oradaburada Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://sc2ranks.com/c/577/tr Kendi bulabildiğim kadaryıla eklemeler yaptım. Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar http://sc2ranks.com/c/577/tr adresinde [manage characters] linkinden battle.net profil adresini ya da sc2ranks.com profil adresini ekleyip göndermesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 güzel düşünce. tabi doğal olarak sc2 ranks güncellendiğinde bu da güncelleniyo di mi? sen sc2 ranks in içinde bi folder yaratmış gibi oldun. ikametgah ilmuhaberi ve nufüs kayıt suretimle kaydımı yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 güncellemeler battle.net sayfasından 24 saatte bir yapılıyor ayrıca profil ekranında [refresh character] linkinden güncelleme yapılabiliyor. 78 oyuncuya ulaştık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Nihatdogan kim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu arada herkes ekleyebiliyo üşenmeyen arkadaşlar varsa eklesin listedindeki elemanları doğru oyuncuyu bularak. aynı nickte başkaları varsa yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ibretlik paylaşım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 listedeki zerglerin sayısı beni çok üzüyor T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oha desu o win loss oranı ne helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Behlul said: ibretlik paylaşım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 açıklıyorum beyler mortaldark benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 eyvah fişlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 listedeki randomların sayısı endişe verici, bi ben bide başka biri var lan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Desu said: listedeki zerglerin sayısı beni çok üzüyor T_T 12.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 terran oynasaydım şimdi diamonddaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bi ara oyniim de 1. olim madem gerilerde kalmışız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 trolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tunca smayli koymasa her kelimenin arasına bence ciddiye alırız biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 1 türk 10000 koreliyi yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ooo top 25! komusum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ekledim kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faberge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 nasıl ekliyoruz kendimizi yahu, mailimi verdim hata verdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ekledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben burda vardım. lig atladım adım komple silindi :S sonra eklemeye çalıştım, eklendi diyo ama hala gözükmüyo. bu arada Mithgor:702 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mithgor said: ben burda vardım. lig atladım adım komple silindi :S sonra eklemeye çalıştım, eklendi diyo ama hala gözükmüyo. bu arada Mithgor:702 Bana da oldu Battle.net profilimin urlsini verdim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sayfa çalışıyor mu sizde? ben açamadım sabahtan beri. iptal edelim başlığı gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar