Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HWA Klan Başlığı

tunca

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Kişisel sebeplerden ötürü HWA klanından ayrılmış bulunmaktayım.

Bugüne kadar pek bir yararımın dokunmadığı sevgili klanımdaki arkadaşlarıma ileride başarılar diliyorum.

Klan sitesindeki listeden de ismimin çıkarılması için gerekli işlemleri tunca gerçekleştirir herhalde.

Sevgiler.

Desu (HWA berzerger)

EDIT: aşağıdaki mesajı gördüm hemen yazayım, sitem, münakaşa herhangi bir şey yok yanlış anlaşılmasın, hiçbir sorun yok, dediğim gibi kişisel sebeplerden, klandaki herkes candır.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süre memnuniyetle içinde bulunduğum fakat özel bazı durumlar sebebiyle klandan ayrılmam gerektiğini kaptanımız fevaxa arz ederim. Kendisine bugün msnden ulaşamadığım için bu konuda detaylı bir konuşma yapamadık. Umarım fevax ve hwa için herşey istedikleri gibi olur.

Benimde adımın klan sayfasından silinmesini rica ediyorum.

Sevgiler.

ex-hwa oyman.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kaptan olarak alındığımda tek görevimin oyuncu alımı ve klan maçlarına çıkacak oyuncuları seçmek olduğu söylenmişti. Katılıncak turnuvadır, CW'dir menajerler tarafından ayarlanıcaktı ama pek uğraşan olmadı. Kimseyi suçlamak için yazmıyorum bunları ama kaptan olarak benden bekleyenler olmuş böyle şeyleri, onu açıklığa kavuşturmak adına söylüyorum sadece. Oyman ve Desu'ya başarılar ortada benim açımdan herhangi bir kırgınlık yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...