagle bilemezsin abi ama bu rakam bile gayet iyimser bir tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Akıllı durun şikayette ettim zaten modlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ama matematiksel olarak kötü bi tahmin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sparkcaster said: izmirde bile %37 çıkmış, bide şöyle medeniyiz böyle batılıyız diye gerinirler hiç iç göç olmuyor zaten türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ya arkadaşım niye gücünüze gidiyor bu durum artık bu ülkenin realitesi bu,%70 sağ görüşlü,temel mantalitesi aynı,ahlak,din,siyaset konularında,beğenmeyen israile veya amerikaya gidebilir diyebilirim belki 28 şubat darbecilerinin beğenmeyen irana konuşmaları gibi ama,bu vatan hepimizin,herkes bu topraklar üzerinde yaşıyor,herkes 15 ay askerlik yapıyor,her doğanın kulağına yüzlerce yıldır ezan okunuyor,veya kutsal su dan tattırılıyor,burada asıl problem tesbitini ben yapayım isterseniz,tayyip erdoğan şahsında akp nin özaldan beri konuşulan ama kimseye nasip olmayan bir anayasa değişiklik fırsatının eline geçmesinden dolayı,muhalefetin tek yumruk olup daha önce mhp nin ağır toplarından ozan arifin bile dediği gibi,bize katil diyenlerle işbirliği yaptı dediği,mensubu olduğu partinin,güçlü olduğu illerde bile battığının resmidir bu arkadaşlar,ülkenin gittiği yönü size söyliyeyim,başkanlık sistemine gidiyor,amerika da ki gibi cumhuriyetciler ve demokratlar gibi tahminimce 2 parti kalabilir diye düşünüyorum,iyidir kötüdür o tartışılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kenan evren intihar edicekmi acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 neyi şikayet ediyorsun abi? ben evet verenler böyledir demedim ki. Kendimce bir tahmin yaptım ve arkasındayım. Hatta tarikatçıları falan eklersek o tahmin 3-5 puan artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pati > türkiye hadi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pinkporing said: ya arkadaşım niye gücünüze gidiyor bu durum artık bu ülkenin realitesi bu,%70 sağ görüşlü,temel mantalitesi aynı,ahlak,din,siyaset konularında,beğenmeyen israile veya amerikaya gidebilir diyebilirim belki 28 şubat darbecilerinin beğenmeyen irana konuşmaları gibi ama,bu vatan hepimizin,herkes bu topraklar üzerinde yaşıyor,herkes 15 ay askerlik yapıyor,her doğanın kulağına yüzlerce yıldır ezan okunuyor,veya kutsal su dan tattırılıyor,burada asıl problem tesbitini ben yapayım isterseniz,tayyip erdoğan şahsında akp nin özaldan beri konuşulan ama kimseye nasip olmayan bir anayasa değişiklik fırsatının eline geçmesinden dolayı,muhalefetin tek yumruk olup daha önce mhp nin ağır toplarından ozan arifin bile dediği gibi,bize katil diyenlerle işbirliği yaptı dediği,mensubu olduğu partinin,güçlü olduğu illerde bile battığının resmidir bu arkadaşlar,ülkenin gittiği yönü size söyliyeyim,başkanlık sistemine gidiyor,amerika da ki gibi cumhuriyetciler ve demokratlar gibi tahminimce 2 parti kalabilir diye düşünüyorum,iyidir kötüdür o tartışılır.. tl;dr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Olayı akp-chp-mhp ekseninde görmek, cambaza bakmaktan farksızdır. Asıl iş başka yerlerde dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu ne lan, fotosunu çekmiş hürriyet bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 açılmıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 7-8 ilden %90 evete ragmen çok büyük bir fark yok hani bu sandıktan evet cıksa bile %1-2 farkla cıkardı nerdeyse ama tam tersini düşünelim.eğer bdp adam gibi başta dediğinde dursaydı ve o 8 ilden %90 hayır cıksaydı nolurdu acaba ne anlaşma yapıldı merak et tim bdp ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ntvden baktım doğuda katılım yüksek gibi duruyor. Zaten bdpnin kendi iradesi çok kısıtlı. Artık bir yerden talimat mı aldılar yoksa bir şeyler mi vaat edildi, bir kaç ay içinde çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bdp açık bir şekilde mesaj vermek istedi ve de istediği mesajı verdi sanırım. daha dün "törörist, hayın, bölücü" diyenler, bugün "yahu bu bdp nin de yaptığı iş değil, onlar hayır verse negzel hayır gelecekti" diyorlar. hiç bir ortamda kaale alınmazsa bir parti, sürekli hakaretlere maruz kalırsa her iki taraf tarafından da, yapacağı en mantıklı şey boykottur. bu durumda kaybeden taraf kim olursa olsun, bugüne kadar yaptıklarını bir hesaba çekme ihtiyacı duyar, ki duyuyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 törörist, hayın, bölücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kenan evren napıyodur acaba? kalp krizi falan geçirebilir adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 iyi de ortada bir boykot yok gibi duruyor. Ve söylenenlerin hepsi doğru. Adamlar kendileri bizim tabanımız pkk tabanı dedikten sonra, terör yanlısı demek gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Evet veya Hayır, hiç farketmez, herşeyden önce insanın bir başka insana saygısının olması lazım. Ben oy kullanmaya annemle birlikte gittim. Ne oy attığını biliyorum ama sormadım. Her ne kadar okul kapısına varana kadar kararsız ve sonrasında da zıt oy kullanmış olsa da, gidip bu oyu vereceksin, böyle demeyenler şöyle gibi şeyler söylemedim. Bana sorduğunda, sadece düşüncelerimi söyledim. Karar ise her zaman onundur. Bu insan anneniz olur, arkadaşınız, eşiniz veya çocuğunuz. Siz eğer özünüzde demokratik ve medeni bir bireyseniz, karşı fikirde olduğunuz zatları aşağılar derecede eleştirmemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 illere göre seçmen sayısı ve kullanılan oy sayısı görmek mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Biz yine gavur kaldık izmirce. Ulan o değilde 1 kerede şu seçimlerde kazanan olmak için akp tarafına oy vericem.Hep yenilen taraf biz oluyoz canım sıkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şu facebukta hayır diyenlerden kaç tanesi oy verdi acaba genç nesilde iş yok arkadaş 80 milyon nufus 7 milyon oy kullanıyor 1 milyon kişi bi şekilde kullamadı diyelim 72 milyon insan 18 yaş altında mı :) yada 100 yaşında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Fener derbisinde de Fener'i tut o zaman pis dönek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 cacodemon said: Evet veya Hayır, hiç farketmez, herşeyden önce insanın bir başka insana saygısının olması lazım. Ben oy kullanmaya annemle birlikte gittim. Ne oy attığını biliyorum ama sormadım. Her ne kadar okul kapısına varana kadar kararsız ve sonrasında da zıt oy kullanmış olsa da, gidip bu oyu vereceksin, böyle demeyenler şöyle gibi şeyler söylemedim. Bana sorduğunda, sadece düşüncelerimi söyledim. Karar ise her zaman onundur. Bu insan anneniz olur, arkadaşınız, eşiniz veya çocuğunuz. Siz eğer özünüzde demokratik ve medeni bir bireyseniz, karşı fikirde olduğunuz zatları aşağılar derecede eleştirmemelisiniz. keşke akp senin dediğin zihniyette bir demokrasiyi savunsaydı, bizler gibi kişilerin de hiç sorunu olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 katılım oranı %77 gözüküyor. 4'te 1'imiz oy kullanmamış yani. neden seçimler hep böyle oluyor da %90'a erişemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar