Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 resmen akşam sekizden beri, sol omuzdan sol dirseğe kadar bir ağrı geziniyor ve uyutmuyor. hiçbişey de yapmadım üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 inanamadığın noktayı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 azrail yokluyordur abi. http://www.kalpkrizi.gen.tr/ said: Kalp Krizinin Belirtileri Nelerdir? * Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi veren bir ağrı olur. * Bu ağrı sol kola ve çeneye doğru yayılır * Ağrı hareket etmekle artar, dinlenirken azalır, fakat geçmez. Ağrı yarım saatten uzun sürer. * Ağrıyla birlikte soğuk soğuk terleme ve mide bulantısı vardır. * Nefes darlığı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi herif hakaten ölürse üzülürsünüz böyle konuştuğunuza ölme olm sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 uyutmamasına inanamıyorum. dolapta bi majezik buldum ondan yuttum bi tane. masaj da kurtarmadı. sıcak su torbası olayına giricem şimdi su kaynıyo. geri kalktım 2. kez bu gece, internette belki evdeki malzemelerle deneyecek başka bi yöntem bulurum diye. oha ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 acile falan git lütfen ,ciddi birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yok ya kendimi iyi takip ederim o kadar değildir tahminen. bi de izmirden geldim ankaraya hala evde sex machine gibi geziyorum soğuk vurdu zaar. şimdi sıcak su torbası yaptım havluya sardım omza koydum duruyo öyle. yatar pozisyonda ayarlayamadım. oyun falan oynayayım bari yatar pozisyona geçemiyorum madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sçs sıcak su torbası. işe yarıyomuş hagatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aquila said: kalp baltalı ilah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar