Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 said: Müsabaka sonrası büyük sevinç yaşayan ve Türk bayrağı ile minderde tur atan Selçuk Çebi, kendisini kutlamak için mindere gelen antrenörü Muttalip Yerlikaya'yı saltoyla yere yuvarladı. Daha sonra milli takımın diğer antrenörü Şaban Donat, aynı şekilde Selçuk Çebi'yi saltoyla yere attıktan sonra minder kenarındaki Türk antrenör ve yöneticiler şampiyon sporcunun üzerine atlayarak müthiş bir sevinç gösterisi sergilediler. ahahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Abi ben o sahneyi gördüm, görmeliydin, onu yere vurdu sonra diğeri diğerini yere vurdu ben bir an aradan hakemide çıkaracaklar sandım ama olmadı, dur video düştüyse bulayım. Bir arayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Tam olarak bahsedilen mevzu 7:34 ile 7:45 arası:D geri kalanını izlemesende olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahaha olaya gel sdfsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahahahaha muhtese ahahahahahahahahaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi ahahahahahahahah mükemmel ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çok iyi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 türk stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahah neler oldu öle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahah bombaymıs ya kacısmaları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar