Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ahah abi adam oy kullanamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 işte epic fail.. utanç kaynağı oldu bu durum. oy kullanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 villasıyla uğraşmaktan yapamadı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15761721.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Abi adam ahahahahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ee adam haberi olmadan taşınmış ve seçmenliği mi düşürülmüş? Bunun yapılması normal mi? :/ anlamadım ben bu olaydan bir şey, ayrıac seçmenlik hakkı neden oturduğun yere bağlı ki? İkamet dğeiştirdiysen onu kayıtlara alsınlar neden gidip tekrar kart alman gerekiyor yani? Ben de oy kullanamadım bu aptallık yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 "Hürriyet Okuyucu Yorumu" said: Allahın yüce Adaleti böyle yapar işte Allah insana kullandırttırmaz oyunu, Herkesin bir planı varsa Allah C.C. nünde bir planı vardır, ve O planlayıcıların en iyi planlayıcısıdır. Haydi bakalım şimdi kim kurdu bu koployu da oyunu kullanamadın onun peşine düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: Ee adam haberi olmadan taşınmış ve seçmenliği mi düşürülmüş? Bunun yapılması normal mi? :/ anlamadım ben bu olaydan bir şey, ayrıac seçmenlik hakkı neden oturduğun yere bağlı ki? İkamet dğeiştirdiysen onu kayıtlara alsınlar neden gidip tekrar kart alman gerekiyor yani? Ben de oy kullanamadım bu aptallık yüzünden... ikamet adresini değiştirdiğini beyan etmezsen nasıl bilecek adamlar. arada çıkıyolar dolaşmaya onda da cezayı kesiyolar işte adama denk gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bi de bu adamı ülkenin başına getirmeye çalışıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nomsaR said: nileppezdel said: Ee adam haberi olmadan taşınmış ve seçmenliği mi düşürülmüş? Bunun yapılması normal mi? :/ anlamadım ben bu olaydan bir şey, ayrıac seçmenlik hakkı neden oturduğun yere bağlı ki? İkamet dğeiştirdiysen onu kayıtlara alsınlar neden gidip tekrar kart alman gerekiyor yani? Ben de oy kullanamadım bu aptallık yüzünden... ikamet adresini değiştirdiğini beyan etmezsen nasıl bilecek adamlar. arada çıkıyolar dolaşmaya onda da cezayı kesiyolar işte adama denk gelmemiş. Yahu koskoca devlet benim ikamet adresimi değiştirdiğimi bilmiyor mu? bu sistemler birbirinden bağımsız olmamalı zaten, bağımsız olması ve sen devlet ofisine gidip ikametini değiştirdikten sonra başka bir devlet ofisine gidip ikametimi değiştirdim hacı demek zorunda kalmamalısın. Zaten devlete başvurup değiştirdin, devlet onu tüm kayıtlara işlemeli ve otomatik olarak seçmen kütüğün değiştirilmeli. Ama nerede.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 son haber cidden epic fail ama yani. günlerce bangır bangır bağır HAYIR diyoruz diye sonra git kendi hatandan oy kullanama. tayyip bundan çooook ekmek yer haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şakirtler art arda postlara başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yok yok bu CHP'ye adam gibi biri gelmeyecek yani göremeyeceğiz. Abi Hayır kampanyasının başını çeken adamsın. Basbasbağrıyorsun heryerde. Milyonları takıyorsun peşine ve oy kullanamıyorsun. İnanılmaz birşey. Kağıthane'deymiş kaydı. Sonra emniyet bulamayınca ikamet adresinde seçmen listesinden adını düşürmüşler. Emniyete bok atıyorlar şimdi. Abi herşeyi geçtim duyarlı bir vatandaş olarak önce bir bak nerde kullanacakmışsın. Hey allahım ya. Boşu boşuna malzeme verdin yine tayyip'in ağzına. Ee adam haklı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 "Hürriyet okuyucu yorumu" said: O planlayıcıların en iyi planlayıcısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hotdog said: "Hürriyet Okuyucu Yorumu" said: Allahın yüce Adaleti böyle yapar işte Allah insana kullandırttırmaz oyunu, Herkesin bir planı varsa Allah C.C. nünde bir planı vardır, ve O planlayıcıların en iyi planlayıcısıdır. Haydi bakalım şimdi kim kurdu bu koployu da oyunu kullanamadın onun peşine düş. http://www.twolvesblog.com/images/stories/wh-double-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yalan mı ama yani şimdi. adam komplo kurdular bana diye ağlar meydanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: Yahu koskoca devlet benim ikamet adresimi değiştirdiğimi bilmiyor mu? bu sistemler birbirinden bağımsız olmamalı zaten, bağımsız olması ve sen devlet ofisine gidip ikametini değiştirdikten sonra başka bir devlet ofisine gidip ikametimi değiştirdim hacı demek zorunda kalmamalısın. Zaten devlete başvurup değiştirdin, devlet onu tüm kayıtlara işlemeli ve otomatik olarak seçmen kütüğün değiştirilmeli. Ama nerede.... nilep saçmalama lütfen ya. Devlet 70milyon insanın hareketlerini nasıl takip edecek. Böyle sorunları daha kolay kılmak için muhtarlıklar var. Oturacağın eve maksimum 500metre ötede olur muhtarlık. Gidersin "hacı abi ben buraya geldim haberiniz olsun" dersin bu kadar. Bunun içinde bi kıçınızı kaldırın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yahu zaten ikametimi adam gibi aldırdım işte, buradkai muhtarlıktan aldırdım izmire taşıdım oradaki muhtarlıkta onaylattım. Bundan sonrası devletin bilgi sistemine işlenmeli ve benim seçmen kaydım da oraya göre olmalı işte. Saçmalamıyorum ki, devlete ben zaten beyan ediyorum taşındığımı, devletin farklı alt kollarına ayrı ayrı beyan etmem gerekmemeli. Devlet bu kadar mal olmamalı, bi kere beyan ettin mi sistemine işlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: Yahu zaten ikametimi adam gibi aldırdım işte, buradkai muhtarlıktan aldırdım izmire taşıdım oradaki muhtarlıkta onaylattım. Bundan sonrası devletin bilgi sistemine işlenmeli ve benim seçmen kaydım da oraya göre olmalı işte. Saçmalamıyorum ki, devlete ben zaten beyan ediyorum taşındığımı, devletin farklı alt kollarına ayrı ayrı beyan etmem gerekmemeli. Devlet bu kadar mal olmamalı, bi kere beyan ettin mi sistemine işlemeli. zaten ole oluyo sen kaydini alip muhtarliga gidersen oraya gelir secmen agidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İşte gitmemiş, ben de bu olay onla alakalı sandım da zaten olayı yanlış anlamışım. Ama benim seçmen bilgim neden yoktur ve ben neden oy kullanamadım onu anlamadım işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: Yahu zaten ikametimi adam gibi aldırdım işte, buradkai muhtarlıktan aldırdım izmire taşıdım oradaki muhtarlıkta onaylattım. Bundan sonrası devletin bilgi sistemine işlenmeli ve benim seçmen kaydım da oraya göre olmalı işte. Saçmalamıyorum ki, devlete ben zaten beyan ediyorum taşındığımı, devletin farklı alt kollarına ayrı ayrı beyan etmem gerekmemeli. Devlet bu kadar mal olmamalı, bi kere beyan ettin mi sistemine işlemeli. ee zaten böyle. Burda doğan olay ysk'nın şark kurnazlığıdır tamamen. YSK adresleri denetlettirme yetkisine sahip. Sonuçta kılıçdaroğlu'da önemli bir isim olduğu için ve adamında ankara'da ikamet ettiğini bildikleri için burdan bi girişimleri olmuş. Artık emniyet mi ysk'mı yoksa akp'nin kurnazlığımıdır bilinmez ama güzel yapmışlar. Tabi burda tek suçlu Kemal Kılıçdaroğlu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tamam işte ben olayı yanlış anlamışım orada zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Otobusten indirmiyorlar, oy kullandirmiyorlar bu nasil bir hayat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar