soulberry Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aslında karikatürü anladım ama anlatılmak isteneni anlamadım. trollün ne olduğunu biliyorum bu arada (insan olanları). http://netlor.ru/upload/files/3092/large_1.png
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ahahahaha hakkaten böyle ağlaklar yok deil auheauhaeu :D
olitere Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yani adam zekice cümlelerle karşındakini çıldırttığını zannederken aslında aptal aptal saçmalayıp biri tepki gösterdiğinde ciddiye alındığını zannettiğini anlatıyor
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 trolledim üzülmen lazım ama sen üzülmüyorsuuun, bawwwwww!
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 iki argümanı bir araya getiremeyip ardından zırlamak yerine düz kontak devam ettireyim de belli olmasın diyen şahısları anlatmak istemiş ressam.
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 salakça birşey yazıp of çok fena trolledim elemanı diye düşünenler yanlış düşünüyor diyor
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şöyle diyor ki: troller sizin bööle düşünmenizi istiyor: -bilinçli saçmalama -karşı tarafın rage olması -successfull trollllll fakat gerçekte: -cahil saçmalaması -aptalsın sen cevabı -ağlak cahilin ben aslında seni trolledim ühühü lolololo ühühü lolol demesi.....
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bir hiyarligi baska bi hiyarlikla golgeleyenleri anlatiyo.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Oce4n said: şöyle diyor ki: troller sizin bööle düşünmenizi istiyor: -bilinçli saçmalama -karşı tarafın rage olması -successfull trollllll fakat gerçekte: -cahil saçmalaması -aptalsın sen cevabı -ağlak cahilin ben aslında seni trolledim ühühü lolololo ühühü lolol demesi..... güzel anlatım.
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi cahilin teki çok zekice şeyler söylediğini sanıp saçma sapan bişeyler yazıyor, sonra aptallığını ispatlayan cevapları alınca bozuntuya vermeyip TROL SUCCESFULL! moduna giriyor
Öne çıkan mesajlar