Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Referandum Sonuçları

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

İsteyen istediği demokratik hakkını istediği yönde kullanır. Dün evet der, bugün hayır der, yarın belki der.. Kime ne?

Şuanki tavrınız 7 sene önce de aynıymış, bir arpa boyu yol ilerleseydiniz bari :) Bir şişko kuyuya taş atmış, 40 fit çıkaramamışsınız..,

istiyin istidiği dimiktirik bibibibi

tam zaaalık necroymuş cidden cringe ve kahkaha arasındaki ince çizgide vals yaptırdı
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu konuyu okudukça yine deliriyorum amk yetmezamaevetçiler yüzünden evet vereninde hayır verenin de allah belasını verdi toplayamıyoruz da

"işte bütün bu olanlar yetmezamaevetçiler yüzünden" demek istemiyorum ama durum öyle enresinden bakarsam bakayım

hadi ben şanslıyım ve bir kaç aya bu ülkeden dönmemek üzere gidiyorum geriye kalanlar bu yarattıkalrı bok çukurunda napacak peki?

memnundum lan bu ülkeden en azından 2002 de bu pislikler geldiğinde "dur daha bitmedi geldikleri gibi giderler" diyordum şimdi ise giden benim

kafanıza sıçayım ya kubura döndü cancazım memleket
Sosyal ağlarda paylaş

yemine diyorum en büyük derdimizin X takımı vs Y takımı dernbisi hakem hataları olduğu günleri özledim lan

13 yaşında kız çocuğunu pedofili yobazın eline verircesine verdiniz ulan hem de gözünüzü kırpmadan allah kahretsin ya daha da çok kahrolalım her seçimde, her sandık görevi geldiğinde bir umutla gidiyorum lan ben o sandığı korumaya ama olmuyor neden çünkü bütün kontrol onlarda lan GEÇERSİZ OYLARI BİLE GEÇERLİ KABUL ETTİLER LAN, AIHM FALAN TANIMAYIZ DİYORLAR LAN bak aynı adamlar kendi elemanlarını hakim yaptı geçenlerde sen yarın öbürgün mahkemede işin düşerse onlarda ol onların götünü yala diye çünkü seni makarnayla kömürle kandıramayacaklarını biliyorlar

allah kahretsin ya

siktir olup gidiyorum ben amk geride kalanlar da kurtarsın kendini
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

her sandık görevi geldiğinde bir umutla gidiyorum lan ben o sandığı korumaya ama olmuyor neden çünkü bütün kontrol onlarda

sadece bu da degil abi CHPnin de HDPnin hatasi mi bilerek mi yapiyorlar anlamiyorum da dogudaki sandiklarda en cok sorun cikiyor. silahli adamlarin bekledigi sandiklar var lan hala doguda bir onlari once guvenlik altina alsinlar ama alamazlar iste. polisten yardim istesen gelmez yani o derecedir oralarda herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

oralar sille aşiret, oralarda zaten halkla değil direk ağalarla konuşuyorsun keza seçim günü maraba sabahtan tarlaya gider, muhtar veya dengi biri de sandıkların kurulu olduğu merkez içleye gide 100 kişi adına ağa kime oy vermesini söylemişse ona oy atar geri gelir, bak orada sandık kurulu falan da yoktur ha çünkü sandıkların başındakiler çounlukla bu feodal düzenin adamıdır ve sandık kurulundaki tek memur üye (veya sandık başkanı) seçimden günler önce zaten ya arpalanmış yada tehdilt edilmiştir olan bitene karışmasın diye

sen ben oraya gitsek gayri meşru cinayete kurban gideriz oranın oy potansiyeli az diye zaten ankaranın aşiretlere yakın adamları gider oraya

böyle de boktan bir ülke burası, 1950 lerde meclise milletvekili olan ağaların günümüze varan etkisidir bu da
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/bu-mahallede-oy-verme-islemi-12-dakika-surdu-40428725

BATMAN merkeze bağlı Yolveren Köyü’nde yaşayan ve tek seçmen olan Muhtar Mehmet Alcu, oyunu sandığın kurulduğu Demirbilek Köyü Çeşmebaşı mezrasında kullandı. Sandık Başkanı Ramazan Kaban, "Türkiye’de oy işlemlerini en erken bitiren sandık olduk" dedi. Manisa'nın Demirci ilçesinde 12 seçmeni bulunan Kayranokçular Mahallesi'nde ise oy kullanma işlemi 12 dakika sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bi köyde 1 seçmenli sandık haberi vardı bilemedim şimdi

işte diyorum ya her yer için geçerli değil ama bazı köylerin sandıkalrını çeşitli sebeplerle (genellikle güvenlik) merkeze çektiler her ne hikmetse bu yerler hep %100 hayır çıkan sandıklardı

benim aklıma direk oraları geldi yazarken
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sen ben oraya gitsek gayri meşru cinayete kurban gideriz oranın oy potansiyeli az diye zaten ankaranın aşiretlere yakın adamları gider oraya

sen ben tek basimiza gitsek sehirli yeni bitmeler olarak zaten bi halt edemeyiz basimiza bir sey gelmese de sozumuzu kime gecircez hic bir unvanimiz, tecrubemiz vs yokken. ama daha koy tecrubesi olan insanlar olusuturlmus 4-5 kisilik gerekirse 10-15 kisilik heyetlerle bence son bir kac secimde oylamada en cok AKP taraftari oy cikan yerlere adam gonderebilirler. yani buyuk sehirlerde sandiklara sahip cikacak insan bulmak kolay hatta genelde fazla fazla oluyor siz geri gidin deniyor bu secimlerde annemlere oyle oldu. buyuk sehirlere bu kadar enerji harcamanin bir alemi yok zaten insanlar gonullu oluyor baya. gerci istanbulunda sorun cikan ucra koseleri oluyor ama onlar dogu kadar kotu degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Seru said:

sen nereye hayırdır?

almanyaya, başka bir ülke için de vatandaşlık alma hakkım olduğunu öğrendim oranın işlemlerini de haftaya başlatıyorum 8-9 aya pasaportum gelir artık

Malta filanmi? Degisik bi yontem bulduysan om den ses et :p

Tesekkurler yetmez ama evetciler, sayenizde hepimiz bu duruma dustuk iste, ahmet altan, ilicak vs umarim beter olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...