Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatil sevilmez mi ya

Llama

Öne çıkan mesajlar

cemss said:

bende tatilleri sevmiyorum,normalsin.

abi sen yazı da sevmiyorsun. hiç normal değilsiniz.

ama suç sizde değil, suç machu pichu'ydu, giza'ydı, rodos heykeliydi, iskenderiye feneriydi vb. nin devamını getirmeyen toplumumuzda..

vurucan bu tatil sevmeyenlerin sırtına kırbacı, vericen üstüne bi blok taşı.. bak bi daha yapıyorlar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ne bilem garip bir eylem yüzmek

abi esas garip eylem yavaşça yürümek.. bi kere verimli değil. misal dur tam yerinde hiç adım atmadan, öle sallanıyorsun hafif hafif.. fazla olmasa bile.. yavaş yürümek de öyle.
ağır ağır ağır..
ama işte her bi yere rpg'lerdeki atlaya zıplaya koşman da normal karşılanmıyor nedense.
halbusi herkes atheltics, acrobatics kassa fena mı olur?
ne olur hatta söyleyim, cepçilik falan azalır ve insan ömrü uzar o kardio çalışmayla..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

cemss said:

bende tatilleri sevmiyorum,normalsin.

abi sen yazı da sevmiyorsun. hiç normal değilsiniz.

ama suç sizde değil, suç machu pichu'ydu, giza'ydı, rodos heykeliydi, iskenderiye feneriydi vb. nin devamını getirmeyen toplumumuzda..

vurucan bu tatil sevmeyenlerin sırtına kırbacı, vericen üstüne bi blok taşı.. bak bi daha yapıyorlar mı?

tatil falan bunlar insanı yavaşlatıyor.yaz mevsimiyse daha da malca bi kavram sürekli pişiyosun terliyosun falan.sene de 1 hafta tatil olsun ama herkezin tatili olsun daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tatil falan bunlar insanı yavaşlatıyor.yaz mevsimiyse daha da malca bi kavram sürekli pişiyosun terliyosun falan.sene de 1 hafta tatil olsun ama herkezin tatili olsun daha iyi.

abi siz garipsiniz ama... hem bu sadece herkesi z ile yazmanın verdiği gariplik değil bak. doğa dediğin kışın bazala girer ve hareketi azaltır, durağanlaşır. yaz dediğinde coşuverir, hızlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...