Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 delirmek üzreyim gram kadar tatillerden haz almıyorum evde vakit geçmiyor 12den beri evdeyim bugün yarım gün hesabına saat 5 yok abi geçmiyor vakit otur otur nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kapı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 katılıyorum evde oturmak sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ne isle mesgulsunuz evde sikilanlar olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sabah 8 akşam 5te hafta sonları bayramları tatil olan bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 benim okul yeni bitti işsizim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çok kötü bişi değil mi ya o. okurken en azından öğrenciyim amca diyodun. şimdi işsizim amca diyorsun. sen git, kas, üniversitenden başarı ile mezun ol. sonra bi anda statun düşsün, işsiz ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yeni mezunum iş arıyorum demek çok da statü kaybı olmuyor aslında bu işsizlik bir sonraki eğitim öğretim dönemi sonuna kadar devam etmiyorsa :P amcalar aferin çocuğum kolay gelsin diye düşünür şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bende tatilleri sevmiyorum,normalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 cemss said: bende tatilleri sevmiyorum,normalsin. abi sen yazı da sevmiyorsun. hiç normal değilsiniz. ama suç sizde değil, suç machu pichu'ydu, giza'ydı, rodos heykeliydi, iskenderiye feneriydi vb. nin devamını getirmeyen toplumumuzda.. vurucan bu tatil sevmeyenlerin sırtına kırbacı, vericen üstüne bi blok taşı.. bak bi daha yapıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 3 senedir denize girmiyorum ayak baş parmağımı bile sokmadım bu yazda tatilsiz geçti seneye allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 niye olm? yüzme mi bilmiyorsun? olmadı dağlara çık, yayla turizmi yap.. ben bu sene bi yere gidemedim, bünye errör veriverdi anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 en azından tatiliniz var Allahsızlar -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Yaklaşık 3-4 senedir tatillerde sıkılmaktan başka bir şey yapmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 deniz çok gereksiz bişey. havuz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dasaaa said: niye olm? yüzme mi bilmiyorsun? olmadı dağlara çık, yayla turizmi yap.. ben bu sene bi yere gidemedim, bünye errör veriverdi anında. yok biliyorum da ne bilem garip bir eylem yüzmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yorucu bi kere, ben de 2 yazdır 15 dakika atlayıp çıkıyorum. sonra şezlongda bira patates batak yani tatil anlayışım bu. en güzel tatil gece hayatı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bana her gun tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 3 ay tatil yapınca ve aynı yerde yapınca sıkılıyo insan.Evde geçirme seko ya çık bari yakın bi yere git aquaya falan git hiç olmadı lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 said: ne bilem garip bir eylem yüzmek abi esas garip eylem yavaşça yürümek.. bi kere verimli değil. misal dur tam yerinde hiç adım atmadan, öle sallanıyorsun hafif hafif.. fazla olmasa bile.. yavaş yürümek de öyle. ağır ağır ağır.. ama işte her bi yere rpg'lerdeki atlaya zıplaya koşman da normal karşılanmıyor nedense. halbusi herkes atheltics, acrobatics kassa fena mı olur? ne olur hatta söyleyim, cepçilik falan azalır ve insan ömrü uzar o kardio çalışmayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dasaaa said: cemss said: bende tatilleri sevmiyorum,normalsin. abi sen yazı da sevmiyorsun. hiç normal değilsiniz. ama suç sizde değil, suç machu pichu'ydu, giza'ydı, rodos heykeliydi, iskenderiye feneriydi vb. nin devamını getirmeyen toplumumuzda.. vurucan bu tatil sevmeyenlerin sırtına kırbacı, vericen üstüne bi blok taşı.. bak bi daha yapıyorlar mı? tatil falan bunlar insanı yavaşlatıyor.yaz mevsimiyse daha da malca bi kavram sürekli pişiyosun terliyosun falan.sene de 1 hafta tatil olsun ama herkezin tatili olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 barnacle said: deniz çok gereksiz bişey. havuz(tu) ıyy milletin saçı kılı tüyü (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 said: tatil falan bunlar insanı yavaşlatıyor.yaz mevsimiyse daha da malca bi kavram sürekli pişiyosun terliyosun falan.sene de 1 hafta tatil olsun ama herkezin tatili olsun daha iyi. abi siz garipsiniz ama... hem bu sadece herkesi z ile yazmanın verdiği gariplik değil bak. doğa dediğin kışın bazala girer ve hareketi azaltır, durağanlaşır. yaz dediğinde coşuverir, hızlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sevgili dasaaa z ile ilgili olarak haklı olabilirsin ama yaz-kış olayını unut.birinin benim fikrimi değiştirmesi cidden güç bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ne fikri? bilim dünyası çaresiz!! bu konuya açıklama getirmeye çalışıyor an itibari ile.. genetik anomali! ama büyük ihtimalle sizde kışa uyumu işleyen uzak atalarımızdan kalma bir genetik miras var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar