Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nargile


Holy

Öne çıkan mesajlar

Evet nargilemi satıyorum.
Satma amacım da daha büyüğünü almak.

Nargilecilerde içtiğiniz boyda benim nargilem, marpuçum fenerbahçe marpuçu ama o bende kalabilir isterseniz, size yeni marpuç alıp onu veririm.

Ben aldığımda tam takım 90 lira gibi bir fiyata almıştım. Şimdi de alsanız aynı fıyata alırsınız muhtemelen.

6-7 aydır kullanıyorum.

Fiyatı 50 lira.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eee ooo baltalamak gibi olmasin ama ayni boyu 65'e almistim ben.

Benimki de bi 6-7 ay kadar onceydi. Alinan mekana ve semte gore epey epey farklilik gosteriyor ama fiyatlar. Ben nargile ureten ve nargile malzemesi ithal eden, tek isleri bu olan bi yerden almistim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E ikinci el fiyatına satıyorum zaten :)

Bu arada böyle arada unuttuklarım olmuş.
Nargileler ilk 10 içimde marpuç tada alışana kadar tahta tadı verir. Benim marpuçumla nane karışımları içildi hep. Yine de yeni marpuç isterseniz onu vericem size.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hazirlama konusunda tips & tricks guzel olur gercekten. Farkli bir konu falan acilabilir belki.

Bir arkadasimla ayni tutunu paylastik ama arkadasin esinin hazirladigi gibi hazirlayamiyoruz hic birimiz. Hele kendi nargilemde hic hic yapamiyorum.

Anlatmiyor da nasil yaptigini ve hatunun nargile deneyimi hic yoktu oncesin. Tamamen tesadufen bir yontem buldu ve sir gibi sakliyor. Hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yazıcaktım aslında ama hiç öyle bol vakit bulamadım kusura bakmayın :)

Şimdi 'kafa' diye tabir ettiğimiz lüle kısmını hazırlarken, tütünü önceden hazırlamak dışında çok fazla modifiye yapamazsınız. Tütünü elinizle böyle dil peynirini soyar gibi lime lime ederek lülenin içine koymanız gerekiyor. Aralarında kalan boşluktan hava rahat rahat geçmeli. Lülenin orta kısmına, yanlara nazaran daha az tütün koyup, çok az bir boşluk bırakılması, içimi hafifletir. Tütün koyulurken bastırmamak gerekir. Düzeltmek için üstten hafifçe bastırabilirsiniz tabi ama aradaki hava boşluklarını kapatırsanız, hem çabuk yakarsınız, hem de rahat çekemezsiniz.

Gelelim bir tütünün tadı nasıl arttılır kısmına. Cappucino hazırlıyorsanız şişenin yarısına süt, üstüne su koymanız, süt kokusunun da gelmesini sağladığı için güzel tad verir. Zaten dışarda genellikle sütle servis edilir. Onun dışında üzüm tütünü içerken şarap koymak da güzel bir modifikasyon. Burada şarabı çok fazla kaçırırsanız kafalar güzel olabilir :)

Tütünü önceden şaraba veya süte yatırmak da verimli bir yöntem. Geceden şaraba yatırdığınız tütünü sabah çıkarıp hafif kurumaya bıraktıktan sonra hazırlarsanız, şarap tadını da alabilirsiniz.

Nargilenin altına koyduğunuz suyun seviyesi de çok önemlidir bu arada. Az koyarsanız, içimi daha kolay olsa dahi çarpar. Çok koyarsanız çok ağırlaşır, çekmekte zorlanırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ben alırım da nasıl göndericen bursa'ya yahu onu
Bursa'ya da kargo ile gönderebilirim istersen. Güzel bir şekilde sarıp sarmaladıktan sonra otobüs bagajında falan bile taşınıyor. Her parçayı ayrı ayrı gazeteye sararak kırılmayı önlüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Edit: anlatmışsın eheh

Valla düşünüyorum. Geçen sene alıcaktım ben, 75 liraya falandı bahsettiğin boy. Lakin ev arkadaşım herşeyin fanboyu olmaya meyilli bi tip, nargileyi de çok seviyor. Benden çok kullanır ben şöyle canım istediği zaman rahat kullanamam diye de endişe ediyorum.


Birde közü nasıl hazırlanır evde. Hazır közler var böyle çatapat yanan, kimyasal bişey ama o pek güzel değil diye biliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En güzel nargile kömürü meşe kömürüdür. Bir tencereni, tercihen eski olanını, feda edeceksin artık. İçini folyo ile kapla. Közleri koy 1 tane de baca al üstüne hemen yansın. Bu 1. şık.

2.si ise yine tencere ve folyo. Közleri al bacayı koy üstten ver saç kurutma makinasını. Canavar gibi 5 dakikada közler hazır. Tabi bunlar için bir balkonun olması şart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...