Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 consequences never will be the same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 You dun goofd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tunca said: yeni üyelerimiz için req avrupa ladderında ilk 1000 içinde olmak. terran ve protossların biraz daha zor ama işi bunu nasıl kontrol ediyoruz abi ıkdjasjldkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha 11bininciymişim. sc2ranks'tan baktım yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sipeyskeyk said: tunca said: yeni üyelerimiz için req avrupa ladderında ilk 1000 içinde olmak. terran ve protossların biraz daha zor ama işi bunu nasıl kontrol ediyoruz abi ıkdjasjldkasd http://www.sc2ranks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 11,657 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 #738 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 2 gün önce 20000 lerdeydim bugün 1000 lerdeyim. 3 haneye geçince mi başvuru yapanzi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben de 7k lardaymişim yoksa başvururdum testeriniz falan belliyse oyun atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Eru said: 2 gün önce 20000 lerdeydim bugün 1000 lerdeyim. 3 haneye geçince mi başvuru yapanzi? yok eski gosular girmek isteyince, onların kontenjanı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben de çokbininciyim muhtemelen az oynadığımdan. % oranına göre ilk 1000'e girsek yetmiyo mu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 gerçi 3v3 de avrupa 775. siymişiz arrius/baaluo/sarsuaki bu üçümüz birden girebiliriz mi demek oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben 20 binlerdeymişim. daha iyi yerleri hakettigimi dusunuoyrum . cok yakında bende sizin pro olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu arada bunu kıstas olarak kabul etmiş hwa klanı yannız şöyle bi durum var Bnet in pool uyla bu puana yönelik sıralama aynı değil. Misal memph aylardir oynamayınca puan olarak 800 lerde kaldi. Ama şu an quick match e bassa sistem ona hala otomatik 1500 lük adam atar. Ya da yüksek diamond div lerden birilerini atiyor. Ratio + puan daha bi yakın Bnet sıralamasına, ama hala bnet in nasıl pool oluşturduğunu anlayan çıkmadı. Gireyim klana overseas yükünü çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 gir hacı hwa halkın takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ph'de diil misiniz siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tunca said: ph'de diil misiniz siz ? hala harrisin lafıyla kuyuyo iniyosunya dahada bişey demiyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.sc2ranks.com/eu/622578/zodiac dünyada 74cü yüm laan klanlar sıraya girsin pls :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 zodiackiller said: http://www.sc2ranks.com/eu/622578/zodiac dünyada 74cü yüm laan klanlar sıraya girsin pls :)o nasıl bişi o öyle platlardamı 74.sün acep o da başarı hatta avrupalı plat lar arasında 16. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 faq said: How do rankings work? All ranks are by your league, Diamond are ranked with Diamond, Bronze with Bronze and so on. This is because 1,000 points in Bronze is not comparable to 1,000 points in Diamond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tabikide plat. arasında ama o da güzel 1.8 mil. kişi arasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 pH kalbimizde yaşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Diamond rank 2'yim su an, diamond oldugumdan beri maç vermedim. Hemen clan'a alınmazsam karsı clan kurup hepinizi dövücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 xunn demek istemiş ki; "hemen klana alınmazsam maç yapmak zorunda kalacağım ve maç kaybetmedim diyemeyeceğim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://www.sc2ranks.com/eu/622578/zodiac yaw dünyada 57. olduk plat.lar arasında hala beni atmıyo diamonda :)ne alıp veremediğin var blizz benle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar