vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Beşiktaş'a gelebilirim! http://www.htspor.com/besiktas/haber/550302-besiktasa-gelebilirim Öncelikle futbol'da sadece okuma hakkım olduğu için geçici bir süreliğine, buraya açmak zorunda kaldım. Taşınırsa da olur. Diyeceğimi demiş bulunmaktayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Ze a a dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayrıca bjk li olarak istemem gelmesin ronaldo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 şu an olmasa da ilerde neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Olur be niye olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 haha robinho gibi buna da 5 yıl ümitlenirler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 quaresma : ronalda olm beşiktaş diye bi takıma gittim estiriyom valla. ronaldo : naaptın abi oralarda anlat sesin soluğun çıkmıyo? q : napam milletti çalımlıyom gol atıyom. uzaktan vuruyom gol giriyo. çok keko la bunlar tam senlik. r : hadi yaa bi düşüneyim gelirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar