Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsubasa sabah 6:30 kanalD?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi tsubasa manyaktı harbiden ya..Saha yuvarlak dedinizde bide top böle elips filan oluyo abanınca oda süperdi :D En unutamadığım an tsubasayla misaki aynı anda topa yarım vole koyuyo gerisi allah kerim :D bide unutamadığım başka bişi var tsubasa böle aşırtma gibi bi şut çekmeye çalışıyo outa gidermiş gibi gözükücek ondan sonra aniden alçalcak gol olucak tabi yapıyodu bunu :D Abi seviyodum hala da seviyorum izlerim.Hafta içleri mi bu şimdi?Saat 6:30 da mı 6:00 da mı?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eheue Tusubasa'nın iki bölümünün sadece Tusubasa'nın çalımlarıyla geçtiğini bilirim ( amma uzun stad ha, maraton mübarek).
Bir de topa kafa atarken çocukluğunu falan hatırlıyordu eleman galiba :lol:[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
wala bu yaz 5-6 bölumune denk gelebıldım sabah ama en son almanyayı yenmı$lerdı roberto ıle sarılmı$ bölumde orda bıtmı$tı bıda görmedım dvm edıo mu onu bıle bılmıorum ehe.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
said:
Epxmadcat, 18 Ağustos 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Yarın sabaha erken kalkiyim bari özlemişim tusubasa mı..
KARTAL VURUŞUUUUUUUU.
HIDIŞŞŞŞŞŞŞ.

bir efekt bu kadar güzel verilir abi aynen hıdış ya harbiden
bide pas verirken bi ses çıkar ama zannedersin kames toptan geliyo :) plastik sesi böyle bide adım sesi var
tık tık tık tık tık cinsinden :D
oyunları vardı bende süper çizgi film tsu ya :D[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
  • Yeni Oluştur...