Hao Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hayıra basıp içe katladım ya evete bulaştıysa :( evet mi sayılcak şimdi :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 belki sayilicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 mühür ne lan öyle lego gibi minnacık uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 inceden tuto sezdim postunda... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 normalde iptal olması lazım oyunun evete de bulaştıysa, çakallık olursa kime isterlerse ona sayarlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ben hala niye muhur basildigini anlamadim. Hangisini istiyosan onu yirt at zarfa, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Öle deme, Mühür candır. Uğraşırsın parmağına deyirmemek için, inceden action falan olur. Yoksa yırt at, hiç eğlenceli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://fatkidatcamp.com/wp-content/uploads/2010/02/ohai...you-should-see-my-nest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yırtarsan oyun gizliliği kalmaz abi kalan parçayı napacan? İçe katladıysan niyetine göre sayarlar (umarım:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bide mührün psikolojik etkisi var, gümmmmmmm diye bastım ben kağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kafama gözüme basıp çıkıcam ben kabinden içerde evete basıyodum çarpıldım diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kalabalık mı la sandıklar daha çıkmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bizim burda bazı sandıklar kalabalık bazıları değil, bende hayıra 3 5 defa bastım. iptal olmaz di mi, lakin mürekkebi azdı belli olmuyodu ehehe :D ps, Samsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şimdi geldim sandıklar bomboştu evden çıkıp eve gelmem max 3dk sürdü yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Magnum said: bizim burda bazı sandıklar kalabalık bazıları değil, bende hayıra 3 5 defa bastım. iptal olmaz di mi, lakin mürekkebi azdı belli olmuyodu ehehe :D ps, Samsun.aynen abi mürekkep çok azdı yanda kağıt vardı denemek için hiç çıkmadı bile sfds.1-2 dk uğraştım çıksın diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sabah 8 de sandığımda ilk oy kullanan bendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 mühür çok uyuz harbi ufak tefek bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gecko said: bide mührün psikolojik etkisi var, gümmmmmmm diye bastım ben kağıda. İlk oyun dimi heyecan var mı ashkbjangm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 parmağa mürekkep dökmediler, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Dartanian said: gecko said: bide mührün psikolojik etkisi var, gümmmmmmm diye bastım ben kağıda. İlk oyun dimi heyecan var mı ashkbjangm heyecandan mühür elimden düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hao said: hayıra basıp içe katladım ya evete bulaştıysa Magnum said: bende hayıra 3 5 defa bastım. iptal olmaz di mi, lakin mürekkebi azdı belli olmuyodu ehehe :D sırf sizin gibiler yüzünden evet'ler çoğunlukta çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 neden olmasın çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hayır çıkacağına inanabilen var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bence "hayırsızsınız" çıkacak, sitem edecek, tam üç gün oldu aramadın tam üç gün diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben gayet asilce bastım mühürü direk, yarısı çıktı mührün zorlamadım. "Terc" yazıyor benim oyda valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar