di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Bone said: di said: Yonetici bundan beter bir tip, en basitinden aldiklari kopegin ziriltisini cektik kac hafta. Apartmanda yavru kopek besliyor vatandas. yavru köpek beslemekle beter bir tip olunuyorsa abooo... Ne zaman buyuyeceksin sen bonec ? Ne zaman dunyadan haberin olacak ? Apartmanlarda kopek beslenmez. Kopegi evin icine tikip gunde iki kere disari salmak bir yana, diger komsulari rahatsiz ederler. Ozellikle yavru kopekler. Egitimlerini almadiklari ve henuz ne nedir tam ogrenemedikleri icin susmazlar pek. Ilgi isterler. Hele hele bizim yonetici ailesi gibi kopek egitiminden bi haber isen o kopek gece gunduz havlar, kimseyi uyutmaz. Sen yonetici olarak bunu gormezden gelip, komsulari hice sayip kopek besliyorsan, imam osurursa cemaat sicar olgusuna yol acmis oluyorsun. Simdi bu kismi anladiysan esas dem vurdugum kisma gelebiliriz; adam zaten yonetici vasiflari tasiyan, o kafada dusunen biri degil. Haliyle ne desem bos o adama karsi. Yoneticiyle ilgili bir onceki post'umda da ayni sey yaziyor fakat biraz daha kisa haliyle. Tekrar okursan rahatca anlayabileceksin.
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Burada herkese, her şeye atarlanıyor iken kapıcına atarlanamaman ironik olmuş. Rahatsız isen kapını pencereni kapatmaktan başka yapabileceğin bir şey yok malesef. Ha tabiki arkadaşların dediği gibi su döküp tükürebilirsin ama klavye delikanlılığına benzemez şeklin şemalin değişebilir.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Rewendor said: apartmanda köpek beslenir. ses yapıyosa beslenmez
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Belli başlı yasası var onun, ki o yasayı delecek kadar havlamak için köpeğin sürekli dayak yiyor falan olması lazım.
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 GE-TA said: Burada herkese, her şeye atarlanıyor iken kapıcına atarlanamaman ironik olmuş. Rahatsız isen kapını pencereni kapatmaktan başka yapabileceğin bir şey yok malesef. Ha tabiki arkadaşların dediği gibi su döküp tükürebilirsin ama klavye delikanlılığına benzemez şeklin şemalin değişebilir. Surada sergilenen davranislar yuzyuzeyken sergilenmis olsa çok farklı düşünedin emin ol. Kaldi ki burada insanlarin fikirlerine laf ederken diger yanda gerceklestirilen bir eylemden rahatsizim fakat ne yazikki bu eylem yasak olarak addedilmiyor. Yikamiyorum ortaligi. Ha derdin uslup ise, kusura bakma adamina gore muamele. Kapici da fazlasıyla nasibini aldi ondan cunku akli sira cakallik yapiyor, insan gibi laf anlatnca tamam deyip, sonra aksini yapiyor. Bu arada klavye delikanliligi dedigmiz sey daha cok doverim ederim seklinde oluyor. Boyle bir soz verdigimi hatirlamiyorum sahsina karsi ama sen hatirliyorsan soyle bi zahmet yalanci cikmayayim.
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Rewendor said: Belli başlı yasası var onun, ki o yasayı delecek kadar havlamak için köpeğin sürekli dayak yiyor falan olması lazım. Pek doğru değil maalesef. Yalnız kalmaktan korkan köpek bile ortalığı yikabiliyor ve alışma süresi birkaç günden kısa olamyor ne yazikki. Onda da bırak havlasin dersen, sussun diye ya da susturmak için yanına gidince hayvanın kafası daha betr karışıyor bir türlü susmuyor.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 evimde gürültüye hiç tahammülüm yok. çocuk, köpek, sinek ... gider bu.
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 di said: Surada sergilenen davranislar yuzyuzeyken sergilenmis olsa çok farklı düşünedin emin ol. Kaldi ki burada insanlarin fikirlerine laf ederken diger yanda gerceklestirilen bir eylemden rahatsizim fakat ne yazikki bu eylem yasak olarak addedilmiyor. Yikamiyorum ortaligi. Bir şey yapamıyorsun çünkü zaten bir şey yapamazsın. di said: Ha derdin uslup ise, kusura bakma adamina gore muamele. Kapici da fazlasıyla nasibini aldi ondan cunku akli sira cakallik yapiyor, insan gibi laf anlatnca tamam deyip, sonra aksini yapiyor. Bir de şöyle düşün buradaki insanlardan aldığın ve şikayetçi olduğun tepki de adamına göre muamele anlayışının bir getirisi olabilir. di said: Bu arada klavye delikanliligi dedigmiz sey daha cok doverim ederim seklinde oluyor. Boyle bir soz verdigimi hatirlamiyorum sahsina karsi ama sen hatirliyorsan soyle bi zahmet yalanci cikmayayim. Şahsıma mı? LOL! Biraz sakinleş. Küpüne zarar veriyorsun.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ingilterede kendi evimizde bile sigara icemiyoduk ust komsu rahatsiz oluyor diye.
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 GE-TA said: di said: Surada sergilenen davranislar yuzyuzeyken sergilenmis olsa çok farklı düşünedin emin ol. Kaldi ki burada insanlarin fikirlerine laf ederken diger yanda gerceklestirilen bir eylemden rahatsizim fakat ne yazikki bu eylem yasak olarak addedilmiyor. Yikamiyorum ortaligi. Bir şey yapamıyorsun çünkü zaten bir şey yapamazsın. di said: Ha derdin uslup ise, kusura bakma adamina gore muamele. Kapici da fazlasıyla nasibini aldi ondan cunku akli sira cakallik yapiyor, insan gibi laf anlatnca tamam deyip, sonra aksini yapiyor. Bir de şöyle düşün buradaki insanlardan aldığın ve şikayetçi olduğun tepki de adamına göre muamele anlayışının bir getirisi olabilir. di said: Bu arada klavye delikanliligi dedigmiz sey daha cok doverim ederim seklinde oluyor. Boyle bir soz verdigimi hatirlamiyorum sahsina karsi ama sen hatirliyorsan soyle bi zahmet yalanci cikmayayim. Şahsıma mı? LOL! Biraz sakinleş. Küpüne zarar veriyorsun. Ya birader nedir sikinti ? Felaket hazimsiz cumleler kuruyorsun. Klavye delikanliligi yapiyorsun derken bir yandan da "oyle olsa da birsey yapamazsin" seklinde kiskirtiyorsun, sozde delikanliligi kendin yapiyorsun. Bir yerde birsey mi yaptim nedir muhabbet ? Sunu yaptin bana diyebilecegin bir durum varsa gel konusalim, neyse sorun cozelim. Yok baska kisilerle olan muhabbetlerime uyuz olduysan yeri bu konu degil. Daha dogrusu nerde uyuz olduysan orada cikaraktin sesini. Boyle biriktirip biriktirip getirip alakasiz bir yerde kin kusmak biraz acizlik oluyor. Cakallik yapan, dunyayi kendi cevresinde donduren ben ona adam gibi davraninca da yapiyor, agzina sicinca da yapiyor. Birsey degismiyor. Bu tip kisilerin avukatligina soyunmak istiyorsan yukarida dedigim gibi yerinde, ben o kisilere laf soyleyince yaparsin. Kac senedir icinde tutuyorsun kim bilir. Bir de hani ya okumayi ogrenin ya da birakin bu isleri.Bana cevap olarak sakinles dedigin kismi tekrar bir oku bakalim ne demisim ? "Klavye delikanliligi olan sey doverim asarim keserim seklinde oluyor, sana bir yerde asarim keserim de demedim. Sen hatirliyorsan soyle yalanci cikmayayim." demisim. Velhasil, varsa bir derdin acik acik soyle. Sacma sapan satasmanin alemi yok. Baskasinin avukatligina soyunuyorsan yerinde ve zamaninda yap, biriktirip birikritip gelme bi zahmet.
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Vingthor said: ingilterede kendi evimizde bile sigara icemiyoduk ust komsu rahatsiz oluyor diye. Abi baska bir cozumu de yok gibi su anda. Hani yanlis anlama icen icsin, icmeyin kendinize zarar vermeyin de demiyorum. Neyin dogru ve yanlis oldugunu idrak edemeyecek yasta degilsiniz nihayetinde ama senin bu konudaki ozgurlugun benim sagligimi, yasam alanimi isgal ediyorsa baska bir cozum bulmak lazim. Diger turlu dumani kontrol etme sansi olmadigindan insanlarin birbirine yakin oldugu her turlu mekanda sikinti yaratiyor.
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Hmmm demek meramımı anlatamadım. Neyse sen takıl Timuçin.
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 pis donunu ıslat,pencereye koy herif sigara içioken pat pat:D
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Amac meramini anlatmak degildi zaten, cok bariz. Sen de takil bakalim, artik her kimsen. Bilmiyorum nedir ismin cismin.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 di valla şu forumda takılmandan dolayı yakında sinirden ölüceksin, açtığın her başlıkta bi tartıştığın oluyo valla :) edit: di ye laf sokmak anlamında söylemedim yanlış anlaşılmasın
gecko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 adama açık açık hakaret ediyorsunuz sonra di nin adı kavgacıya çıkıyor, neyse kuyruğunuza çok mu bastılar sizin nedir? :) di, o adamın maaşının bir kısmı senin cebinden çıkıyor, eğer burada seni bir daha sigara içerken yakalarsam seni bu apartmandan attırım de. insanlar kendi altındakilere haksız yere bile böyle davranırken senin davranmaman saçma olur.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bir kez daha sakin başlayan, ikinci sayfada random yoruma gelen wall of textli bir nerd rage ile keyfine doyum olmaz bir di başlığıyla karşı karşıyayız. Neşemsiniz.
Öne çıkan mesajlar