Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yani bakınca çok bariz oralarınnı oylarından dolayı fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bdp hayır verseydi açık ara hayır çıkardı. Artık nereden uyarı geldiyse boykot gibi saçma sapan bir işe girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben o yüzden çok merak ediyorum katılım oranını. bakalım seçmen bağlı mı hakikaten partisine. adamlar boykot dediler, olacak mı olmayacak mı görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Pickles said: bölücülük yapmaya ne meraklıyız isteğiniz zaten federal bir sistem ve devlet başkanlığı değil mi? Tamam özerk olsun sizi mi kırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Garpıça siyaset sokturtmam ulannnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 doğudan bu kadar evet çıkmasıda garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 direk doğu belirledi muş erzurum kars hakkari diyarbakır bingöl ve 1-2 yerde daha %90 üzeri evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 üzülüyorum halinize,sizdeki bu zihniyet 2300 yılında iktidara gelebilecek böyle giderse,düşünsenize sahilde 3*5 tane burjuvazi şehri hariç tüm Türkiye evet diyorsa oturun düşünün bence artık bazı şeyleri,ana muhalefet lideri bile hayıra eli varmadı varın gayrı siz düşünün gerisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 zaten evet çıkmasını bekliyordumda küçük bir umudum vardı yinede :(. yazık oldu akp nin tüm istedikleri oldu bakalım gelecekte neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 referandum konusu yapmışsınız lan hemen konumu, zomguldakıma adamıştım ben bunu gtfo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Theridone said: BDP boykot ediyor seçimi. ha evet demişler ha boykot etmişler. Böyle saçma secim sistemi olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Evetler domine etti il sayısına bakarsan. Koyun+bidon+cahil+doğulu+pkk+hile+hurda=%58 olabileceğine inanmıyorsunuz di mi artık? Hani benim oyum evetti, ama ben %52 olur max diyordum. Ama bu oranın bu seviyede olmasını tahmin etmezdim. %52 olup da hile hurda vs dense hani sayısal olarak bi açıklama yapabilirsin de, bu durumda, ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 uyuz oldum ama arkadaş bdp tek başına eveti getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 KONU DIŞI YASAĞI KALKSIN LAN POST DA KASILSIN AAA hayır garbıçta ciddiyet olmuyo naparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 SeaGle said: Evetler domine etti il sayısına bakarsan. Koyun+bidon+cahil+doğulu+pkk+hile+hurda=%58 olabileceğine inanmıyorsunuz di mi artık? Hani benim oyum evetti, ama ben %52 olur max diyordum. Ama bu oranın bu seviyede olmasını tahmin etmezdim. %52 olup da hile hurda vs dense hani sayısal olarak bi açıklama yapabilirsin de, bu durumda, ı-ıh. %60 a tamamlamaya kasıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Red said: uyuz oldum ama arkadaş bdp tek başına eveti getirdi Sözde hayır diye, bağırdılar : ) el altından, pkk ateşkes ilan eder, diğer yandan bdp boykot eder garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hıhı bide hile olayı yalan zaten, chp her sandıkta gözlemci bulunduracağını açıkladıydı daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 izmirde bile %37 çıkmış, bide şöyle medeniyiz böyle batılıyız diye gerinirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 koyun+bidon+cahil+terörist 58 olmasa bile 35 rahat olur bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hakaret etme özgürlüğü varmıydı bu forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 domatese domat diyenden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tenekeadam said: koyun+bidon+cahil+terörist 58 olmasa bile 35 rahat olur bu memlekette. peki kimin oy oranını içinde bu %35? Nerden bilicez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pinkporing said: hakaret etme özgürlüğü varmıydı bu forumda? havlayan köpek ısırmaz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hakarete izin yok, durum tespitine var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pinkporing said: üzülüyorum halinize,sizdeki bu zihniyet 2300 yılında iktidara gelebilecek böyle giderse,düşünsenize sahilde 3*5 tane burjuvazi şehri hariç tüm Türkiye evet diyorsa oturun düşünün bence artık bazı şeyleri,ana muhalefet lideri bile hayıra eli varmadı varın gayrı siz düşünün gerisini... evet oyu çıkınca zengin olcaz deniyordu buna rağmen pis chp hayır oyu kullanın diye diretti. şimdi mucize oldu evet oyu çıktı, bayram yapalım çünkü hepimizin cebi para dolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar