Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 o ratio ile daha çok beklersin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 huun said: xunn demek istemiş ki; "hemen klana alınmazsam maç yapmak zorunda kalacağım ve maç kaybetmedim diyemeyeceğim."Ya öyle deme 4'te 4 şu an bozma beni böyle cheeselerim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Kişisel sebeplerden ötürü HWA klanından ayrılmış bulunmaktayım. Bugüne kadar pek bir yararımın dokunmadığı sevgili klanımdaki arkadaşlarıma ileride başarılar diliyorum. Klan sitesindeki listeden de ismimin çıkarılması için gerekli işlemleri tunca gerçekleştirir herhalde. Sevgiler. Desu (HWA berzerger) EDIT: aşağıdaki mesajı gördüm hemen yazayım, sitem, münakaşa herhangi bir şey yok yanlış anlaşılmasın, hiçbir sorun yok, dediğim gibi kişisel sebeplerden, klandaki herkes candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sitem sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Uzun süre memnuniyetle içinde bulunduğum fakat özel bazı durumlar sebebiyle klandan ayrılmam gerektiğini kaptanımız fevaxa arz ederim. Kendisine bugün msnden ulaşamadığım için bu konuda detaylı bir konuşma yapamadık. Umarım fevax ve hwa için herşey istedikleri gibi olur. Benimde adımın klan sayfasından silinmesini rica ediyorum. Sevgiler. ex-hwa oyman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bende bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sebebimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 adamlar çıkmakta haklı ne turnuvaya katılıyor takım ne cw yapıyor 3 5 tane 12 yaşında cocuk hadi tag alalım beraber oldugumuzu gösterelim mantığında yapılmış bir takım gibi...hardwarena gibi bir orgaya yakışmıyor bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Ben kaptan olarak alındığımda tek görevimin oyuncu alımı ve klan maçlarına çıkacak oyuncuları seçmek olduğu söylenmişti. Katılıncak turnuvadır, CW'dir menajerler tarafından ayarlanıcaktı ama pek uğraşan olmadı. Kimseyi suçlamak için yazmıyorum bunları ama kaptan olarak benden bekleyenler olmuş böyle şeyleri, onu açıklığa kavuşturmak adına söylüyorum sadece. Oyman ve Desu'ya başarılar ortada benim açımdan herhangi bir kırgınlık yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Slot açılmış bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 xunn for la pirezidante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bugün diamond'ta ilk maçımı kaybettim dc harici. Mass phoenix. Shit was not cash, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 You are entering a world of pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 polyana mısınız lan siz =D=D clan kurmuşlarda dagılmışlarda, görevlerini yerine getirmişlerde =D=D=D=D=D=D=D= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 LM said: polyana mısınız lan siz =D=D clan kurmuşlarda dagılmışlarda, görevlerini yerine getirmişlerde =D=D=D=D=D=D=D= arkadaşım parazit yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bittik aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ne ara başlamıştınız ki? ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 =D o degilde dagıldımı şimdi bu clan nedir son durum ?!?! acıklayıcı bi bilgi verirmisiniz merak edioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 swarm yeter birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haha deşifre etme ya eglenioz şurda bebelerle alala,iiki bi tvz attık peo =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 geldiğin günden beri biliyorum LM'yi. burası benim çöplüğüm aslanım, benden habersiz yaprak kımıldamaz burada. akşama gel bnete, sana son taktiğimi uygulayayım. mass helion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar