soulberry Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aslında karikatürü anladım ama anlatılmak isteneni anlamadım. trollün ne olduğunu biliyorum bu arada (insan olanları). http://netlor.ru/upload/files/3092/large_1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ahahahaha hakkaten böyle ağlaklar yok deil auheauhaeu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yani adam zekice cümlelerle karşındakini çıldırttığını zannederken aslında aptal aptal saçmalayıp biri tepki gösterdiğinde ciddiye alındığını zannettiğini anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 trolledim üzülmen lazım ama sen üzülmüyorsuuun, bawwwwww! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 iki argümanı bir araya getiremeyip ardından zırlamak yerine düz kontak devam ettireyim de belli olmasın diyen şahısları anlatmak istemiş ressam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 salakça birşey yazıp of çok fena trolledim elemanı diye düşünenler yanlış düşünüyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Forumları özetliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Hatta interneti özetliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şöyle diyor ki: troller sizin bööle düşünmenizi istiyor: -bilinçli saçmalama -karşı tarafın rage olması -successfull trollllll fakat gerçekte: -cahil saçmalaması -aptalsın sen cevabı -ağlak cahilin ben aslında seni trolledim ühühü lolololo ühühü lolol demesi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bende çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bir hiyarligi baska bi hiyarlikla golgeleyenleri anlatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Oce4n said: şöyle diyor ki: troller sizin bööle düşünmenizi istiyor: -bilinçli saçmalama -karşı tarafın rage olması -successfull trollllll fakat gerçekte: -cahil saçmalaması -aptalsın sen cevabı -ağlak cahilin ben aslında seni trolledim ühühü lolololo ühühü lolol demesi..... güzel anlatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi cahilin teki çok zekice şeyler söylediğini sanıp saçma sapan bişeyler yazıyor, sonra aptallığını ispatlayan cevapları alınca bozuntuya vermeyip TROL SUCCESFULL! moduna giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 trollenen virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar