sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 CANLI YAYINDA ÇABUK KOŞARAK GELDİM İÇERDEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Koşarak gittim son saniyelerine yetiştim ama yetti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ikimiz de aynı ülkeyi temsil ediyoruz dedi. aydınlandım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 NTV deydi gitti artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 vursa gol olur. vurdu taaaaaaaaac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Biri sabrinin elinde basketbol topu olan fotosunu koysun çabuk! Not: Nbr mamut abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yarın arkadaşlarıyla birlikte yerini alacakmış. bilet varmış onda yeri hazırmış reyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ya küçükken böyle sokakta mutaassıp bi ailenin kuran kursuna giden, mavi gözlü, saf, örme kazak, süveter giyen, kumaş pantolon ve patlak klasik ayakkabı ile futbol oynayan, terleyince ve yorulunca yanakları al al olan, akşam olunca da annesi tarafından çağrılınca eve hiç cıngar çıkarmadan ilk giden çocuk modeli bu SABRİ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ha küçükken burnu ya hep akıyodur ya da hep sümük vardır, boynunda muskası vardır, kolunda sünnetlikten kalma altın bileklik olabilir "sabri" yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aytek? http://3.bp.blogspot.com/_PkA4JK0sNZk/SsuvtwriVoI/AAAAAAAABDA/ecM5rJwFNQc/s1600/aytek1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Çok iyi herif lan, komik falan ama. Hem eski çirkefliği gitti, hem futbolu da iyi yani. Galatasarayda eksikliği hissediliyor, kolu kırık kalıyor takım.7 REYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar