Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatil sevilmez mi ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delirmek üzreyim gram kadar tatillerden haz almıyorum
evde vakit geçmiyor 12den beri evdeyim bugün yarım gün hesabına
saat 5 yok abi geçmiyor vakit
otur otur nereye kadar
Mesaj tarihi:
çok kötü bişi değil mi ya o. okurken en azından öğrenciyim amca diyodun. şimdi işsizim amca diyorsun. sen git, kas, üniversitenden başarı ile mezun ol. sonra bi anda statun düşsün, işsiz ol.
Mesaj tarihi:
yeni mezunum iş arıyorum demek çok da statü kaybı olmuyor aslında bu işsizlik bir sonraki eğitim öğretim dönemi sonuna kadar devam etmiyorsa :P

amcalar aferin çocuğum kolay gelsin diye düşünür şimdilik
Mesaj tarihi:
cemss said:

bende tatilleri sevmiyorum,normalsin.

abi sen yazı da sevmiyorsun. hiç normal değilsiniz.

ama suç sizde değil, suç machu pichu'ydu, giza'ydı, rodos heykeliydi, iskenderiye feneriydi vb. nin devamını getirmeyen toplumumuzda..

vurucan bu tatil sevmeyenlerin sırtına kırbacı, vericen üstüne bi blok taşı.. bak bi daha yapıyorlar mı?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

niye olm?
yüzme mi bilmiyorsun?

olmadı dağlara çık, yayla turizmi yap..

ben bu sene bi yere gidemedim, bünye errör veriverdi anında.

yok biliyorum da
ne bilem garip bir eylem yüzmek
Mesaj tarihi:
yorucu bi kere, ben de 2 yazdır 15 dakika atlayıp çıkıyorum. sonra şezlongda bira patates batak yani tatil anlayışım bu. en güzel tatil gece hayatı sanırsam.
Mesaj tarihi:
said:
ne bilem garip bir eylem yüzmek

abi esas garip eylem yavaşça yürümek.. bi kere verimli değil. misal dur tam yerinde hiç adım atmadan, öle sallanıyorsun hafif hafif.. fazla olmasa bile.. yavaş yürümek de öyle.
ağır ağır ağır..
ama işte her bi yere rpg'lerdeki atlaya zıplaya koşman da normal karşılanmıyor nedense.
halbusi herkes atheltics, acrobatics kassa fena mı olur?
ne olur hatta söyleyim, cepçilik falan azalır ve insan ömrü uzar o kardio çalışmayla..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

cemss said:

bende tatilleri sevmiyorum,normalsin.

abi sen yazı da sevmiyorsun. hiç normal değilsiniz.

ama suç sizde değil, suç machu pichu'ydu, giza'ydı, rodos heykeliydi, iskenderiye feneriydi vb. nin devamını getirmeyen toplumumuzda..

vurucan bu tatil sevmeyenlerin sırtına kırbacı, vericen üstüne bi blok taşı.. bak bi daha yapıyorlar mı?

tatil falan bunlar insanı yavaşlatıyor.yaz mevsimiyse daha da malca bi kavram sürekli pişiyosun terliyosun falan.sene de 1 hafta tatil olsun ama herkezin tatili olsun daha iyi.
Mesaj tarihi:
said:
tatil falan bunlar insanı yavaşlatıyor.yaz mevsimiyse daha da malca bi kavram sürekli pişiyosun terliyosun falan.sene de 1 hafta tatil olsun ama herkezin tatili olsun daha iyi.

abi siz garipsiniz ama... hem bu sadece herkesi z ile yazmanın verdiği gariplik değil bak. doğa dediğin kışın bazala girer ve hareketi azaltır, durağanlaşır. yaz dediğinde coşuverir, hızlanır.
Mesaj tarihi:
ne fikri?

bilim dünyası çaresiz!! bu konuya açıklama getirmeye çalışıyor an itibari ile.. genetik anomali!

ama büyük ihtimalle sizde kışa uyumu işleyen uzak atalarımızdan kalma bir genetik miras var.
  • Yeni Oluştur...