nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Merhaba millet, Ben oy kullanamadım bugün, çünkü seçmen kaydım yokmuş anlayamadığım bir şekilde. T.C. kimlik no'mu girdiğimde "Girilen bilgilerle Yurt İçi Seçmen Kütüğünde kaydınız bulunamamıştır." yazısıyla karşılaşıyorum. E genel seçimlerden önce bu durumu düzeltmek istiyorum, bunun yöntemi nedir? Dilekçe mi yazmalıyım, yazmalıysam kime yazılır ne denir falan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Teşekkürler şimdiden
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Dilekçe yazıp yollasam kurtarmıyor mu ki? İkametim İzmir'de çünkü, oraya gitmem zor olur yakın zamanda. Okul balayacak..
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İkamet değiştirmek olayı baya sıkıntılıydı galiba ya. Onu muhtara gidip bir sor sen. bürokrasi sux.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İkametim değiştirildi ama zaten, ikametgah kağıdım falan da var Göztepe muhtarlığından (İzmir). O yüzden şaşırdım zaten, hani ikameti aldırmayı becerememiş olsam anlarım da.. Neyse gitmem gerekiyorsa birkaç ay sonraya kaldı artık
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bulunduğun yerin nüfus müdürlüğüne gidiyosun sanırım onlar bi kağıt veriyolar oldurup muhtara veriyosun muhtar öykle demişti bana
Rock Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sen önce bir muhtara git o ne işlemler yapman gerektiğini daha iyi bilir.
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bende birşey sorucam. Valide sultan oy kullanmadı tatilde olduğu için. Cezası varmı bunun. Varsa nasıl bildiriliyor ceza
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Evine gelmesi gerekiyo ceza ihbarının, ama gelmiyo rahat ol.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ikamet değişikliğini bildirmediysen nasıl gelecek ki zaten :)
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 senin gibiler yuzundne evet cikti, konusmaya gelince aziniz durmaz.
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ne nubsunuz ya oy bile kullanamıyosunuz
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 belli olmuyo o kadarı. ben oy verdim de değişiklik olmadı yine de. Ya da mesela ananem Fatih'te oturuyor, kendi fikrini esnafla bayağı fazla kez paylaşınca yerin kulağı var malum, bildiğin mimlemişler yaşlı kadını, 60 seneden uzun süredir aynı evde oturur, ikamet değişikliği falan da yok yani ona rağmen ilk defa şu referandumda fikri yüzünden seçmen listesine alınmamış. Başvurduğunda da süresi geçti demişler. Başvurduğunun ertesi günü de (tesadüf bu ya) tüm apartmanda sadece onun kapısına "EVET!" broşürü yapıştırmışlar. Kasti de yapılıyor yani bu seçim listesinden çıkartma.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 22tl cezası kapıt üstünde. kimseye kesildiğini görmedim henüz.
Öne çıkan mesajlar