Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ne güzel müzik türüymüş şu ambient ya. groovesharkta keşfettim daha başka müzik türü dinlemem vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben osuruyorum mesela arada, etrafa çok güzel ambiyans katıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Aural Planet Biosphere Koan Oxycanta Hallucinogen falan fişman evet iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ulrich Schnauss Max Richter Helios The Dead Texan baya baya hoşuma gitti. tek sorun uyku geliyo bi süre sonra acayip yatıştırıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 "ambient türü" değil ama ambiyant olsun diye planescape torment ve fallout 1-2 müziklerini önerebilirim. "ortam müziği" olarak hoş melodi çıkarmışlar. söz felan da olmadığı için mistik bir "ambience" yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 zero 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ne kadar ambient bilmiyorum ama dinlediğim en ambient grup saxon shore. iyidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar