Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Teşekkürler kardeşim. Ayrıca aynen dediğin gibi hot droplara başlayacağız NC'deki türkler olarak. Zaten başlamamız daha 1-2 haftayı alır millet bi bayram tatili fln geri gelince bakacağız inşallah
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 her yerinden lazerler roketler atiyo mu simdi bu?
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Acayip düşünceyle karşısındakini patlatıyor o derece yani :)
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 çok tipsiz ki leviathan birak 40b 1b verilmez bence ama tabi hayırlısı olsun posta paralansın dsdf bide çok acaip taşıma işleri için kullanılır pro hamalship aman haulship olur titan Frighter ile gemi taşıyıp satarsın markette
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Yapanı gördüm hani :) denemek lazım
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 detroid de 77S de BS ye Doomsday çakan gördüm de o yüzden dedim :)
Moss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Hayırlı olsun = ) Rat yapiliyor imperian bol bol yapiyor avatar ve erabus ile
Gluposti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Titanla MM de rat yapılmaz mı yahu :) Tabii ki yapılır :)
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi hani doomsday çakmadın mı birine :)
destur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 doğanaydan asırlar sonra bile olsa ilk yerli uretim avatar item eritme+salvage +jitadan taşınan itemlerin eritilmesi ile 27-10-2012 de akabinde nyx de fırından çıktı,o da yerli üretim
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Oyunda türklerde bildiğim kadarıyla; 2 Avatar 1 erebus ve Leviathan şimdilik. İyi gidiyor türkler iyi :)
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hayirli olsun levent abim, bilirim zorluklarini :D Bize örnek olmasi acisindan organizasyon ve üretim asamasini anlatisan cok sevinirim :) biz türkler olarak genelde organizasyon sikintisi cektigimiz icin böyle isler cok nadir gozukmekte, bir kac defa super capital üretim isini ayrintili dusunup planlarini yaptiktan sonra her defasinda vazgecmisimdir. cünkü verilen sözler tutulmadigi taktirde onca emek bosa gidiyor. su anda yeni bir organizasyon semasi uzerine calisiyorum, alabilecegim kadar az yardim ile tek basima cözecegim bu isi, maddi yukunden ziyade zaman ayirabilme isini planlamam lazim :) saygilar
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bunları hangi türk corp'u yapıyor acaba_?
Rakinroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Gluposti said: Oyunda türklerde bildiğim kadarıyla; 2 Avatar 1 erebus ve Leviathan şimdilik. İyi gidiyor türkler iyi :) O kadar az değil tahmin edilenden fazla titan var türklerde.
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bizde binebilecekmiyiz acep taytına =) zeki müren de bizi görecek mi ?
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çok özeniyorum şöyle eve online topiklerini güncelde görünce. =/ hep şöyle bir ortam hayal ediyorum http://valencia.directrouter.com/~greatame/wp-content/uploads/2011/01/peanuts-by-lcjapandotcom.jpg ama biliyorum ki şöyle bir ortam olacak http://www.comicsbeat.com/wp-content/uploads/2010/02/LUCY-FOOTBALL.jpg "zaten gerçek hayat öyle, boşver olm" diyorum kendi kendime. http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/88/d0/1349826727_6640_Peanuts.jpg sonra gün batıyor ve single player oyunlarıma geri dönüyorum http://25.media.tumblr.com/tumblr_mba06tKLKZ1qcohslo1_500.gif öyle işte...
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oynamadigin oyun icin boyle post hazirladiysan eger eve'e baslasan neler yaparsin kim bilir lol
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Buraları okuyanda titana binmek için yetenek gerekli sanıcak ABCD tipi ehliyet lazım. Titana binen bu kadar adam var ama adam gibi bi sabre bi ceptor binen kaç adam var acaba ..
destur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "Captain Logar" said: hayirli olsun levent abim, bilirim zorluklarini :D Bize örnek olmasi acisindan organizasyon ve üretim asamasini anlatisan cok sevinirim :) biz türkler olarak genelde organizasyon sikintisi cektigimiz icin böyle isler cok nadir gozukmekte, bir kac defa super capital üretim isini ayrintili dusunup planlarini yaptiktan sonra her defasinda vazgecmisimdir. cünkü verilen sözler tutulmadigi taktirde onca emek bosa gidiyor. su anda yeni bir organizasyon semasi uzerine calisiyorum, alabilecegim kadar az yardim ile tek basima cözecegim bu isi, maddi yukunden ziyade zaman ayirabilme isini planlamam lazim :) saygilar Hasan abey o konuda bizim keremle konuşacan koşuşturran o cemi onun cemisi hatta alinin nyxini de o halletti sırada 2 nyx daha var fırına cirecek http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=15464241
destur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 thebaltaci said: bizde binebilecekmiyiz acep taytına =) zeki müren de bizi görecek mi ? hüseyin buba hüseyin buba çık dışarı da oynayalım kardeşimmmmmmm 0/
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Rakinroll said: Gluposti said: Oyunda türklerde bildiğim kadarıyla; 2 Avatar 1 erebus ve Leviathan şimdilik. İyi gidiyor türkler iyi :) O kadar az değil tahmin edilenden fazla titan var türklerde. Bunlar benim bildiklerim tanıdıklarım :) Tabi merkezde falan takılmayan türklerde var onlardada olabilir
Tears Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Vay be helal bu tür şeyleri görmek sevindirdi beni cidden. Başarıların devamını dilerim..
Öne çıkan mesajlar